Alıntı:
muratto_kellechi32 Nickli Üyeden Alıntı
Şimdi yorumların hepsini okudum.. Yorumları ilginç olan arkadaşlardanda alıntı yapıp, bende fikrimi iafde ettim.. Amaçta bura zaten herkesi dinlemekve bugün seyrettiğim maçın paralelinde 26-27 yıllık iyi bir futbol izleyicisi olarak fikirlerimi belirtmek..
Maç değerlendirmesi ; Daha önceki maçlarda hep feveran ettiğimiz defans bugün daha derli toplu idi.. Orta sahanın radım konusunda daha cömert olması, Aubey'in yönlendirmesi ile daha da iyi olacak.. İlk yarı beni en çok kızdıran konu, tamam kötü futbol oyunuyoruz ama bu kötü mücadele etmemiz gerekliliğini ortaya çıkarmaz.. ikinci bölgede boşa çıkan hiç bir topa müdahil olamadık.. İzledik sadece .. Ve buda Manisaspor'un daha çok topla oynamasını beraberinde getirdi.. İkinci yarı biraz mücadele yapınca seyircide kör değil tabiki, bunu görünce taraftarda olaya girdi ve önce golü bulduk, sonra ise kontrollü futbolla istediğimiz aldık.. Bu şekil futbolu werner Lorant oynatınca kahraman olurken, Muhsin Ertuğral oynatınca neden acaba böyle futbol oynatılırmı demek abesle iştigal etmektir. elimizdeki malzeme bu.. önemli olan bu sene bu ligde kalmak.. ve inşallahda kalacağız.. ve hep olumlu düşünerek, sinerji ortaya çıkacak buda bu ligde kalışımız resmi olacaktır..
Burda yorum yapan arkadaşların bir kısmı sankiş Trabzonspor'lu gibi yorum yapmalarıda üzülüyorum.. lütfen arkadaşlar biz bizi bile eleştirirken düşmalarımıza koz vermeyelim... herkese saygı ve selamlar..Nice üç puanlara diyorum..
|
Futbolcuları tek tek değerlendirmelerinizdeki yorumlarınızı beğendim ve teşekkürü hakediyordu.
Beğenmediğim yönünüz ise kendinizde takımın kötü futbolunu ve mücadele eksikliğini aynı yazıda belirttiğiniz halde, siz de durumu tespit ettiğiniz halde kendinizi yalanlayarak ;takımın olumsuz taraflarını yazanlara 'Trabzonsporlu 'demeniz:
1) Güzel yorumların üzerine bu çirkin karalama yakışmıyor.
2) Trabzonsporlu değilim, şahsen, hiç de olmadım. Ama Trabzonsporla Sivassporun arasını açmaya çalışanları da kınıyorum. Süper ligimizde taraf olunacaksa mutlaka, Sivassporlularla TSliler aynı safta olmalıdır. Bu bakımdan özellikle 'Ajansspor.com ve diğer sitelerde devam eden TSliler-Sivassporlular söz düellolarını gereksiz buluyorum, bu atışmalara İstanbul takımlarını tutanlar gülüyorlardır.
3) Son maçta önce Simpsonun sonra da Erginin iki net golünü sakatlanarak cansiperane önleyen Abdurrahman Dereli Trabzonludur ve her Trabzon doğumlu gibi Trabzonsporludur da. Bu da normal ve saygı duyulması gereken bir durumdur. Abdurrahman buna karşın TS- Sivasspor maçlarında tüm gücüyle oynamaktadır harika bir profesyonel olarak.
Keza İbrahim Şahin de oynadığı maçlarda attığı kritik gollerle Sivassporumuzu sırtlamaktadır ama o da Trabzonludur.
'Trabzonluluk'la alay ederken Abdurrahmanı ve diğer Karadenizli topçuları dışarda bırakıyorum' demeniz de bir işe yaramaz, o oyuncuların bu husumetten etkilenmelerini önlemez.Başta sitemiz Sivasspor.comda olmak üzere, her rastlayacağım yerde bu düşmanlığı körüklemeye çalışanlara yorum yazacağım. Spor kardeşliktir, saçmasapan düşmanlıklarla kendimize zarar veririz.
Yalnız takımlarının hayrını düşünüp başkasının kötülüğünü istemeyen çoğunluktaki Trabzonlular bizim dostlarımızdır. Düşman varsa bu dolduruşa gelen içimizdekiler ve Trabzondaki bozgunculardır.