Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Bucaspor Agbetuya Talip
Alt 24.01.2010, 22:07   #31
mertcan69358
Yiğido

mertcan69358 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

76 Mesajına 95 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 626 mertcan69358 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Bucaspor Agbetuya Talip

kardeş erman kılcın varlığı sizi neden rahatsız edioki adam aslanlar gibi yüreğini koyup topunu oynoyor çabalıyor birşeyler yapmaya çalılşıyor
Alt 24.01.2010, 23:52   #32
badger5858
Acemi Yiğido

52 Mesajına 81 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 604 badger5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

benim göremediğim neyi görüyorsunuz bu adamda bi türlü anlamıyorum...
teknik deseniz teknik yok , şut deseniz şut yok...
sadece biraz hızlı koşan , çalım atmayı bilmeyen , topu 10 saniye bile ayağında tutamayan , dümdüz bir adam...bazı arkadaşlar bu gün girdikten sonra takım toparlandı demiş hiç alakası yok bence. toparlanır gibi görünmemizin tek nedeni trabzonun yorulmasıydı agbetu değildi.
1 maç oynadı diye 15-20 maçta hiçbir şey yapmayan adamın takımda tutulması çok mantıksız...bank asyada oynayan yabancılardan hiçbir farkı yok .....bence hazır fırsat var bırakalım hakkettiği yerde oynasın...
badger5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.01.2010, 00:08   #33
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 922 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
badger5858 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
benim göremediğim neyi görüyorsunuz bu adamda bi türlü anlamıyorum...
teknik deseniz teknik yok , şut deseniz şut yok...
sadece biraz hızlı koşan , çalım atmayı bilmeyen , topu 10 saniye bile ayağında tutamayan , dümdüz bir adam...bazı arkadaşlar bu gün girdikten sonra takım toparlandı demiş hiç alakası yok bence. toparlanır gibi görünmemizin tek nedeni trabzonun yorulmasıydı agbetu değildi.
1 maç oynadı diye 15-20 maçta hiçbir şey yapmayan adamın takımda tutulması çok mantıksız...bank asyada oynayan yabancılardan hiçbir farkı yok .....bence hazır fırsat var bırakalım hakkettiği yerde oynasın...
1-Agbetu 21 yaşında..2-Agbetu bu takıma bu yıl geldi..3-Takımda mücadele etmeyen o kadar çok oyuncu var ki;Agbetu bu mücadele etmeyen oyuncular içinde mücadele etmeye çalışan,takım için oynayan ve bencillik yapmayan bir oyuncu 4-Agbetu Nijereya genç ve u-20 milli takımlarında da sayısız defa maç oynayıp milli olmuş bir oyuncu 5-beğenmediğin ,düz adam dediğin bu oyuncu en son Nijerya u-20 milli takımıyla 2007 yılında U-20 Dünya Kupası finallerinde oynamış hemde ilk 11 de 3 maçı var,1 maçta sonradan girmiş;Nijerya u-20 milli takımı o yıl Dünya kupasında yarı final oynamış bir takım ve Agbetu da o takımın direkt oyuncusu...5-en son oynadığımız Eskişehir maçını izledin mi?Bu maçta 2. yarı oyuna giren Agbetu'nun nasıl oynadığını,mücadele ettiğini ve attığmız golün asisitini de yaptığını görmüş olmalısın...Agbetu tabiki süper bir oyuncu değil ama Musa,Erman,Kamanan,Elrio,Taide r gibi oyuncular yatarken,mücadele bile etmezken elinden geldiğince mücadele eden,koşan bir oyuncu..Ondan daha iyisi alınmadan bu oyuncunun takımdan ayrılması bizim için hiç de iyi sonuçlar doğurmaz...Agbetu babamın oğlu da değil;ama ben verdiği mücadeleyi beğeniyorum...Keşke takımda Agbetu gibi 90 dak. mücadele eden daha çok oyuncu olsa....
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.01.2010, 00:23   #34
ercan58.a
Usta Yiğido

ercan58.a - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

193 Mesajına 253 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 804 ercan58.a Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

vallaha iyi olur takımda işe yaramaya çalışan bir agbetu var onuda versinler bari.......................... .............................
ercan58.a isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.01.2010, 00:45   #35
badger5858
Acemi Yiğido

