ç.rize : riberio
kasımpaşa : m.erdoğan
antalya :balili
defansada adam lazım ama çabuk uyum sağlayabilecek bi yabancı bulunalı o da zor inşallah bulabilirler şuan aklıma kimse gelmedi
bide önümüzdeki yıl kalede petkovic olmamalı ya akın ya da başka biri onuda araştırmalılar
Arkadasin biri yazmis Baki MERCIMEK ALINSIN GUZEL OLUR Diye espirisinemi demis yoksa ciddimi cozemedim )) transfer terchin yabanci futbolculardan yana kullanacaklar durum onu gosteriyor superlig futbolcularinda kimseyi almazlar onlardan bizdede var zaten gerekte yok yabanci 2 defans 2 forvet alinirsa is tamam
Eskişehirden kadrodişi kalan Youla alalim bucadan mehmet battali Mehmet yozgatli gaziantepden batuhan beşiktaştan kiraliyabiliriz alalim forvete kemal aslan rizeden erturul aslan antalyaspordan fenerbahceden Ali bilgin kiraliyalm galasatasaydan aydin yilmaz alsak hoça istemiyormus bildim kadariyla birde manisasporda sezer özürk kadro dişi galatasaydan baglari koparan ferdi elmasta olabilir bunlar şavaşci be gelecegin yildizlari defansa ise adanaspordan izzet yildim boluspordan adem dursun orduspordan Erol Yükseker bunlar defansta oynuyan sivasli yigidolar alinsa cok iş yaparliar sirtlarinda 58 numara var harika oynuyorlar kanaman ve petkoviç agutu hariç diyer yabancilar gitsin 4 tane ve hizli yabanci alalim 2 defan 1 ortasaha birde forvet bu yazmiş olduklarim futbolculardan inşalah bir kaçtanesi sivasspora gelir
üç büyüklerden fenerbahceli deyilim ama fenerbahceyi severim sebebi sivasspor vermiş oldugu destek aslinda harika gençleri var gaziantepsporda olcan aydin antalyada kerim ve gürkan ve ankagücünden bilal kisa bizde olsa harika olur ortasaha bunlardan birinin gelmesini cok isterdim inşallah gelir birkaçtanesi
denizlisporda oynayan Fahri tatan ve murat hacioglu ve kasimpaşada ergün teber bunlarda tam bize göre futbolcular bunlarinda birinin gelmesini cok isterdim
4 tane yabancı hoca alacak ona ben keffilim iyi adamlar bulur ama yerli seçimine gelince diyarbakırspordan şener aşkaroğlu kesinlikle alınsın çok yırtıcı ve inatçı futbol anlayışı tam bize göre benim görüşüm kesinlikle şener aşkaroğlu............alınsın