Cevap: Bursaspor 4-0 Sivasspor
Elimizdeki deyerlerin kıymetini bilemedik biz taraftarda olamadık giden yıl kupada fenere elenirken başa baş oyun oynayıp kaybettik
hemen cok bilmiş herşeyin altında birşeyler arayan bizler Bülent Uygun maçı sattı.şampiyonluk müçadelesinde İstanbul bbş yenildik hoca çok kötü oyuncularda 5 para etmez diyen yine bizlerdik..
şunuda unutmadan yazayım ben giden yılın sampiyonu hala Sivas olarak görüyorum..ama biz bu şartlarda oyuncuları bilhassada Bülent Uygunu yerden yere vururken utanmadık neymiş efendim çok konuşuyormuş biz sampiyonluk potasına girmişiz azımıza geleni sayıyoruz Bülent hoca konuşunca şuç oluyor..
ve lig bitip avrupada mücadele edecek bir kadro kurulmaya çalışılıyor
görüşülen oyuncular gelmiyor sorunlar çıkıyor bu seferde giden oyuncular üzerinden saldırılıyor.
tabi o güzel günleri yaşamış biz Sivaslılar olarakta şimdi kızıyoruz ama kime kızıyoruzki bence yanlış başta yapıldı Bülent uygunun gitmesiyle yoksa giden oyuncular önemli deyildi biz Türkiye ligini deyil avrupa ligini kaldıramadık
bunun etkisi bizi Türkiyede bu duruma getirdi inanın hocasızda biz 17 puan toplardık.
Arkadaşlr yanlış anlaşılmasın ben şimdide sonuna kadar Ertugral haca destek verilmesinde yanayım bazı arkadaşlar yeni hoca istemişler bu saatten sonra bir faydası olacagını sanmıyorum takımı tanıyan Ertugral'dır. Sivas bu ligde kalaaktır