Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı değerlendirelim
Alt 21.02.2010, 14:19   #101
cılgınsivas58
Usta Yiğido

cılgınsivas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

558 Mesajına 760 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 896 cılgınsivas58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı değerlendirelim

oyunda iş yoktu maçı 90 dakika sahada seyrettim en kötüsü kamanan sahada bomboş gezdi erman taider bide mehmet en iyisi van heerden akın cihan uğur kavuk oyunda iş yoktu zoru zoruna yendik bursada neyaprrız acaba
cılgınsivas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.02.2010, 15:03   #102
58SİVAS58
Acemi Yiğido

58SİVAS58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

18 Mesajına 25 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 600 58SİVAS58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

maçın kötüsü yoktu takım tekrar eski günlerine dönüyor inşallah üst sıralarda ligi tamamlayıp seneye tekrar şampiyonluğa oynayacağız.

maçta göze çapran en önemli olay taraftardı

maça gelen tüm yiğidolara teşekkürler...

muhsin hocada takımı günden güne düzeltiyor. sonuna kadar hocamızın arkasındayım. başarılar hocam başarılar sivasspor...

inadına yiğido......
58SİVAS58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.02.2010, 15:11   #103
58akif34
Usta Yiğido

58akif34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

791 Mesajına 2.261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 769 58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein

çok karlı hafta gecırdık butun rakıplerımız puan kaybettı sivasspor 3 puan aldı dıyarbakır denızlıya 2*0 yenıldı ankaragucu antalyayla son anda berabere kaldı vee sıvassporumuz haftayı 1_0lık galıbıyetle kapattı basarılar

DOST KARA GÜNDE BELLİ OLUR
58akif34 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.02.2010, 15:33   #104
fglnsdf
Acemi Yiğido

fglnsdf - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

25 Mesajına 33 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 577 fglnsdf FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

yaz gelsin yeni transferler bomba gibi goller aticak bekleyin. yaptigimiz transferler Zita, Keita, Elrio...hep afrikali oyuncular sicakliga alisik. Yaz gelsin onlarin dayanikligini göreceksiniz.
fglnsdf isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.02.2010, 16:08   #105
A.Turan Korkmaz
Usta Yiğido

A.Turan Korkmaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

777 Mesajına 1.838 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 710 A.Turan Korkmaz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
muratto_kellechi32 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Şimdi yorumların hepsini okudum.. Yorumları ilginç olan arkadaşlardanda alıntı yapıp, bende fikrimi iafde ettim.. Amaçta bura zaten herkesi dinlemekve bugün seyrettiğim maçın paralelinde 26-27 yıllık iyi bir futbol izleyicisi olarak fikirlerimi belirtmek..

