Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Maçlar

Maçlar Oynanan / Oynanacak / Ertelenen Maclar Hakkinda Yorumlar / Haberler .

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maç Fotoları//Trabzonspor-Sivasspor
Alt 26.01.2010, 13:51   #31
kakikli
Tecrübeli Yiğido

kakikli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

122 Mesajına 210 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 831 kakikli isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Maç Fotoları//Trabzonspor-Sivasspor

Alıntı:
SivasLady Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
eline emegine saglik onur

Takimimizi yalniz birakmayip maca giden herkese cok tesekkürler

en cokda bu fotograf hosuma gitti
kendileri Sivas`a geldiklerinde bizim tabelada cekilmisler
tslu biri diyordu aynisini yaparlarsa zoruma gider bekci filan koyalim
cekilmisiniz helal olsun

keşke birazdaha kalabalık olsaymışız fotoda daha güzel olurdu ama çok makbulee geçtii )
Alt 26.01.2010, 13:59   #32
eyupk
Usta Yiğido

eyupk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

809 Mesajına 1.915 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 942 eyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannt

takımımızı en zor günlerinde yalnız bırakmamalıyız.
eyupk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 26.01.2010, 14:03   #33
TracyMcGrady58
Usta Yiğido

TracyMcGrady58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

649 Mesajına 918 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1534 TracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer Anblick

Onur ellerine saglik. Cekmis oldugun resimler cok güzel. Galibiyet herseyi tadlandirirdi ama saglik olsun. Takima yalniz birakmayan arkadaslara cok tesekkür ediyorum.
TracyMcGrady58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda TracyMcGrady58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 26.01.2010, 14:07   #34
V1CT0RY
Usta Yiğido

V1CT0RY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

86 Mesajına 186 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 998 V1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOKV1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOKV1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOK

[B]trapsonspor SİVASSPORUMUZU YENDİĞİ İÇİN 3-1 FORMASI YAPTIRIYORMUŞ.KUPADADA ORDUSPORU YENINCE DON ATLET TAKIMI YAPTIRACAKLARMIŞ DUYURULUR...
Alt 26.01.2010, 14:08   #35
yener_sahin
YASAKLI ÜYE

811 Mesajına 2.057 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yener_sahin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Onların üretim için tasarım yapmasına gerek yok biz onlar için yakışanı yaptık...
yener_sahin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 26.01.2010, 14:55   #36
alemdargokhan
YASAKLI ÜYE

7 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 alemdargokhan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

1. si çömlekçide yabancı uyruklu kadınlar var.

2. si genelde oranın müşteri potansiyelini il dışından gelen kişiler oluşturuyor.

maçtan önceki akşam burdaki arkadaşlara 58 plakalı araba gördüğümü dostane şekilde yanlarına yaklaştığımı fakat korktuklarını anlatmıştım.bu arkadaşları çömlekçi mahallesinde görmüştüm.yani çömlekçinin müşteri potansiyelini görmüş olduk biraz!

ayrıca şunu da belirtmek isterim, ben sivasta şehrin en işlek caddesinde bordo mavi formam ve beremle tur attım.hem de maç günü.

ben şehir içinde sivas kaşkollu foto koyabilen birisini göremedim henüz.bunu da sorgulamak lazım.trabzon sahil kentidir ama tabela resminin arkasında dağ var, bilmem anlatabildim mi?

sivas maçına özel forma yapılması işi yalan haber.taraftarlardan bitanesi böle bi çalışma yapıp foruma koymuş, yoksa gerçekte böle bir ürün satışı yoktur.

bmn de hoş olmayan bir foto eklendi, daha sonra kaldırıldı.şimdi burda da yapılmış aynısı.bence bunlar gittikçe zedeliyor iki takım taraftarının arasını.

bizden birisi yaparsa da yanlış, sizden birisi yaparsa da yanlış.edep sınırlarını bilmek lazım her zaman...
alemdargokhan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 26.01.2010, 14:58   #37
yener_sahin
YASAKLI ÜYE

Tekrar gelde gezsene tabelaya kolpa foto diyorsan,yalancıya tabela....daha memleketini bilmiyor gelmiş trabzon edaları okuyorsun...uzaaaa
Alt 26.01.2010, 15:03   #38
alemdargokhan
YASAKLI ÜYE

