Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Bursaspor`a gözdağı
Alt 24.02.2010, 20:16   #1
VAVEYLA13
Yiğido

VAVEYLA13 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

52 Mesajına 76 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 591 VAVEYLA13 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Bursaspor`a gözdağı

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
iyi akşamlar herkese öncelikle..ben koyu bir BURSASPOR taraftarıyım formunuzu yaklaşık iki yıldan bu yana takip ederim...yukarıdaki arkadaşın yazdığına takılı kaldım..aslında BURSASPOR hiç kimseden bedawaya maç falan istediği yok.. ama arkadaş öyle bir yazmışki BURSASPOR UN şampiyonluğu bizi ilgilendirmez falan diye...bu cümleden yola çıkarak bu arkadaşa werebileceğim tek cewap biz geçen yıl koskoca bursa halkı tek yürek tek vücut SİVASSPORA destek werdik şampiyonluk mücadelenizde.....hatta rakiplerinizi bile tek tek yendi BURSASPOR...hatırlayın...sizin puan kaybettiğiniz hafta bjk ye istanbulda çelme taktı BURSA...özetle söylemek istediğim tek şey .her zamanda bunu söylerim biz ANADULUYUZ....bu anadolunun sivası bursası manisası falan yok..içinde bizans takımı olmayan her şeye destek veririm...lütfen bu düşüncedeki arkadaşlar buna dikkat etsin...bursadan saygı ve sewgiler....
bir sivaslı ve sivassporlu olarak sana katılıyorum. geçen yıllarda bizim yaptığımızı şimdi siz yapıyorsunuz. üst sıralarda anadolu takımlarını görmek beni memnun ediyor. inş. seneye bizde eski formumuzu kazanırızda üst sıralarda 3 büyütülmüşler değilde sivas bursa kayseri gibi anadolunun takımları yer alır. size şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum ve destekliyorum. ancak şunu da söylemem lazım bu hafta bize puan daha gertekli inş. puan alırız. seneye birlikte şampiyonluk mücadelesi veririz.
VAVEYLA13 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı VAVEYLA13'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: Bursaspor`a gözdağı
Alt 24.02.2010, 23:07   #2
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 792 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Bursaspor`a gözdağı

Alıntı:
VAVEYLA13 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bir sivaslı ve sivassporlu olarak sana katılıyorum. geçen yıllarda bizim yaptığımızı şimdi siz yapıyorsunuz. üst sıralarda anadolu takımlarını görmek beni memnun ediyor. inş. seneye bizde eski formumuzu kazanırızda üst sıralarda 3 büyütülmüşler değilde sivas bursa kayseri gibi anadolunun takımları yer alır. size şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum ve destekliyorum. ancak şunu da söylemem lazım bu hafta bize puan daha gertekli inş. puan alırız. seneye birlikte şampiyonluk mücadelesi veririz.
bu güzel dileklerin için bursa halkı adına siz yiğidolara teşekkür ediyorum...her ne olursa olsun anadoludan olsun dün siz bu gün biz yarın hem siz hem biz))
migroArmis isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı migroArmis'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
bursaspor`a, gözdağı