Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: TRT`den Kerem Öncel`e yiğidolardan tepki
Alt 23.02.2010, 10:44   #101
Elbeyliliyiz
Tecrübeli Yiğido

189 Mesajına 249 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Elbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: TRT`den Kerem Öncel`e yiğidolardan tepki

bu yorum bizleri derinden üzmüstür sizleri objektif olmaya davet ediyorum kendi yorumunuzu kendiniz yapin....
Elbeyliliyiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 23.02.2010, 10:44   #102
MERİTHAN58
Acemi Yiğido

MERİTHAN58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

26 Mesajına 42 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 583 MERİTHAN58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

devlet televizyonunda çalışıyorsan tarafsız olacaksın kerem öncel. adam bjk-gs maçında topun direği geçip geçmediği konusunda ayrıntı yakaladım diyor direğin gölgesi topun üstünde diyor top aşağı inincede gölgeyi geçti o yüzden gol diyor. her yönden yetersiz olduğunun ispatıdır bu. gülmekten yerlere yattım ya.

bizim maça gelincede bu adam zaten geçen senede böyleydi. muhtemelen egeli biri bu. adamın derdi sivassporu kötülemek. bence trt kendi haline baksın. bizim elektirik faturalarından kesilen paralarla bütçe oluşturupta tarafsız davranmazsa hesabı sorulur birgün. gerçi bu yargı başımızda olduğu sürece zor ya neyse.

site yönetiminede çağrıda bulunuyorum sayfadaki trt logosunun üstüne çarpı işaratei koyalaım reklam yapılmış gibi oluyor bence diğer türlü.
Alt 23.02.2010, 11:13   #103
58isa58
Yiğido

58isa58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

66 Mesajına 95 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 648 58isa58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ben yolladım arkadaşlar tırnak için de size de göstereyim "Sayın telelig ekibi,
Bizler sadece sivasspor adına değil tüm diğer süper lig takımları adına da sizden istediğimiz tek şey sadece ama sadece maçı yayınlayın ve yorumunuzu lütfen tarafsız yapmaya çalışın...Hani o kadar insan gecenin geç saatlerine kadar bekliyor ve bu şekilde de taraflı konuşmalar hepimizi gerçekten üzüyor...Sivasspor taraftarı olarak sizden istediğimiz çok birşey olmadığını düşünüyorum."
Alt 23.02.2010, 11:43   #104
58akif34
Usta Yiğido

58akif34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

791 Mesajına 2.261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 744 58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein

butun trt personelının sıvasspora bır gıcıklıgı var bellı radyodan yayınlanan maclarımızda görevlendırılen spıkerler sarhos gıbı ma c anlatıyor hanı 1 hafta boyle olsada sonrakı hafta oyle anlatsa mecbur kalmıslar dıycem fakat devamlı boyle ne dınledıgımız mactan zevk alıyoruz nede yayını yapan spıkerden trt nın sıvassporumuza karsı aldıgı cephe gercekten uzucu ben hakkımı helal etmıyorum sorumlulara

DOST KARA GÜNDE BELLİ OLUR
58akif34 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 23.02.2010, 12:01   #105
karşıyakalı
Tecrübeli Yiğido

karşıyakalı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

325 Mesajına 593 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 620 karşıyakalı FAZLA SÖZE GEREK YOKkarşıyakalı FAZLA SÖZE GEREK YOK

gardaşlar herkes msn sinde kayıtlı tüm adresleri kullanarak oy kullansın bir mesajla yetinmeyin lütfen.aktivasyon falan yok msn yi yaz direk olarak gönder mesajını
karşıyakalı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 23.02.2010, 12:04   #106
karşıyakalı
Tecrübeli Yiğido

Tecrübe Puanı: 620 karşıyakalı FAZLA SÖZE GEREK YOKkarşıyakalı FAZLA SÖZE GEREK YOK

[SIZE="5"]eminimki bu kadar tepkiden sonra kerem ********i bu siteye girip bu yorumlaı okumuştur.laaa .... kerem sivasın öfkesini üzerine çekme sivaslı tükürse seni bogar be terbiyesiz adam[/SIZE]
Alt 23.02.2010, 12:05   #107
karşıyakalı
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
badger5858 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ya anasayfadaki resim güzel olmuşta
bende böyle bi resim hazırladım...