7 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 alemdargokhan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
yener_sahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Tekrar gelde gezsene tabelaya kolpa foto diyorsan,yalancıya tabela....daha memleketini bilmiyor gelmiş trabzon edaları okuyorsun...uzaaaa
hayır benim demek istediğim şehir dışında çekilmiş bir resim.şehir içinde çekilmiş resim koyabilen olursa büyük tebrik edeceğim onu...
alemdargokhan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 26.01.2010, 15:07   #39
yener_sahin
YASAKLI ÜYE

Alıntı:
alemdargokhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
hayır benim demek istediğim şehir dışında çekilmiş bir resim.şehir içinde çekilmiş resim koyabilen olursa büyük tebrik edeceğim onu...
iyide senin hemşerilerin sivas dışındaki çektirdikleri tabelanın havasını neden atıyorlar.sitenizde gelemezler orda yatacaz onları karşılayacaz diyenler nerdeydi??polis alacak arabayı birde gelip şehir içinde fotoğraf mı çekinecez.bilseydik bunu erkeklik olarak gördüğünüzü onu da yapardık.Neyse kupada eşleşmezsek onu da seneye yaparız.Bu sefer de gelecez diyen arkadaşlarınız gelseler bari...
Alt 26.01.2010, 15:12   #40
V1CT0RY
Usta Yiğido

V1CT0RY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

86 Mesajına 186 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 998 V1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOKV1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOKV1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
alemdargokhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
1. si çömlekçide yabancı uyruklu kadınlar var.

2. si genelde oranın müşteri potansiyelini il dışından gelen kişiler oluşturuyor.

maçtan önceki akşam burdaki arkadaşlara 58 plakalı araba gördüğümü dostane şekilde yanlarına yaklaştığımı fakat korktuklarını anlatmıştım.bu arkadaşları çömlekçi mahallesinde görmüştüm.yani çömlekçinin müşteri potansiyelini görmüş olduk biraz!

ayrıca şunu da belirtmek isterim, ben sivasta şehrin en işlek caddesinde bordo mavi formam ve beremle tur attım.hem de maç günü.

ben şehir içinde sivas kaşkollu foto koyabilen birisini göremedim henüz.bunu da sorgulamak lazım.trabzon sahil kentidir ama tabela resminin arkasında dağ var, bilmem anlatabildim mi?

sivas maçına özel forma yapılması işi yalan haber.taraftarlardan bitanesi böle bi çalışma yapıp foruma koymuş, yoksa gerçekte böle bir ürün satışı yoktur.

bmn de hoş olmayan bir foto eklendi, daha sonra kaldırıldı.şimdi burda da yapılmış aynısı.bence bunlar gittikçe zedeliyor iki takım taraftarının arasını.

bizden birisi yaparsa da yanlış, sizden birisi yaparsa da yanlış.edep sınırlarını bilmek lazım her zaman...
1.çömlekçiye girmedim öle yerlerle işim olmaz şimdi telefon açtım giren birine sordum kimliğine baktım dedi memleketini solemiyorum yabancılarda mevcutmus tabı

2.müşteri potansıyelını bılmem o gıbı ısletmeler sıvasta mevcut değil pekte merak etmem sahsen....

maçtn önceki gece 58 plakalı araba gormen tamamen senın yalanın...sivastan gelenlerın hepsını tanıyoruz ve mactan oncekı gece bi tek 58 plakalı bı metro otobusu gıttı o da araba değil koca otobus onlarada sole bı baksan senı 10 parçaya ayırırlar tırsmazlar

sen sivasta nerde nasıl gezersen gez bireysel gezenlere satasacak kadar zoboo değil memeleketin adamı,o sizin işiniz bizim derdimiz bireysel gezenlerle değil.bizim derdimiz o klavyeden sallayan fıfılerle...

gelelim tabelaya.devlet meselesı oldu.sivasta gezmıssın demekkı sıvastasın gel bi çay çorbamızı ıc foto makınasını verıyım ılk sen gor sonrada fotomontaj dıyenlere yolla onlarda gorsunler...bizde kolpa olmaz...

gelelim forma olayına.formanızın haber kaynagı bmn tekı arkadasın değil haber 61 dır.hatta urunlerle ılgılı sportıf mudurunuzde baya ragbet var dıye dun bı yerel tv ye acıklama yaptı.hangınıze ınanacaz bılmıyoruz...

yapılan yanlışa aynı nıtelıkte cevap vermek yanlıs değildir...

takıldıgın yerlerı sor anlatalım
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
maÇ