Maç değerlendirmesi ; Daha önceki maçlarda hep feveran ettiğimiz defans bugün daha derli toplu idi.. Orta sahanın radım konusunda daha cömert olması, Aubey'in yönlendirmesi ile daha da iyi olacak.. İlk yarı beni en çok kızdıran konu, tamam kötü futbol oyunuyoruz ama bu kötü mücadele etmemiz gerekliliğini ortaya çıkarmaz.. ikinci bölgede boşa çıkan hiç bir topa müdahil olamadık.. İzledik sadece .. Ve buda Manisaspor'un daha çok topla oynamasını beraberinde getirdi.. İkinci yarı biraz mücadele yapınca seyircide kör değil tabiki, bunu görünce taraftarda olaya girdi ve önce golü bulduk, sonra ise kontrollü futbolla istediğimiz aldık.. Bu şekil futbolu werner Lorant oynatınca kahraman olurken, Muhsin Ertuğral oynatınca neden acaba böyle futbol oynatılırmı demek abesle iştigal etmektir. elimizdeki malzeme bu.. önemli olan bu sene bu ligde kalmak.. ve inşallahda kalacağız.. ve hep olumlu düşünerek, sinerji ortaya çıkacak buda bu ligde kalışımız resmi olacaktır..
Burda yorum yapan arkadaşların bir kısmı sankiş Trabzonspor'lu gibi yorum yapmalarıda üzülüyorum.. lütfen arkadaşlar biz bizi bile eleştirirken düşmalarımıza koz vermeyelim... herkese saygı ve selamlar..Nice üç puanlara diyorum..
Futbolcuları tek tek değerlendirmelerinizdeki yorumlarınızı beğendim ve teşekkürü hakediyordu.
Beğenmediğim yönünüz ise kendinizde takımın kötü futbolunu ve mücadele eksikliğini aynı yazıda belirttiğiniz halde, siz de durumu tespit ettiğiniz halde kendinizi yalanlayarak ;takımın olumsuz taraflarını yazanlara 'Trabzonsporlu 'demeniz:
1) Güzel yorumların üzerine bu çirkin karalama yakışmıyor.
2) Trabzonsporlu değilim, şahsen, hiç de olmadım. Ama Trabzonsporla Sivassporun arasını açmaya çalışanları da kınıyorum. Süper ligimizde taraf olunacaksa mutlaka, Sivassporlularla TSliler aynı safta olmalıdır. Bu bakımdan özellikle 'Ajansspor.com ve diğer sitelerde devam eden TSliler-Sivassporlular söz düellolarını gereksiz buluyorum, bu atışmalara İstanbul takımlarını tutanlar gülüyorlardır.
3) Son maçta önce Simpsonun sonra da Erginin iki net golünü sakatlanarak cansiperane önleyen Abdurrahman Dereli Trabzonludur ve her Trabzon doğumlu gibi Trabzonsporludur da. Bu da normal ve saygı duyulması gereken bir durumdur. Abdurrahman buna karşın TS- Sivasspor maçlarında tüm gücüyle oynamaktadır harika bir profesyonel olarak.
Keza İbrahim Şahin de oynadığı maçlarda attığı kritik gollerle Sivassporumuzu sırtlamaktadır ama o da Trabzonludur.
'Trabzonluluk'la alay ederken Abdurrahmanı ve diğer Karadenizli topçuları dışarda bırakıyorum' demeniz de bir işe yaramaz, o oyuncuların bu husumetten etkilenmelerini önlemez.Başta sitemiz Sivasspor.comda olmak üzere, her rastlayacağım yerde bu düşmanlığı körüklemeye çalışanlara yorum yazacağım. Spor kardeşliktir, saçmasapan düşmanlıklarla kendimize zarar veririz.

Yalnız takımlarının hayrını düşünüp başkasının kötülüğünü istemeyen çoğunluktaki Trabzonlular bizim dostlarımızdır. Düşman varsa bu dolduruşa gelen içimizdekiler ve Trabzondaki bozgunculardır.
A.Turan Korkmaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı A.Turan Korkmaz'a Teşekkür Ediyor...
Alt 21.02.2010, 16:34   #106
Metal Gear
Usta Yiğido

Metal Gear - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

727 Mesajına 1.433 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 799 Metal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISI

Bizim için karlı bir hafta oldu.Haftaya yenilsek bile potaya girmiyoruz.
Metal Gear isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.02.2010, 16:49   #107
Bestepeli_58
Acemi Yiğido

Bestepeli_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

11 Mesajına 45 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Bestepeli_58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
58akif34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
çok karlı hafta gecırdık butun rakıplerımız puan kaybettı sivasspor 3 puan aldı dıyarbakır denızlıya 2*0 yenıldı ankaragucu antalyayla son anda berabere kaldı vee sıvassporumuz haftayı 1_0lık galıbıyetle kapattı basarılar

DOST KARA GÜNDE BELLİ OLUR
katılıyorum .
Alt 21.02.2010, 16:56   #108
ycicek2000
Yeni Yiğido

ycicek2000 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ycicek2000 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Maçın en kötüsü TARAFTAR idi. Hayatımda bu kadar kötü ,bu kadar ruhsuz,takımı sabote eden ve oyundan düşüren bir taraftar görmedim.

sivassporlu futbolcunun her hatalı top attığında uğultu çıkartan,söven taraftar sivassporu seviyorum deme hakkına sahip değildir.

Taraftar sahadaki oyunucuyu motive etmek,hırslandırmak ,mücadele azmini artırmak için lazımdır.

Sahadaki futbolcunun galipken ve iyi oynarken taraftara ihtiyacı yoktur,ama maç kötü giderken veya takım yenikken taraftar sahneye çıkar ve sahadaki oyuncuyu canlandırır.

