Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Ertuğral'ın Maç Değerlendirmesi
Alt 25.01.2010, 15:22   #71
MESSİ58
Acemi Yiğido

MESSİ58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

66 Mesajına 160 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 639 MESSİ58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Ertuğral'ın Maç Değerlendirmesi

Alıntı:
balmandol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yaa ne diyeceğimi,ne yazacağımı bilemiyorum..Hocamı suçlu,futbolcularmı suçlu.Takımda kondisyonmu yok,yoksa futbolcular bu olayı kafalarında bitirmişmi.Ama birde olayın diğer bi yönü var.Ben şahsen Trabzon ve FB maçından açıkçası ümitli değildim.İki maçtan 1 puan diyordum öyle de olacak galiba.Kime iyi desek şu oynasın desek gelen gideni aratıyor.Sol kanadımız o kadar çok bindirme yediki açıkçası Ferhat'ın yerinde olmak istemezdi hiç kimse heralde.Çok yazık oldu çocuğa belkide görüp göreceği bu oldu eriyip gidecek.Bir maç bir futbolcuyla kaybedilmez bunuda sahadaki diğerleri bilmeli ve hocada.
Ama ben hala hocanın bir sözü var hep onu telaffuz ediyor İLERDE DAHA İYİ OLACAĞIMIZI UMUYORUM..!!!! Hocam bu umma ne yaa.4-5 aydır bi sistem oturmazmı takımda.Aşağı yukarı bellidir bu ve bu süre de iyi bi süre.Bak futbolcular bi kaybetmeye alışırsa sen değil dünyanın en iyi hocası kurtaramaz bu takımı.Lütfen hoca,lütfen sevgili futbolcular kendinize gelin artık.
Yöneticiler sevgili başkanım ve diğer yönetim kurulu üyeleri sizede burda iş düşüyor.Birileri çıkıp bişetler söylesin..
Siz,biz BÜYÜK SİVASSPOR'UN BÜYÜK TARAFTARI tabiiki bizede iş düşüyor.Bakın bu FB elimize bi daha böyle geçmez.Şu an omurgası çökük bu takımın.4 tane cezalı oyuncuları var.Destek verelim bağırıp çağırıp bu maçı alalım.Futbolcuları bağrımıza basalım ve yenelim.Bu hafta miad olsun...
İYİ GÜZEL SÖLEMİŞ YAZMIŞSINDA YİĞENİM ARTIK PEMBE HAYALLER KURMAKTAN VAZGEÇMELİYİZ B U HOCAYLA DEVAM EDERSEK KÜME DÜŞERİZ. ADAM AYLARCA Bİ SİSTEMİ OTURTAMAZMI NYAAAA HER MAÇTAN SONRA MEDYAYA RAKİP TAKIMA HOŞ GÖRÜNMEK İÇİN ÇOK İYİLER İYİ TAKIM OLMUŞLAR TEBRİK EDERİZ ONLARI BİZDE İYİ YOLDAYIZ DAHA İYİ OLACAĞIZ DİYO YAV ZAMANMI KALDI ARTIK BİTTİ BİTİYORUZ AKILLI OL BİRAZ YAA HALA KİMİ NERDE OYNATACAĞINI BİLMİYOSUN ADAMLAR SAHADA AYAKTA DURAMIYO GEZİNİYO HİÇMİ İDMAN YAPTIRMIYOSUN NE YAPIYOSUNUZ ANLAMIYORUMKİ. ÇARŞAMBA GÜNÜ BURSAYA YENİLİRİZ PAZARDA FENERE. ELİNE SAĞLIK OLUR HOCA SONRADA AÇIKLAMANI YAPARSIN İYİ TAKIM OLMA YOLUNDA İLERLİYOZ DİYEE İLERLE BAKALIM BU TAKIMA 11 YIL EMEK VERMİŞ SİVASIN ÖZ ÇOCUĞU HAYRETTİNİ YİYEEN BÜYÜK YİĞİDOLAR TOPLULUĞU SENİDE YER AKLINDA BULUNSUN...
MESSİ58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 25.01.2010, 16:06   #72
50sekiz
Usta Yiğido

50sekiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.435 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 809 50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick

Kilit maclar ligin 3. haftasinda (Denizlispor) 4. haftasinda (Diyarbakir) ve 5. haftasinda (Manisaspor) ile oynanacak.
Bu üc mactan en kötü ihtimal 6 puan cikartamazsak küme düseriz.
50sekiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 25.01.2010, 16:14   #73
yağız58
Yeni Yiğido

