BU MAÇ SİVASSPORUN YÜZDE ELLİ KURTULUŞU DEMEK ÖNCELİKLE TAKIM MORAL MOTİVASYONA KAVUŞTU M.YILDIZIN YOKLUĞU ÇOK ÖNEMLİ AMA HOCA ONA GÖRE TAKIM TERTİBİ DÜZENLEYİP ÖZELİKLE ÖNÜMÜZDEKİ İKİ HAFTAYI AZ KAYIPLA ATLATMALIYIZ.
kaptan bu yapılrmı...zaten öndesın...uzuldum en sakın sen olmalıydın neyse canın sagolsun....inşşl..ceza bir mactır...takımla diyara gıtde 3 puan getır.........bende ankaradan geliyorum...........erman ve musaya soyluyorum erman bencil oynama musa sende gardaş biraz koş veya ikincı yarıda oyuna gir....akın sen muhteşemsın her zamanki gıbı....................hayırl ı olsun sivasımıza
hayati bir galibiyet aldık ama mehmetten olmamız kötü oldu final niteliğindeki 3 maçtan ilkini kazandık haftaya dahada zor bir karşılaşma bizi bekliyor
hıc iyi futbol oynamıyoruz umarıum haftaya daha ii oynar ve 3 puanla donerız zaten bu maclarda ii futboıldan ote alınan galıbıyet onemlıdır ama birazda iyi oynasak cok rahat yenerdık bu macı onemlı olan 3 puandı ve aldık
Hayırlı olsun galibiyetimiz ilaç gibi geldi bize.. Ama Mehmedime çok üzüldüm diyarda çok ihtiyacımız olacaktı.. Kalan sağlar bizimdir inş oradanda en az bir beraberlik çıkartabiliriz...