Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 01.02.2010, 09:56   #111
MUHİDDİN TOY
Yeni Yiğido

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 MUHİDDİN TOY FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

SELAMLAR YİĞİDOLAR SÖYLENECEK ÇOK ŞEY VAR AMA KISA VE ÖZ OLARAK SEN İSKELETİ BOZ GÖNDERDİĞİN OYUNCULAR GİTTİĞİ YERDE İLK ONBİRDE OYNASIN TAKIM KURTARSIN SEN GENÇLERLELE YENİ BİR TAKIM KURNEREYE KADAR GİDER TAKIMI OTUTURUYUM DİYENE KADAR LİĞ BİTER EVET GENÇLERİ KAZANACAKSIN AMA İSKELETİ BOZMADAN YAVAŞ YAVAŞ HEMEN DEĞİL ŞU ANDAKİ SORUNLARDAN BİRİDE KALECİLER BOŞ DEFANS RUHSUZ KOLAY GOL YENİYOR TRABZON-FB ÖLÇÜ DEĞİLSE O ZAMAN BU HAFTATAN SONRA BİRAZ DAHA ÖZVERİ İLE OLURMU OLUR İNŞALLAH ALLAH EMANET OLUN ŞARKIŞLA -MUHİDDİN TOY
MUHİDDİN TOY isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.02.2010, 14:14   #112
calipso
Usta Yiğido

426 Mesajına 700 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 745 calipso FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bu takımda nasıl bir sorun var?
sivasspor için değil kendisi için oynayanlar, kendisini sivasspora ait hissetmeyenler
[COLOR="Sienna"]taşıdığı formanın sorumluluğunu hissetmeyenler[/COLOR olaya sadece aldığım paraya bakarım diyerek ruhunu vermeyenler

olduğu sürece sorunlar katlanarak büyüyecektir. Yapılması gereken başkan yönetim ve teknik heyetin acil kararlar alarak yukarıda bahsi geçen oyuncuların kulaklarının ivedi çekilmesi, kendilerini toplamadıkları taktirde kadro dışı bırakılacaklarının bilinmesidir. Önümüzde ölüm kalım 3 maçımız var herşey bir ay içinde belli olacaktır
calipso isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.02.2010, 14:19   #113
sivasfutbol
Usta Yiğido

sivasfutbol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

556 Mesajına 1.045 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 929 sivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz sein

Ben 'seyirciyi' kınıyorum yazıklar olsun binlerce kişi maca qitmiş ellerinde cekirdek kös kös oturuyorlar takıma sahip cıkmıyorlar helal olsun yiğido qençliğe destek oluyorlar takıma ama yetersiz kalıyor inş.. qruplarını dahada qeliştirip büyütürlerse daha iyi olacaktır maratonda oturan celirdekli kombineciler resmen hainlik ediyorlar takımı desteklemeye qelince susup otururlar sivas yenilince arkalarından küfür edip fikir yürütmesinide bilirler bu takımın taraftarına daha doğrusu seyircisine müstahaktır 1-5 skor bi an önce toparlanıp düzgün ve 90 dk boyunca takımımızı desteklememiz qerekiyor.. Ey seyirci uyann..
sivasfutbol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda sivasfutbol'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 01.02.2010, 15:38   #114
gül5858
Usta Yiğido

gül5858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

662 Mesajına 1.291 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 768 gül5858 FAZLA SÖZE GEREK YOKgül5858 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Büyük bir üzüntü içerisindeyim .Bu yenilgi tuz biber oldu çökmüş bir durumdayız artık.
Sabah gazetelerdeki başlıklar utanç verici nerden nereye geldi Sivasspor buna bir çözüm üretmek gerekli
Demiştim demeyeyecektim ama öyle biz Bülent Hocayı boşa günah keçisi seçip gönderdik böyle olucağı belli idi.

Ben Türküm, Türk esir olmaz.
Ben Türküm, Türk Devletsiz olmaz.
Ben Türküm, Türk Bayraksız olmaz.
Ben Türküm, Türk Ezansız olmaz.
Ben Türküm, Türk Hürriyetsiz olmaz...
gül5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.02.2010, 15:38   #115
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1337 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft

Maçı değerlendirmek çok zor çünkü ortada bir takım yoktu bir savunma bu kadar berbat olabilirmi ?

Maçın en kötüsü berbat ötesi bir oyun ortaya koyan ve artık oynaması cok olan Murat Sözgelmezdi. Abdurrahman da artık vazgeçilmez oldugunu anlamalı bu kadar da kendini rezil ettirmeye hakkı yok zira üzerinde Sivasspor forması var.

