Zaten bu oyunu bız oynamıyoruz olabılırız ama cok fazla hastası var bu oyunun..o sıtedekı reklamımız lıderlımız bıle yeter yeterkı lıder yapalım..şuan o lıstedekı butun sehırler aynı sey ıcın ugrasıyor ben arastırdım gırın bakın gıresun forumlarında nası reklam yapıyolar..bızımde aynı sekılde yapmamız lazım
benim bi kac tane var monopolyden size de tavsiye ediyorum
__________________ IYI GÜNÜNDE KÖTÜ GÜNÜNDE SONUNA KADAR BIZ SIVASLIYIZ !!!
Bu Konuda 58sivas58spor58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Sivasspor sevdalısı,Sivasspor aşığı olan kişiler olarak,yer-mekan farketmeksizin sevdamızın peşinden gitmeye devam ediyoruz.Bu yolda kurmuş olduğumuz Yeniçerİst (Yeniçeri-istanbul) grubu olarak,aynı davaya baş koymuş kişilerle tanışmak istiyoruz.Genci,yaşlısı,işcisi ,iş vereni,öğrencisi hangi meslek grubundan olursak olalım Sivasspor için kalbi atan bütün kardeşlerimizi cumartesi günü yapacağımız tanışma toplantısına davet ediyoruz.Bu toplantıyakatılmak için Yeniçeri olmanıza gerek yok,kalbiniz sivasspor için atsın,damarınızdaki kan Sivasspor için aksın yeterli.
İlk tanışma toplantımızda Bursaspor-Sivasspor deplasmanı da konuşulacaktır.İstanbuldaki Yiğidoların destek vermesini Can-ı gönülden temenni ediyoruz.
Şu anda 13. sıradayız..Oylama devam ediyor..Sivas'ı seven ve kendini Sivaslı hisseden herkesi Sivas'a oy vermeye davet ediyorum...HER ŞEY SİVAS İÇİN...