Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Milli Takım hocasına kavuştu
Alt 17.02.2010, 23:08   #41
yigido yakup
Usta Yiğido

555 Mesajına 1.131 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigido yakup ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Milli Takım hocasına kavuştu

ben yeni gelen hocadan cok mutluyum ama onun yanina verdikleri yardimcilardan cacik olmaz.oguz un engin in capi neki ileride umut vaadeden hoca olsunla.keske aykut kocaman veya ertugrul saglam hatta ve ve apdullah avci tolunay kafkas yardimci hoca olarak milli takimda görev alsalardi.yani hiddink basarirsa basardi ama basaramazsa geriye hicbirtane eser birakamayacak cünkü ne oguzdan neden enginden teknikdirektör olur.
yigido yakup isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.02.2010, 23:42   #42
dv9000
Yiğido

dv9000 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

32 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 621 dv9000 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

YABANCI TEKNIK ADAM TARAFSIZ GOZLE BAKARDA TURKIYEDE OYNAYAN OYUNCULAR FIRSAT BULUR MESELA MEHMET YILDIZ BIRDE RENGI BILE BIZE UYMAYAN ADAMLARI MILLI TAKIMA ALDILAR VEDE FATIH TERIMIN OZ EVLATLARINDAN KURTULURUZ HAYIRLI OLSUN
dv9000 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.02.2010, 01:50   #43
serhatcan
Tecrübeli Yiğido

153 Mesajına 254 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 788 serhatcan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
SempaticH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
yav ayıp ettiniz bee olmaz böle bülent uygun bekliyordu niye verdiniz hiddinge ayıp ayıp sivassporu şampiyoan etti türkiyeyyide ederdi inanın çok ayıp ettiniz çok...
ya süpersin kardeşim. hakkaten adam bekliyordu)))) daha neler bekliyor bilmiyorsun. bir televizyon çağırmıyor spor programlarına,okadar çok teknik direktör değiştiren takımlar oldu 1 taneside bülente teklif götürmedi))))bugünde bir demeç vermiş duyan varmı. = sezon sonuna kadar hiçbir takım çalıştırmayacağım= bunu bülent uygun söylemiş. ey büyük allahım))) kim seni istediki sen çalışmayacaksın.yaa insanlar yada yöneticiler artık aptal feğil. profesyonelleşiyorlar. kimlerle çalışacaklarını,kimleri programlarına çağıracaklarını biliyorlar. bülenti antrenör yapıp antipatikmi olalım,yada programımıza çağırıp saçmasapan konuşmaları yüzünden reyting mi düşsün. dikkat edin hiçbir eski futbolcu,hiçbir teknikdirektör bülentin ne adını anıyor nede onla birlikte görünmek istiyor.. hakan şükür sözde kankası hakan şükür bile anmıyor adını çünkü oda antipatik olurum diyor))
serhatcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.02.2010, 09:25   #44
hiko58
Usta Yiğido

hiko58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

425 Mesajına 728 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 905 hiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
Besyo_cu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Geçmiş yorumlarınızı beğenerek okuyan birisi olarak bu mesajınıza oldukça yaşırdım. Spor'a siyaseti katmak en başta bana çok yanlış geldi.

Hiddink'i başarılı kılan kulupler bazında değil çalıştırdığı Milli takımlar da ki başarısı nedeniyle TFF göreve getirdi. ( Kulupler de üst düzey takımları çalıştırdıgını biliyoruz örn. son olarak Chealsea )

Avrupa da ki teknik adamların maaşına daha doğrusu Hiddink gibi çalıştırdığı hemen hemen bütün takımlarda başarı yakalamış ve Dünya'nın sayılı hocalarından birisini getirmek için büyük bir fiyatın olması kaçınılmaz sondu.

Ben Milli takımda yerli hocaya sıcak bakmıyorum çok üst düzey oyuncularımızın oldugu dönemlerde bile önemli turnuvalara katılamadık yada Şampiyon olacağımız Dünya Kupasından 3. lük ile ayrılmak zorunda kaldık.