3 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yağız58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
MESSİ58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
İYİ GÜZEL SÖLEMİŞ YAZMIŞSINDA YİĞENİM ARTIK PEMBE HAYALLER KURMAKTAN VAZGEÇMELİYİZ B U HOCAYLA DEVAM EDERSEK KÜME DÜŞERİZ. ADAM AYLARCA Bİ SİSTEMİ OTURTAMAZMI NYAAAA HER MAÇTAN SONRA MEDYAYA RAKİP TAKIMA HOŞ GÖRÜNMEK İÇİN ÇOK İYİLER İYİ TAKIM OLMUŞLAR TEBRİK EDERİZ ONLARI BİZDE İYİ YOLDAYIZ DAHA İYİ OLACAĞIZ DİYO YAV ZAMANMI KALDI ARTIK BİTTİ BİTİYORUZ AKILLI OL BİRAZ YAA HALA KİMİ NERDE OYNATACAĞINI BİLMİYOSUN ADAMLAR SAHADA AYAKTA DURAMIYO GEZİNİYO HİÇMİ İDMAN YAPTIRMIYOSUN NE YAPIYOSUNUZ ANLAMIYORUMKİ. ÇARŞAMBA GÜNÜ BURSAYA YENİLİRİZ PAZARDA FENERE. ELİNE SAĞLIK OLUR HOCA SONRADA AÇIKLAMANI YAPARSIN İYİ TAKIM OLMA YOLUNDA İLERLİYOZ DİYEE İLERLE BAKALIM BU TAKIMA 11 YIL EMEK VERMİŞ SİVASIN ÖZ ÇOCUĞU HAYRETTİNİ YİYEEN BÜYÜK YİĞİDOLAR TOPLULUĞU SENİDE YER AKLINDA BULUNSUN...
Helal olsun sana sonuna kadar katılıyorum yılmaz vural kasımpaşanın başına geçince sıfır puanı vardı bizden daha kötüydüler ve kadrolarıda bizden daha kötü adam onları aldı adam etti bu hafta galip gelse potadan çıkacak kurtaracak kendini o da hoca buda hoca istediği adamlar alındı ayrıca bir örnekte denizli spordan hakan kutlu geldiğinde iki pası yapamayan bir takımdı adamlar devre arasını iyi değerlendirmiş belli fenerden üç yediler ama fenerinde anasını ağlattılar sivas maçında sivası sahadan sildiler yani bizim durumumuzdaki bütün takımlar top oynamya başladı bizimkiler hala izliyor ben hocayı eleştirmek istemiyorum ama birşeyler yapması lazım artık sabrediyoruz dinliyoruz ama şunuda bilsinki bir hayrettini bir kalemde üç beş çabulcunun lafına kadro dışı bırakırsan kulubenin içine kısılırsın on dakikada beş pozisyon yeyince ne oldu sol tarafta neden tutamadı ferhat herkes diyorki erman yardım etmedi kardeşim hayrettin bunu sezon başından beri yaşıyor hayrettine geldimi anasına babasına hatır sorma ferhata ermana gelince ne yapsın kardeşim diyorlar önce canla başla takım için oynayan oyunculara sahip çıkın arkadaşlar herkes geldi gitti hayro hep burdaydı umarım gardaşımız affedilir ve fener maçında yerini alır inş feneri yenecegiz ........
yağız58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 25.01.2010, 16:28   #74
balmandol
Tecrübeli Yiğido

balmandol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

217 Mesajına 386 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 balmandol isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

MESSİ 58...Dayın gıdığını sevsin..Yazdıklarımı iyi oku yeğenim.
Ben hocaya çok iyi demedim.Sadece bu İYİ YOLDAYIZ ne zaman bitecek dedim.Birde TRabzon-Fener maçından zaten ben 1 puan bekliyorum dedim.Adamların gücü ortada.Fener'i de bu kadar omurgası eksik yakalamışken en az 1 puan diyorum.
HAYRETTİN olsa bu maçı Sivas'mı kazanırdı.!!!!!! Ben Hayrettin karşıtı değilim ama o FERHAT'tan daha zor durumda kalırdı bunuda bil...
Ama bundan sonra iyisi gelmez yenisi gelir..Bu adamla devam edilecek MUHSİN Beyde artık görüyordur neler olduğunu o kadarda kör değil heralde...
balmandol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 25.01.2010, 21:58   #75
efendigardaş
Yiğido

77 Mesajına 101 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 635 efendigardaş FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

TRABZONSPORU TEBRİK EDECEĞİNE HOCAM SEN KENDİ TAKIMINI DÜZELT ADAMLARIN BİZİMLE BİR ALAY ETMEDİĞİ KALDI .. GEÇEN SENEYİ ÇABUK UNUTTULAR..***
efendigardaş isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 25.01.2010, 22:21   #76
tekdoktirin
Usta Yiğido

263 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 820 tekdoktirin COK SEVILEN BIR KISItekdoktirin COK SEVILEN BIR KISItekdoktirin COK SEVILEN BIR KISI

YA HOCA SÜPER HOCASIN BANA GÖRE AMA OLMUYOR YA ARTIK YETER BU TOPCULAR HARBİDEN RUHSUZ İBRAHİM DAAŞAN HARİÇ ONA BAKSINLAR DA UTANSINLAR YETER İNSAF ,,,ALP ERENLER,,,
tekdoktirin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 26.01.2010, 06:47   #77
ruzgarpolice
Yeni Yiğido

