Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı
1-Agbetu 21 yaşında..2-Agbetu bu takıma bu yıl geldi..3-Takımda mücadele etmeyen o kadar çok oyuncu var ki;Agbetu bu mücadele etmeyen oyuncular içinde mücadele etmeye çalışan,takım için oynayan ve bencillik yapmayan bir oyuncu 4-Agbetu Nijereya genç ve u-20 milli takımlarında da sayısız defa maç oynayıp milli olmuş bir oyuncu 5-beğenmediğin ,düz adam dediğin bu oyuncu en son Nijerya u-20 milli takımıyla 2007 yılında U-20 Dünya Kupası finallerinde oynamış hemde ilk 11 de 3 maçı var,1 maçta sonradan girmiş;Nijerya u-20 milli takımı o yıl Dünya kupasında yarı final oynamış bir takım ve Agbetu da o takımın direkt oyuncusu...5-en son oynadığımız Eskişehir maçını izledin mi?Bu maçta 2. yarı oyuna giren Agbetu'nun nasıl oynadığını,mücadele ettiğini ve attığmız golün asisitini de yaptığını görmüş olmalısın...Agbetu tabiki süper bir oyuncu değil ama Musa,Erman,Kamanan,Elrio,Taide r gibi oyuncular yatarken,mücadele bile etmezken elinden geldiğince mücadele eden,koşan bir oyuncu..Ondan daha iyisi alınmadan bu oyuncunun takımdan ayrılması bizim için hiç de iyi sonuçlar doğurmaz...Agbetu babamın oğlu da değil;ama ben verdiği mücadeleyi beğeniyorum...Keşke takımda Agbetu gibi 90 dak. mücadele eden daha çok oyuncu olsa....
|
tamam haklısın diğerlerine oranla iyi mücadele ediyor ama süper lig için ligde kalabilmemiz için yeterli kabiliyete sahip mi sence...
Bi de milli takımda oynadı demişsin bende sana sorayım 2007deki finallerin yıldızı kimdi hatılıyor musun?? manisada oynayan Isaac promise.. o zamanlarda yok arsenaller manchesterlar derken bi de baktık gençlerbirliği'nde.... kaliteli bi oyuncu olmasına rağmen halen bizim ligimizde öyle çok büyük bi başarısı yokk. demek istediğim geçmişte ne başarısı olursa olsun ben şimdi yaptıklarıma bakarım...
Agbetu'nun durumu ""koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derler"" sözüyle özetlenebilir bence...Ben hala şunu iddia ediyorum agbetu bankasya kalitesinde bir oyuncu...
burdan hareketle agbetu bizim takımın en iyi oyuncularından biriyse demek ki bizim takımında yeri az çok konumu(ligi) belli...
Emin ol ki bu duruma en çok üzülenlerden biri de benim.
İnşallah bir an evvel diğer futbolcularımız gerçek kalitesini gösterir de agbetu'yu abdurrahman çelebi olmaktan kurtarır...