Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Bursaspor`a gözdağı
Alt 24.02.2010, 19:36   #31
RoCk_LeoN
Yeni Yiğido

6 Mesajına 15 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 RoCk_LeoN FAZLA SÖZE GEREK YOKRoCk_LeoN FAZLA SÖZE GEREK YOKRoCk_LeoN FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Bursaspor`a gözdağı

hocam lutfen hatalardan ders cıkaralım uzaklara gitmeye gerek manisa macında musa degişikliğinden sonra pozisyonlar bulduk o ana kadar kaleye gidemedik dogru duzgun elrio orta alanda musa sag kanatta takım daha iyi oyu oynuyor lutfen inat etmeyelim bazı oyuncular uzerinde musa cok iyi arkaya kacabilen bir oyuncu ayrıca mehmet ve ibrahimi de aynı anda gor mek istiyoruz bursa macında bol sanslar ve iyi oyunlar temenni ediyorum
RoCk_LeoN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.02.2010, 20:16   #32
VAVEYLA13
Yiğido

VAVEYLA13 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

52 Mesajına 76 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 591 VAVEYLA13 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
iyi akşamlar herkese öncelikle..ben koyu bir BURSASPOR taraftarıyım formunuzu yaklaşık iki yıldan bu yana takip ederim...yukarıdaki arkadaşın yazdığına takılı kaldım..aslında BURSASPOR hiç kimseden bedawaya maç falan istediği yok.. ama arkadaş öyle bir yazmışki BURSASPOR UN şampiyonluğu bizi ilgilendirmez falan diye...bu cümleden yola çıkarak bu arkadaşa werebileceğim tek cewap biz geçen yıl koskoca bursa halkı tek yürek tek vücut SİVASSPORA destek werdik şampiyonluk mücadelenizde.....hatta rakiplerinizi bile tek tek yendi BURSASPOR...hatırlayın...sizin puan kaybettiğiniz hafta bjk ye istanbulda çelme taktı BURSA...özetle söylemek istediğim tek şey .her zamanda bunu söylerim biz ANADULUYUZ....bu anadolunun sivası bursası manisası falan yok..içinde bizans takımı olmayan her şeye destek veririm...lütfen bu düşüncedeki arkadaşlar buna dikkat etsin...bursadan saygı ve sewgiler....
bir sivaslı ve sivassporlu olarak sana katılıyorum. geçen yıllarda bizim yaptığımızı şimdi siz yapıyorsunuz. üst sıralarda anadolu takımlarını görmek beni memnun ediyor. inş. seneye bizde eski formumuzu kazanırızda üst sıralarda 3 büyütülmüşler değilde sivas bursa kayseri gibi anadolunun takımları yer alır. size şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum ve destekliyorum. ancak şunu da söylemem lazım bu hafta bize puan daha gertekli inş. puan alırız. seneye birlikte şampiyonluk mücadelesi veririz.
VAVEYLA13 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı VAVEYLA13'a Teşekkür Ediyor...
Alt 24.02.2010, 23:06   #33
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 792 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
mnt3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bursalı arkadaş forumumuza hoşgeldin.ben bu sezon bursaspor un şampiyon olmasını istiyorum ama sivasspor küme düşmemeye oynuyor.bu maçtan mutlaka puan almalıyız.dostça ve centilmence bir maç olsun,hak eden hak ettiği maçı alsın,lig sonunda umarım bursaspor şampiyon olur.ama takıldığım bir nokta birkaç hafta önce ertuğrul sağlam ın ankaragücü maçında bazı as oyuncularını dinlendirip yedeklerini oynatmasıydı,ankaragücü o maçtan 1 puan aldı,şampiyonlukta iddialı bursaspor un bence böyle lüksleri olmamalı,ankaragücünün ligde kalmaya çalıştığını ve ankaragücü ile çekişen takımlar olduğunu(!!!)düşünmesi gerekirdi,hoş olmadı yani yedek takviyeli olarak maça çıkmak.bu hafta da sivasspor karşısına 4-5 tane yedeğiyle çıksın o zaman,sivasspor maçına çıkmaz ama,her neyse,iki takıma da başarılar.
buradaki arkadaşların iyi dilekleri inan bizleri mutlu ediyor...yanlız ankaragücü maçındaki görüşüne katılmıyorum ..nedenide şudur..senin düşündüğün şey sanırım bizim ankaragücüyle kardeş takım olmamızdan kaynaklanan durumdan ötürü..bursasporun maça asılmadığını ve bundanda ankaragücünün düşmemeye oynayan diğer takımlar arasında haksız bi kazanç sağlaması...bence bu böyle değil kardeşim ..eğer böyle olsaydı bursaspor geçen sene ankaragücü şimdikinden daha kötü bir yerdeyken bursaspor ankaragücünü yenmişti...kaldıki bizim taraftar bağlamında dostluğumuz wardır..takımla ilgili bi olayın olduğunu sanmıyorum..şunuda belirtmek isterimki geçen yorumumda unuttum..bursa atatürk stadında BURSASPOR... kardeş takımımız ANKARAGÜCÜ....bi zamanların azılı düşmanı şimdilerde dost ESKİŞEHİRSPOR....haricinde bir tek takımın bayrağı açılmıştır stadımızda ..oda geçen sene siz şampiyonluğa giderken SİVASSPOR bayrağı...önümüzde çok güzel bi fikstür war bunu değerlendirirsek lig çok güzel bitecek sivası yenmeyi hem istiyor hem istemiyorum...bu gün gördüm 13. sırada sivas..yanılmıyorum herhalde ..iki takım içinde hayırlısı olsun ..kim kazanırsa kazansın biz kazanmış olacağız saygılar...
migroArmis isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı migroArmis'a Teşekkür Ediyor...
Alt 24.02.2010, 23:07   #34
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 792 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
VAVEYLA13 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bir sivaslı ve sivassporlu olarak sana katılıyorum. geçen yıllarda bizim yaptığımızı şimdi siz yapıyorsunuz. üst sıralarda anadolu takımlarını görmek beni memnun ediyor. inş. seneye bizde eski formumuzu kazanırızda üst sıralarda 3 büyütülmüşler değilde sivas bursa kayseri gibi anadolunun takımları yer alır. size şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum ve destekliyorum. ancak şunu da söylemem lazım bu hafta bize puan daha gertekli inş. puan alırız. seneye birlikte şampiyonluk mücadelesi veririz.
bu güzel dileklerin için bursa halkı adına siz yiğidolara teşekkür ediyorum...her ne olursa olsun anadoludan olsun dün siz bu gün biz yarın hem siz hem biz))
migroArmis isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı migroArmis'a Teşekkür Ediyor...
Alt 24.02.2010, 23:23   #35
GuVeN
Usta Yiğido