Zamanın beni yanıltacağını düşünmüyorum. Hiddink ile sadece bu günü değil bundan sonraki Milli takım süreci için çok doğru ve olumlu işler yapılacagını ümit ediyorum.
değerli kardeşim ben olaya siyaset katmadım sadece türkiyemin içinde bulunduğu durumu açıklamaya çalıştım ve verilen bu kadar paranın çok çok fazla olduğunu ve türkiyemin bu durumunda hiç gereği olmadan alternatifleri olmasına rağmen çöpe gittiğini ima etmeye çalıştım. sizin fikriniz yabancı hocadan olabilir. ama ben milli takımda yabancı hocaya karşıyım. zaten bizdeki yabancı hayranlığından değilmidirki futbol kuluplerimiz bile bidünya zarara girmiştir. bakın her sene aynı olaylar yaşanır. bir yığın tazminatlar ödenir. bu paralar o kadarmı kolay kazanılıyor. kuluplerimiz yerli hocalarla anlaşırken neredeyse bedavaya çalıştırmak üzere anlaşıyorlar yabancı hocalara ise olmadık paralar ve mukaveleler imzalıyorlar. milli takımı etki altında kalmadan yönetebilecek yerli hocalarımız vardır mutlaka. beğenmediğiniz şenol güneş dünya üçüncüsü yapmadımı yada fatih terim türk milli takımını dünyaya yeterince lanse etmedimi. geçmişi hatırlayın 2 gol yediğimiz zaman iyi oynadık şerefli mağlubiyetler zamanı geride kalmadımı. şimdi neden dünya şampiyonasına gidemedik diye üzülüyoruz. kaç tane futbolcumuz avrupada oynuyor. türkiyedeki futbol ne aşemde görüyoruz. izlediğimizx hangi maçtan keyif alıyoruzki. bunlar siyaset değil canım kardeşim. futbola federasyon tarafından destek olunmalıki yeni futbolcular yşersin. sahası olmayan kulüplere saha yapılsın. zor durumda olan kulüplere yardım yapılsın. kulüpler borç batağında boğulup harcanmasın. ben,im söylemek istediğim bunlar. hiddinke verilen paranın çok fazla olduğunu düşünüyorum. onun üçte birine görev yapacak bidünya yerli hoca vardır hemde ondanda başarılı olur.
Alt 18.02.2010, 10:34   #45
ssfatihss
Acemi Yiğido

36 Mesajına 42 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 648 ssfatihss FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

BENDE MİLLİ TAKIMLARDA BUNU ANLAMIYORUM FUTBOLCULAR YERLİ HOCALAR NEDEN YABANCI OLABİLİYOR O ZAMAN NEDEN MİLLİ MAÇLAR DENİYOR
ssfatihss isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.02.2010, 14:22   #46
yurtoglu22
Yeni Yiğido

yurtoglu22 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

12 Mesajına 19 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yurtoglu22 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Yaziklar olsun o Futbol federesyonuna Bizim evlatlarimiz yokmu Türk kani Tasiyan
Hocamiz yokmu Bize Hiddik-kocamis köne? lazim degil Bize bizden lazim kimseden
Digil kendimizi kimselere satmaya hakiniz yok Futbol federesyonu Bu ahlaksizlik
Koskaca 80 milyona hakert sayiyorum Siz yöneticiler kendinizi Hollandaya ona suna buna ? Ama Türkiye yi Hic birzaman Milli Takimini basaka birine veremessiniz verdiniz zaten ALLAH sizi Bildigi gibi yapsin. Insallah Kayiplara ugrarsiniz.Bizim herseyimiz varHacimizda var hocamizda var Bizlere yabanci lazim degil. Bizm bizden baska kimimiz var Bunu Aileniz ögretmedeimi Ben.
1973 senesinden beri Almanyada yasayan Bir gurbetci olarak yaziyorum icim yandi bunu duyunca utanmazlar insallah hiddink Geberirde kutaririz Ama bunlar kafaya koymus Yine onun bunu cocuklarini getirir.
Yazdigim yazilar kaba oldu ama Dayanamayorum.Kusura Bakmayin......

ALMANYA
yurtoglu22 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.02.2010, 21:14   #47
58zarali
Yiğido

58zarali - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

67 Mesajına 96 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58zarali ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

nerden buldular bu ecnabıyı türk olsa iyi olurdu ama bakalım yabancıyla başarı bulacakmıyız
58zarali isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.02.2010, 23:49   #48
ercan58.a
Usta Yiğido

ercan58.a - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

193 Mesajına 253 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 830 ercan58.a Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

guus hiddink iyi hoca bence çok iyi bir seçim ama türkiye milli takımımızda ne kadar başarılı olur orası meçhul
ercan58.a isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ercan58.a'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 19.02.2010, 01:15   #49
tekdoktiri
Tecrübeli Yiğido

tekdoktiri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

94 Mesajına 125 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 665 tekdoktiri FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

YUH BE HİDİNKMİŞ YAZIK LAR OLSUN FITBOL FEDERSYONUNU NEFRETLE KINI YORUM ADAMMI KALMADI BU ÜLKEDE MİLLİ TAKIMMIŞ GÜLERLER ADAMA DAM ÜSTÜNDE SAKSAAN MÜSLUMAN MAHALLESSİNDE SALYAN GÖZ SATILI YOR YAZIK LAR OLSUN FEDERSYONA,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,LER
tekdoktiri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.02.2010, 18:21   #50
sivaslı yıldız
Yiğido

sivaslı yıldız - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

101 Mesajına 171 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 735 sivaslı yıldız isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Hayırlı olsun..

Bu durumda Yılmaz Vural'ı da 23 Nisan'da bi süreliğine getirsinler göreve..
sivaslı yıldız isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
hocasına, kavuştu, milli, takım