| 
				 Cevap: Ertuğral'ın Maç Değerlendirmesi 
  ....................HARAM OLSUN ALDINIZ PARALAR.......................  .............su takim büyük takimlardan kendi evinde puan veya puanlar alamiyorsa birakin  kücük takimlardan medet ummayi , gerci ligde kücük takim diye biseyde yok ama , gerisini sz düsünün, muhsin hoca bence cok yetersiz , takimi atesleyemiyor, böyle gidersek kesin kme düseriz , lütfen yönetim biraz hocaya ve futbolculara baski yapin ,rtik sabrimiz kalmadi , nerde  ise yaramaz futbolcular varsa  biz almisiz, yaziklar olsun , bu kadarda olmaz , ne ümit koydunuz boynumuzu bükmeye mahkum ettiniz, bu sivasspor ikinci ligde bile küme düser , hepsi birbirinden kötü takim olarak hic birinizden futbolcu olmaz, bizim mahalle takimi  bile  fenerden bu kadar gol yemez, zamaninda  futbola önem verseydiniz  beni kesfetseydiniz simdi  ligde sampiyon olmustunuz  dünya  sampiyonlar liginde  en üst siralara cikmistiniz, ben kendi halime ve sivasin halinee cok üzülüyorum ,  240  dakika  hic durmadan mücadele edebilen yetenek simdi  sigara tiryakisi  , adamlar 45 dakika  kosamiyor , bunlarin hc biri futbolcu degil , sivassporda birtane  ise yarayacak futbolcu yok hepsi amatör  topcu  , bunlar sivasspor icin degil sadece vakitgecirmek icin  vakit geciriyorlar , bunlarin hicbirinde ruh yok , yetenek yok , güc yok , kosamiyorlar bile , hele teknik hic yok , haram olsun aldiniz paralar |