Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Transfer

Transfer Transfer Listesi / Yeni transferler / Giden futbolcular

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Son Transfer Haberleri
Alt 08.01.2010, 10:01   #121
cabuker
Yiğido

cabuker - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

69 Mesajına 113 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 620 cabuker FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Son Transfer Haberleri

Alıntı:
KOCYIGIT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
demedi deme ibrahim bu adam bize gelmez gelsede 2 gun sonra kacar gider.
valla adam gerçekten kaliteli gelmezse şaşırmam. ama gelirse de demedi deme seneye avrupa kupalarına katırlırız biz

Hepiniz Bir gün Önümüzde Eğileceksiniz....
Anadolu Kardeşliği Yalan Aslolan Sivas
Sonuna Kadar Sivas

STADIMIZI İSTİYORUZ
cabuker isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.01.2010, 10:25   #122
yıldız16
Yeni Yiğido

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yıldız16 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Yiğido'dan üç bomba!
Perulu Orlando Contreras ile kesin olarak anlaşan Sivasspor, Tunuslu Nabil Taider ve Güney Afrikalı Elrio Van Heerden ile de el sıkıştı.
08/01/10 10:59

GAZETE HABERTÜRK

İlk yarıyı sancılı kapatan Sivas, transferde üç dev adımbirden attı. İlk olarak Malili Keita ile anlaşan Yiğidolar, daha önce görüştüklerini açıkladıkları Perulu savunmacı Orlando Contreras transferini nihayete erdirirken, Güney Afrikalı kanat oyuncusu Elrio Van Heerden ve Tunuslu orta saha oyuncusu Nabil Taider ile de anlaşma sağladı. Ülkesinin Alianza Lima takımında forma giyen 27 yaşındaki Contreras, geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla bir televizyon tarafından Peru’da yılın oyuncusu seçilmişti. Bu sezon başında Club Brugge’dan Blackburn Rovers’a bedelsiz olarak transfer olan sağ kanat oyuncusu Elrio Van Heerden, Ada’daki kariyerinde şu ana kadar sadece iki Lig Kupasımaçında oyuna sonradan girdi. 26 yaşındaki Van Heerden,milli takımda da forma giyiyor. 26 yaşındaki ön libero Taider ise uzun yıllar Fransa liginde oynadıktan sonra, 2008’de Yunanistan’ın Skoda Xanthi ekibine transfer olmuştu. Ümit milli takımseviyesinde Fransa forması giyen futbolcu, Amilli takım seviyesinde Tunus’u tercih etti.
yıldız16 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda yıldız16'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 08.01.2010, 11:01   #123
cabuker
Yiğido

http://htspor.com/Futbol/spor-haber/...-uc-bomba.aspx

oldu mu acaba?

Sonuna Kadar Sivas

STADIMIZI İSTİYORUZ
Alt 08.01.2010, 11:05   #124
cabuker
Yiğido

http://www.youtube.com/watch?v=5eU2Y...eature=related
bu da videosu

Sonuna Kadar Sivas

STADIMIZI İSTİYORUZ
Alt 08.01.2010, 11:19   #125
sibur
Yiğido

sibur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

77 Mesajına 132 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 656 sibur FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

selam yiğidolar ben bursadan sivaslı yiğido..daha önce defalarca yazmıstım kamananı bursaspor a verecekler diye...ya bu yönetim nasıl bi kafaya sahip nıye satıyosun kamananı yerini nasıl doldurcaksuın çürük mallarla mı..eğer kamanan satılırsa Rabbim e dua ederim sivassporum yonetim yuzunden küme düşer insallah bidaha da çıkamaz neye hizmety ediyor yönetim..sata sata adam bırakmadılar..yönetimi kınıyorum ve tüm yıgıdolara saygılar sunuyorum
sibur isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.01.2010, 11:23   #126
mucahitbaba58
Usta Yiğido

mucahitbaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

426 Mesajına 707 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 882 mucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz sein

resmi sitemizde aciklama var yeni transferimiz hayirli olsun
http://sivasspor.org.tr/haber_detay.php?id=108
mucahitbaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.01.2010, 11:39   #127
yıldız16
Yeni Yiğido