9 Mesajına 13 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ruzgarpolice FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ben şu yorumu yazanlara kızıyorum işte takımda uyum yok yok bilmem sivasın öz evladını kadro dışı bıraktınızda ne oldu yok işte hoca şöyle oynatıyor.bence taraftar kendi içindeki tutarsızlığı düzeltmesi gerekiyor bu 1 ikincisi evet bu takım bakıldığında uyum sorunu mutlaka var ama 1 hafta içindedeyeni oynayan oyunculara eskilerin eskilerede yenilerin alışmasını beklemek mantıksızlık olur.takım düzelirmi derseniz benbu yorumu fener maçından sonra daha net yorumlayacağım ama hocamız hakkında yorum yapan bazı arkadaşlarada şunu demek isterim bu takımın başına gelebilecek en iyi hoca muhsin hocadan başkası olamazdı arkadaşlar.bülent beyin enkaz halinde bıraktığı takımdan yerden bir anda kalkan füze gibi bir takım olmasını beklemekte mantık vede fizik kurallarının dışındadır.BEN şahsen fener maçından sonra bu takımın daha organize daha atak oynayacağını düşünüyorum vede saygılarımı sunuyorum...
ruzgarpolice isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 26.01.2010, 08:53   #78
SEVDAMSIN58
Tecrübeli Yiğido

SEVDAMSIN58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

138 Mesajına 158 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 695 SEVDAMSIN58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

BENIM BU TAKIMDAN UMIDIM KALMADI FUTBOLCULARDA EGER ADAMLARSA BENI YANILTSINLAR AMA YINEDE ONLARIN SEVINCIYLE SEVINIP ONLARIN UZUNTUSUNU PAYLASIRIM AMA SU ANKI TAKIMDAN BIR BEKLENTIM KALMAMISTIR GEREK HOCACAN GEREK FUTBOLCULARDAN YONETIMINDE NE YAPMAK ISTEDIGINI ANLAMAKTA GUCLUK CEKIYORUM
SEVDAMSIN58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 26.01.2010, 13:26   #79
TracyMcGrady58
Usta Yiğido

TracyMcGrady58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

649 Mesajına 918 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1506 TracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer Anblick

Yenilmek sorun degil. Mutlaka yenilgiler olacak daha ama bu tür yenilgiler daha cok aci veriyor. Akin olmasaydi 7-8 rahat olurdu. Bu kadarda pozisyon verilmezki. Bu macta ne forvet vardi ne orta saha vardi nede defans vardi. 3-1 bittigine yatip kalkip dua edelim. Yeni kadroyla ilk macimizdi bunuda unutmamak lazim. Insallah biran önce birbirlerine alisirlar.
TracyMcGrady58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 26.01.2010, 17:05   #80
giants
Tecrübeli Yiğido

giants - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

259 Mesajına 483 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 giants ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Hoca takimimiz organize olamiyor takim oyunu oynamiyor. Ortasahamiz rakibi hem karsilamiyor, hemde kovalamiyor Pres yapmiyor alan savunmasindada yok adam savunmasindada görev yapmiyor. dafansa yardim etmiyor. hücüm alanlarina organize olma top tasima görevini yürütmüyor bireysel oyun tarzi hakim orta alana gecen toplarin % 90 ni rakip alip tekrar defansimizla bire üc bire bes atak icerisine giriyor.

giresun maci ve Tarabzon macinda rakibin cok cabuk bizim yari sahamiza oyunu aktarmasinda ve defansimizi bunaltmasindaki etken ortasahamizin iyi organize olmamasi ve ön libero dedigimiz alanda oynayan kisilerin görevlerini yapmamasindan kaynakladigini görmeniz lazim.

Bir diger eksiklikde yönetimde Hoca hala kulubede yardimcisiz maclari götürmeye calisiyor. dogru dürüst istatislik tutacak bir yardimcisi yok yaninda aksakliklari tek basina görmek zorunda hem rakip takimi izleyip aciklarini görmek hemde kendi takimindaki eksiklikleri görmek tekkisi olarak feristahda olsa zor bunu yapamaz. Bari sivasin icinden iki tane hoca bulun getiremediginiz hocalara vereceginiz paranin cegregini verinde hocanin yanionda hoca ile fikir teakkisi yapacak ve mac icerisinde top kayiplari, isabetli pas veya asist gibi istatistik yapacak adam olsun böyle yardimcilar olmazsa iste cikar macdan sonra en savunmasiz en zayif olannin tercübesizliginden bahseder sanki saha icinde herkes görevini yapmisda birtek sol kanat bozukmus gibi topun neden her 30 saniyede bir kalemize veya defans hattimiza geldigini hesab etmeden... bence bu eksiklik acilen giderilmeli hocaya yardimci en az iki kisi kulubede olmali..yoksa feristah olsa bu bu sorunun altindan kalkamaz!!!
giants isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda giants'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
değerlendirmesi, ertuğralın, maÇ