52 Mesajına 81 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 604 badger5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
1-Agbetu 21 yaşında..2-Agbetu bu takıma bu yıl geldi..3-Takımda mücadele etmeyen o kadar çok oyuncu var ki;Agbetu bu mücadele etmeyen oyuncular içinde mücadele etmeye çalışan,takım için oynayan ve bencillik yapmayan bir oyuncu 4-Agbetu Nijereya genç ve u-20 milli takımlarında da sayısız defa maç oynayıp milli olmuş bir oyuncu 5-beğenmediğin ,düz adam dediğin bu oyuncu en son Nijerya u-20 milli takımıyla 2007 yılında U-20 Dünya Kupası finallerinde oynamış hemde ilk 11 de 3 maçı var,1 maçta sonradan girmiş;Nijerya u-20 milli takımı o yıl Dünya kupasında yarı final oynamış bir takım ve Agbetu da o takımın direkt oyuncusu...5-en son oynadığımız Eskişehir maçını izledin mi?Bu maçta 2. yarı oyuna giren Agbetu'nun nasıl oynadığını,mücadele ettiğini ve attığmız golün asisitini de yaptığını görmüş olmalısın...Agbetu tabiki süper bir oyuncu değil ama Musa,Erman,Kamanan,Elrio,Taide r gibi oyuncular yatarken,mücadele bile etmezken elinden geldiğince mücadele eden,koşan bir oyuncu..Ondan daha iyisi alınmadan bu oyuncunun takımdan ayrılması bizim için hiç de iyi sonuçlar doğurmaz...Agbetu babamın oğlu da değil;ama ben verdiği mücadeleyi beğeniyorum...Keşke takımda Agbetu gibi 90 dak. mücadele eden daha çok oyuncu olsa....
tamam haklısın diğerlerine oranla iyi mücadele ediyor ama süper lig için ligde kalabilmemiz için yeterli kabiliyete sahip mi sence...
Bi de milli takımda oynadı demişsin bende sana sorayım 2007deki finallerin yıldızı kimdi hatılıyor musun?? manisada oynayan Isaac promise.. o zamanlarda yok arsenaller manchesterlar derken bi de baktık gençlerbirliği'nde.... kaliteli bi oyuncu olmasına rağmen halen bizim ligimizde öyle çok büyük bi başarısı yokk. demek istediğim geçmişte ne başarısı olursa olsun ben şimdi yaptıklarıma bakarım...
Agbetu'nun durumu ""koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derler"" sözüyle özetlenebilir bence...Ben hala şunu iddia ediyorum agbetu bankasya kalitesinde bir oyuncu...
burdan hareketle agbetu bizim takımın en iyi oyuncularından biriyse demek ki bizim takımında yeri az çok konumu(ligi) belli...

Emin ol ki bu duruma en çok üzülenlerden biri de benim.
İnşallah bir an evvel diğer futbolcularımız gerçek kalitesini gösterir de agbetu'yu abdurrahman çelebi olmaktan kurtarır...
badger5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.01.2010, 01:08   #36
FANATIK YIGIDO
Tecrübeli Yiğido

130 Mesajına 164 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 674 FANATIK YIGIDO FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

agbetunun son uc hafta alinan yedi puganda cok payivar agbetu olmasaydi ligin ilk yarisini on puganla kapaya bilirdik.
FANATIK YIGIDO isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.01.2010, 01:34   #37
sivastatlıbelam
Usta Yiğido

sivastatlıbelam - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

221 Mesajına 330 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 721 sivastatlıbelam FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

TAKIMIN EN İYİ OYUNCUSU.

agbetuyu satmak intihar etmekle aynı anlamda.bu ma.da dahil oynadığı tüm maçlarda 10 numara oynuyor.

agbetuda giderse artık bizi kimse tutamaz tepe taklak gideriz.

kazandığımız son 4 maçın 4 ünde de agbetunun kişisel yaratıcılığının imzası var.

yönetim bunu göremeyip satarsa artık ben umudum keserim.şu anda çok üzgününm trabzonun insanlıkdan nasibini almamış yaratıkları karşısında yenilmek acı verici.
sivastatlıbelam isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.01.2010, 07:03   #38
navruz58
Yiğido

navruz58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

45 Mesajına 60 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 728 navruz58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

verilmemesi gerekir bence hic iyi oyuncu dil sahda sorduruyor
Alt 25.01.2010, 08:02   #39
Sivasli Hayri
Yeni Yiğido

2 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Sivasli Hayri FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

BENCE BUCA AVUCUNU YALAMALI DIMI RENKDASLAR
Alt 25.01.2010, 08:16   #40
Bestepeli-58
Acemi Yiğido

28 Mesajına 37 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 707 Bestepeli-58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

evt küme düşmemiz için gitmesi gerekenlerden biride agbetu rakibi ısıran 2 topcumuz kaldı agbetu abdurahman bunlardada gönderin daha kolay düşeriz manyakmısın nesiniz ya bu takımın sahibi yokmu
Bestepeli-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
agbetuya, bucaspor, talip