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yıldız16 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
sibur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
selam yiğidolar ben bursadan sivaslı yiğido..daha önce defalarca yazmıstım kamananı bursaspor a verecekler diye...ya bu yönetim nasıl bi kafaya sahip nıye satıyosun kamananı yerini nasıl doldurcaksuın çürük mallarla mı..eğer kamanan satılırsa Rabbim e dua ederim sivassporum yonetim yuzunden küme düşer insallah bidaha da çıkamaz neye hizmety ediyor yönetim..sata sata adam bırakmadılar..yönetimi kınıyorum ve tüm yıgıdolara saygılar sunuyorum
hocam düsüncen cok yanlıs kamanan giderse baska futbolcu gelir futbolcular gelip geçer baki kalan sivasspor kulübü olacaktır insallah düsmez düsersede insallah cıkar...
yıldız16 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.01.2010, 12:52   #128
50sekiz
Usta Yiğido

50sekiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.435 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 805 50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick

Van Heerden in Turkey on Monday
Bafana Bafana star Elrio van Heerden is expected to arrive in Turkey on Monday next week to start a new career with Turkish Premier Division club Sivasspor.
Former Kaizer Chiefs and Ajax Cape Town coach Muhsin Ertugral who holds the reins at Sivasspor has confirmed that negotiations between his club and English Premiership side Blackburn Rovers for Van Heerden’s services are now at an advanced stage and the player is expected to arrive in Turkey next week Monday.

“Yes, we are very interested in Elrio and our negotiations for his servicies are now at an advanced stage. He is a great player, but I believe he has not been given the stage to realise his full potential. I intend to give him that opportunity at Sivasspor.

“Elrio is going to give us more strength on our wings with his pace and I will be glad to work with a South African player again."

Speaking to KickOff.com from Turkey, Ertugral adds that his chances of signing Kaizer Chiefs midfielder Tinashe Nengomasha are very slim.

“It doesn’t look like it is going to happen, and I am already looking at another player with whom I worked in Tunisia,” says Ertugral.

Ernest Fakude

Pazartesi geliyormus
50sekiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.01.2010, 17:21   #129
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1076 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
HAYALKAFE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ORLANDO transferi tamamdır arkadaşlar 1-2 güne kadar kampa katılırsa şaşırmayın

Elrio van Heerden ismi giderek kesinleşiyor , Shabalaba hala gündemde ama şu an için o transfer zor gözüküyor

premier ligden Muhammed SHAWKY ismi geçiyordu fakat Sivasspor bu oyuncuyla ilgilenmiyor bu oyuncu %90 Kayseriye gidecek

Tinashe Nengomasha ismi geçiyor ama bununla ilgili kesin bilgi alamadım

alınacak yabancılardan 2 si orta saha olacak biri geldi yani keita ikincisi Elrio van Heerden olacak diğer yabancılardan 1 i stoper yani Orlando ve diğeri de forvet olacak zira Mehmet Yıldızın sakatlığının uzun süreceği ve marttan önce dönemeyeceği belli olduğundan forvet transfer ihtimali güçlendi ama isim olarak kesin bir bilgi alamadım ancak bu forvetin büyük ihtimalle Afrikadan geleceği söyleniyor
çok şükür elrio van heerden geldi ve yine haklı çıktık sıra orlandaoda ve o da bu akşam veya yarın akşam sağlık kontrolü için istanbulda olacak

sürpriz isim olabilir demiştik ve tunuslu nabil taider sürpriz oldu bu şu anlama geliyor artık TİNASHE transferi kapandı

orlando gelince tek forvet transferi kalıyor sanırım o da kamanın gidip gitmemesine bağlı veya hoca direkt rahmanı da oynatabilir

tekrar söylüyorum ORLANDO transferinin bombası da her an patlayabilir hazır olun!
Alt 08.01.2010, 18:29   #130
AYDIN1985
Usta Yiğido

AYDIN1985 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

158 Mesajına 252 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 831 AYDIN1985 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
HAYALKAFE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

çok şükür elrio van heerden geldi ve yine haklı çıktık sıra orlandaoda ve o da bu akşam veya yarın akşam sağlık kontrolü için istanbulda olacak

sürpriz isim olabilir demiştik ve tunuslu nabil taider sürpriz oldu bu şu anlama geliyor artık TİNASHE transferi kapandı

orlando gelince tek forvet transferi kalıyor sanırım o da kamanın gidip gitmemesine bağlı veya hoca direkt rahmanı da oynatabilir

tekrar söylüyorum ORLANDO transferinin bombası da her an patlayabilir hazır olun!
paylasimlarin icin sagol gardas.

Insallah bu bombayida patlatirlar.

bana öyle geliyorki, sanki bir forvete daha ihtiyacimiz var. sizler ne düsünüyorsunuz
AYDIN1985 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
haberleri, sivasspor transferler, transfer