Sevgili Sivasspor lu Yiğidolar bugünkü Fanatik gazetesinde de Zafer Büyükavcı denilen yorumcu (5 yıldızlı Yumruk) başlığı ile Mehmet yıldız ın cezasının bir maça indirilmesini sözüm ona eleştiriyor.Bende mail adresine bir protesto yazısı yazdım. Sizlerde gönderirseniz çok iyi olur bir daha sivas hakkında yazı yazarken dikkatli olsun.
Sevgilerimle
---------------------------------------------------------------------------
Mehmet yildiz cezasi
Kimden: Mustafa MOROĞLU (mustafa_moroglu@hotmail.com)
Gönderme tarihi: 23 Şubat 2010 Salı 12:01:33
Kime:
zbuyukavci@fanatik.com.tr
Sayın Zafer büyükavcı,
5 yıldızlı yumruk, yazınızı okudum ve tarafgir ve önyargılı düşüncenizden dolayı üzülerek sizi ayıpladım.
Şöyleki ;
Mehmet Yıldız rakibine yumruk atmadı, boğazından tutarak iteledi ve rakibi de düştü veya kendini attı,Mehmet Yıldız da efendice soyunma odasının yolunu tuttu.
Hani diğer taraftan işine geldiği gibi diyorsun ya : Bilica Ardaya tekme atmıştı oysa tüm Türkiye Bilica nın tokat attığını gördü diye,
Kardeşim Bilica olayında hareketin nasıl yapıldığına dikkat kesiliyorsunda Mehmet Yıldız da niye dikkat kesilmiyorsun,çifte standart uyguluyorsun.
Mehmet yıldız ın cezasının bir maça indirilmesini haksızlık gibi yorumluyorsun da aynı hafta Mehmet Topuz un cezasının bir maça indirilmesini konu dahi yapmıyorsun bu kadar da ikiyüzlülüğe pes doğrusu.
ilk Sivas Fener maçında 70. dakikaya kadar skor 0-0 bu dakikada Fener ofsayt tan gol atıyor , bu haksızlığı konu dahi yapmıyorsunuz be ne biçim çifte standart,
ilk Denizli Sivas maçında sivas atağında filelerle buluşmak üzere olan topu Denizlili (sanıyorum Fahri idi) topu resmen tokatlayarak çıkarıyor penaltı ve kırmızı kart olması lazım bu konuyu yazmıyorsunuz bile bu nasıl çifte standart.
orada 2 puanımız çalındı hepiniz seyirci kaldınız.
Basında Yazar ı yazar, yorumcu yapan objektif ve dürüst olmasıdır onların takipçisi ve okuyucusu çoktur,
Ben de yazınızı tesadüfen gördüm ve okudum.
Sizin yorumculuğunuz da ancak büyük avcı hikayeleri içinde değerlendirilir ve bilindiği üzere herkes bu hikayelere sadece güler, Sayın Büyükavcı !