Daha öncede dediğim gibi kendı sahanızda 5 gol yiyip maglup oluyorsanız ve en iyi oyuncunuz kaleciniz ise burda cok büyük sorun var demektir.
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.02.2010, 16:01   #116
Kokomo
Usta Yiğido

Kokomo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

943 Mesajına 1.796 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1026 Kokomo isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Ausrufezeichen Cevap: Maçı Değerlendirelim

Bursaspor maçından hemen sonra aşağıdaki yazıyı yazmıştım ama gördügüm lüzum üzerine yazdıklarımı tekrar belirtiyorum :

"Maalesef taraftarımız gaza gelmeyi çok seviyor !

Neden mi ? Daha bir kez bile izlemeden yeni gelen yabancılara methiyeler düzüldü ! Yok şöyle şahane yok böyle muhteşem ! Daha bir kez bile izlemeden yada internetten 2,5 dk .lık bir video ile oyuncuları yaftalayanlar oldu !

Böyle cahilce tespitlerde bulunursanız, bu tip ağır yenilgilerde de dumura uğrarsınız !

Kimle oynadık ? Trabzon deplasmanı , Bursa deplasmanı ! Türkiyenin en zor 2 deplasmanı ! Kimle oynayacaz bu Pazar ? FB ile. Lig lideri. En formda oldugumuz zaman bile evimizde bize 4 atmış bir takım !

Pazar günü yenilirsek, ki normal sonuçtur bu kadro ile, yine öfke dolu mesajlar, hepsi defolsun diyenler olacak bu sitede !

Ama aklınızı başınıza alın ? Bizim rakibimiz FB, TS, Bursa değil ! Denizli, Diyarbakır, Ankaragücü, Manisa. Bu rakipler ile olacak maçlara konsantre olalım. Camianın olmayan moralini daha da bozmayalım !

Yeni yabancılara en az 1 ay süre verin ! 2-3 maç ile kimsenin ne oldugu tespit edilemez !

Sivas halkı birlik olup, gerçek rakipleri ile mücadele ederse ancak ligde kalabilir.

Saygılarımla."
Kokomo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Kokomo'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 01.02.2010, 16:27   #117
savaş2
Yiğido

savaş2 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

489 Mesajına 709 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 854 savaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOKsavaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOK

takımda umudum var begendım yalnız otakımda musa kosacak eger mucadele etmyeycekse acık soylesın onunyerine koceliden gelen agu....ermanda cok calıma kacmayacaksa yani bencil onamayacaksa m.yıldızın yanınada kamananı oynatırsak fb kadrosunda.o zaman muhtesem olur takım....bır de sedatın yerıne cok acıl bir adm alınırsa super olur... sunu hemen belirtym fb macında defansta hata yoktu kalecimız super..apo aynen ve diğerlerı aynı orta sag oyunda dusunce durun boyle oldu bence..hocanın orta sahaya 2 oyuncu+yıldızn yanına kamanan yerınde değişmesı yerınde olurdu ..bizde fb yenilmezdık....şunuda anlamiş değilim.neden onur ve ts gıden futblcu cok iyiydi.ler
.............................. ..............................
savaş2 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.02.2010, 16:41   #118
balmandol
Tecrübeli Yiğido

balmandol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

217 Mesajına 386 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 balmandol isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Fener maçını değerlendiremeye almaya gerek yok bence. Bizim maçlarımız bu hafta itibariyle başlıyor. Denizli,D.Bakır,Manisa maçaları..Bu maçlardan 7 puan almamız lazım. Ondan sonrası önümüz açık inşallah...
balmandol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.02.2010, 16:47   #119
50sekiz
Usta Yiğido

50sekiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.435 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 848 50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick

Sivas’ın yenilerine baktım, hepsi hikaye...
50 bin euroluk Kanfory Sylla’yı, Diallo’yu sattılar, çuvalla paralar sayıp neredeyse yeni bir takım kurdular, ama bir türlü takım olamadılar...
Sivas’ın biri kupa bir hafta içindeki üç maçta 12 gol yemesi, ne kadar perişan bir durumda olduğunu gösteriyor...
Başarı Sivas yönetiminin başını döndürdü.
Ayakları yerden kesildi...
Elli türlü yanlış yaptılar...
Şimdi faturayı ödüyorlar...

http://www.maraton.com.tr/yazar/sans...arim-dedi.html
50sekiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.02.2010, 17:16   #120
savasaltun58
Acemi Yiğido

savasaltun58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

25 Mesajına 26 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 662 savasaltun58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

radikal kararlar lazım bu hocayla biz daha kötü günler görürüz hiç bir önlem alınmıyor hakem oyunu başlatıyor bizim oyuncumuz denize veriyor oyun kursun diye atsana kardeşim kaleciye yada outa hemen oyun kurmasınlar aynı hata bursa macındada oldu.bunları bile söylemiyen hocadan bişey olmaz oysa bü sene cok önemli ligde kalırsak takımlar dünyanın parasını alacak.bir düşersek zor cıkarız.
savasaltun58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, maçı