Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: TRT`den Kerem Öncel`e yiğidolardan tepki
Alt 24.02.2010, 12:57   #11
yigidogençlik06
Acemi Yiğido

yigidogençlik06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

84 Mesajına 123 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 651 yigidogençlik06 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: TRT`den Kerem Öncel`e yiğidolardan tepki

KEREM ÖNCEL İSTİFAYA DAVET EDİYORUZ
Tarafsız ve yayın ilkelerini yerle bir eden Öncel'i, öncelikle nefretle kınıyorum. TRT terbiyesi almış bir kişinin yanlı yayın yapmasını asla tasvip etmiyorum. Tepkilerimizi bu anlamda göstererek "yiğidolardan" ve "Sivas halkından" haftaya Pazar akşamı mutlaka "özür" dilemelidir.

3 hafta önce oynanan bir müsabakamızdan kesitler getirerek, ardından geçen hafta oynanan Manisa-FB müsabakasında İsaac'ın kırmızı kart gösterilmesine art niyet aramanın, Mehmet Yıldız'ın kırmızı kartının 1 maça çekilip, Denizlili futbolcunun 3 maçla ceza çektiğini ve tahkimin kararına tepkinin, gibi abuk subuk yorumların ardından, Sivas-Denizli maçından, Manisa-Fenerbahçe maçından ve Sivasspor-Manisa maçından kesitler sunup 3 maçı birbirine çorba edip Sivas'ı yorumlarken dudak büzmelere, yorumu seyircilere bırakıyorum derken, Öncel'in kafasındaki soru işareti yada işaretleri doğrusu anlayamadığımızı ifade etmek istiyoruz.

Haber ve Spor Yayınları Dairesi Başkanı Sayın Ahmet Çavuşoğlu bey, Öncel'i uyaracağından eminim.

Haftaya pazar akşamı yapılacak Telelig proğramına kadar; ben seyirciyim diyen, ben taraftarım diyen, ben Sivas'lıyım diyen herkesin verilen adresi mail yağmuruna tutmasını diliyor, Kerem Öncel'in yapacağı ilk proğramda Sivasspor ve ona gönül verenlerden özürünü bekliyoruz.

www.sivasspor.com taraftar sitesinin koyduğu bu tepkiyi Sivasspor yönetiminin de koyacağına inanıyorum.

Başka Sivas'ta yok, başka Sivasspor'da
yigidogençlik06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda yigidogençlik06'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
hıyar kerem öncel, kerem, tepki, trt`den, yiğidolardan, Öncel`e