yorumlarınızı bekliyorum
keşke üzerine bide trabzon forması giydirseydin .p.. kerem.p.. kerem p.. kerem
Alt 23.02.2010, 12:08   #108
35gürün58
Usta Yiğido

35gürün58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

284 Mesajına 589 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 795 35gürün58 FAZLA SÖZE GEREK YOK35gürün58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Sevgili Sivasspor lu Yiğidolar bugünkü Fanatik gazetesinde de Zafer Büyükavcı denilen yorumcu (5 yıldızlı Yumruk) başlığı ile Mehmet yıldız ın cezasının bir maça indirilmesini sözüm ona eleştiriyor.Bende mail adresine bir protesto yazısı yazdım. Sizlerde gönderirseniz çok iyi olur bir daha sivas hakkında yazı yazarken dikkatli olsun.
Sevgilerimle
---------------------------------------------------------------------------
Mehmet yildiz cezasi‏
Kimden: Mustafa MOROĞLU (mustafa_moroglu@hotmail.com)
Gönderme tarihi: 23 Şubat 2010 Salı 12:01:33
Kime: zbuyukavci@fanatik.com.tr
Sayın Zafer büyükavcı,

5 yıldızlı yumruk, yazınızı okudum ve tarafgir ve önyargılı düşüncenizden dolayı üzülerek sizi ayıpladım.

Şöyleki ;

Mehmet Yıldız rakibine yumruk atmadı, boğazından tutarak iteledi ve rakibi de düştü veya kendini attı,Mehmet Yıldız da efendice soyunma odasının yolunu tuttu.
Hani diğer taraftan işine geldiği gibi diyorsun ya : Bilica Ardaya tekme atmıştı oysa tüm Türkiye Bilica nın tokat attığını gördü diye,
Kardeşim Bilica olayında hareketin nasıl yapıldığına dikkat kesiliyorsunda Mehmet Yıldız da niye dikkat kesilmiyorsun,çifte standart uyguluyorsun.

Mehmet yıldız ın cezasının bir maça indirilmesini haksızlık gibi yorumluyorsun da aynı hafta Mehmet Topuz un cezasının bir maça indirilmesini konu dahi yapmıyorsun bu kadar da ikiyüzlülüğe pes doğrusu.

ilk Sivas Fener maçında 70. dakikaya kadar skor 0-0 bu dakikada Fener ofsayt tan gol atıyor , bu haksızlığı konu dahi yapmıyorsunuz be ne biçim çifte standart,

ilk Denizli Sivas maçında sivas atağında filelerle buluşmak üzere olan topu Denizlili (sanıyorum Fahri idi) topu resmen tokatlayarak çıkarıyor penaltı ve kırmızı kart olması lazım bu konuyu yazmıyorsunuz bile bu nasıl çifte standart.

orada 2 puanımız çalındı hepiniz seyirci kaldınız.

Basında Yazar ı yazar, yorumcu yapan objektif ve dürüst olmasıdır onların takipçisi ve okuyucusu çoktur,
Ben de yazınızı tesadüfen gördüm ve okudum.

Sizin yorumculuğunuz da ancak büyük avcı hikayeleri içinde değerlendirilir ve bilindiği üzere herkes bu hikayelere sadece güler, Sayın Büyükavcı !
35gürün58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 23.02.2010, 12:20   #109
Rallim58
Gast

Haber ve Spor Yayınları Daire Başkanı sayın Ahmet Çavuşoğlu, Kerem Öncel'den bunun da http://alkislarlayasiyorum.com/iceri...r-euro-koyalim hesabını sorar? Ne 50 euro'su diye?

Alt 23.02.2010, 12:24   #110
Metal Gear
Usta Yiğido

Metal Gear - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

727 Mesajına 1.433 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 774 Metal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISI

Benim verdiğim vergiden ekmek parası kazandığını unutuyor,kul hakkına giriyor.Seyretmeyin hemşehrim.Ben vallahi izlemiyorum,
Metal Gear isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
hıyar kerem öncel, kerem, tepki, trt`den, yiğidolardan, Öncel`e