Sivasspor taraftarı ise bunun tam tersini yapıyor ,takım öndeyken coşuyor,işler kötü giderken sadece sövüyor.

Bu takım hepimizin ,eğer düşersek çıkmak için en az 5 yıl uğraşırız.
ycicek2000 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.02.2010, 17:07   #109
Murad_Kelleci58
Usta Yiğido

Murad_Kelleci58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

937 Mesajına 2.402 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Murad_Kelleci58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
gdodeğilyiğido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Futbolcuları tek tek değerlendirmelerinizdeki yorumlarınızı beğendim ve teşekkürü hakediyordu.
Beğenmediğim yönünüz ise kendinizde takımın kötü futbolunu ve mücadele eksikliğini aynı yazıda belirttiğiniz halde, siz de durumu tespit ettiğiniz halde kendinizi yalanlayarak ;takımın olumsuz taraflarını yazanlara 'Trabzonsporlu 'demeniz:
1) Güzel yorumların üzerine bu çirkin karalama yakışmıyor.
2) Trabzonsporlu değilim, şahsen, hiç de olmadım. Ama Trabzonsporla Sivassporun arasını açmaya çalışanları da kınıyorum. Süper ligimizde taraf olunacaksa mutlaka, Sivassporlularla TSliler aynı safta olmalıdır. Bu bakımdan özellikle 'Ajansspor.com ve diğer sitelerde devam eden TSliler-Sivassporlular söz düellolarını gereksiz buluyorum, bu atışmalara İstanbul takımlarını tutanlar gülüyorlardır.
3) Son maçta önce Simpsonun sonra da Erginin iki net golünü sakatlanarak cansiperane önleyen Abdurrahman Dereli Trabzonludur ve her Trabzon doğumlu gibi Trabzonsporludur da. Bu da normal ve saygı duyulması gereken bir durumdur. Abdurrahman buna karşın TS- Sivasspor maçlarında tüm gücüyle oynamaktadır harika bir profesyonel olarak.
Keza İbrahim Şahin de oynadığı maçlarda attığı kritik gollerle Sivassporumuzu sırtlamaktadır ama o da Trabzonludur.
'Trabzonluluk'la alay ederken Abdurrahmanı ve diğer Karadenizli topçuları dışarda bırakıyorum' demeniz de bir işe yaramaz, o oyuncuların bu husumetten etkilenmelerini önlemez.Başta sitemiz Sivasspor.comda olmak üzere, her rastlayacağım yerde bu düşmanlığı körüklemeye çalışanlara yorum yazacağım. Spor kardeşliktir, saçmasapan düşmanlıklarla kendimize zarar veririz.

Yalnız takımlarının hayrını düşünüp başkasının kötülüğünü istemeyen çoğunluktaki Trabzonlular bizim dostlarımızdır. Düşman varsa bu dolduruşa gelen içimizdekiler ve Trabzondaki bozgunculardır.
arkadaşım, eleştirilerine eyvallah.. Trabzonspor konusunda hem fikir olmayı isterdim.. Ama sen onların söylemleri gerek web adreslerinde, gerek yerel tv'lerde ve fırsat verildiğinde ulusal medyada dillendirdikleri sözler ve yaptıkları tehditkar, hakaret vari kokan yorumlar ve ukalahakaretleriyeterince takip etmiyorsundur.. Sadece Bordo mavi net sitesine girip Sivasspor konusunda yapılan yorumlarının ne kadarının menfi ne kadarının müsbet olduğuna sen karar ver.. Bize bir adım gelene biz on adım gideriz.. Biz mertiz, başkaları gibi namert değiliz.. Kimin dost kimin düşman olduğunu hayat tecrübemizden aldığımızıda bilmeni isterim güzel kardeşim.. kendine iyi bak.. Allah'a emanet ol..
Murad_Kelleci58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Murad_Kelleci58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
sivas sipor
Alt 21.02.2010, 20:06   #110
yusuf süslü
Yeni Yiğido

yusuf süslü - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yusuf süslü FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Daumen hoch sivas sipor

sivas siporun son zamanlarda oynadı oyunlar tutu ye yavaş yavaş ibre yükselmiye başlıyor işalah devamı gelir.
cok teşekür ederim tüm oyunculara ve yöneticilere .teşekür edeim
başarılarının devamını dilerim.
yusuf süslü isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, maçı