GuVeN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.350 Mesajına 5.411 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1051 GuVeN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Bizim için çok ama çok zor bir karşılaşma,Saha ve seyırcısız oynama durumu bi nebze olsun bize yarayacak olsada maçın favorisi Bursasapor.
Umarım Ertğral hoca takımı bu karsılasmaya iyi hazırlar ve en azından bir puanla sahadan ayrılmaları nasip olur.Keşke düşme tehlikemiz olmasaydıda Bursa karsısında alınacak bı mağlubiyet bizi çok üzmeyecek olsaydı ama malesef onlar kadar bizimde puan yada puanlara çok ihtiyacımız var.İnşallah takımım bu macı kazanır.
Bursaspor 'a bizden sonraki maçlarında yürekten başarılar dilerim. Şu durumda şampiyonluğunu istediğim ve desteklediğim tek takım Bursaspor.
GuVeN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı GuVeN'a Teşekkür Ediyor...
Alt 25.02.2010, 01:26   #36
tekdoktirin
Usta Yiğido

263 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 815 tekdoktirin COK SEVILEN BIR KISItekdoktirin COK SEVILEN BIR KISItekdoktirin COK SEVILEN BIR KISI

HOCA BU BURSAYI SIVAS ANCAK ORTASAHADA PİRESLE ÇOKERTİR SİZDE ZATEN BUNU YAPACAKSINIZ VE EMİNİM YENECEİZ
tekdoktirin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda tekdoktirin'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 25.02.2010, 01:46   #37
GuVeN
Usta Yiğido

GuVeN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.350 Mesajına 5.411 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1051 GuVeN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
iyi akşamlar herkese öncelikle..ben koyu bir BURSASPOR taraftarıyım formunuzu yaklaşık iki yıldan bu yana takip ederim...yukarıdaki arkadaşın yazdığına takılı kaldım..aslında BURSASPOR hiç kimseden bedawaya maç falan istediği yok.. ama arkadaş öyle bir yazmışki BURSASPOR UN şampiyonluğu bizi ilgilendirmez falan diye...bu cümleden yola çıkarak bu arkadaşa werebileceğim tek cewap biz geçen yıl koskoca bursa halkı tek yürek tek vücut SİVASSPORA destek werdik şampiyonluk mücadelenizde.....hatta rakiplerinizi bile tek tek yendi BURSASPOR...hatırlayın...sizin puan kaybettiğiniz hafta bjk ye istanbulda çelme taktı BURSA...özetle söylemek istediğim tek şey .her zamanda bunu söylerim biz ANADULUYUZ....bu anadolunun sivası bursası manisası falan yok..içinde bizans takımı olmayan her şeye destek veririm...lütfen bu düşüncedeki arkadaşlar buna dikkat etsin...bursadan saygı ve sewgiler....
İyide Bursa' lı kardeşim alıntı yaptığın arkadaşın size karşı kötü bi yorumu yok ki,bedavaya maç falan istediğinizide ima etmemiş,burdaki çoğu taraftar Bursa ve Ankaragücüne cok fazla deger verır.Sızın bıze verdıgınız destek bızım tarafımızdan da sıze verılıyor,sıteyı ne zamandan takıp edıyorsunuz bılmem ama bıraz zaman gecırırsenız sızde cok ıyı anlarsınız.Ayrıca tek tük çıkan kötü yazılarada cok aldırıs etmenıze anlam veremedım acıkcası,Bu kadar guzel mesajın arasında! Sıtemız butun taraftar gruplarına acık oldugundan her renkden taraftar aramızda mevcuttur, o yuzden tek tük cıkacak olumsuz yazılardan cok cogunlugun dostca mesajlarına kulak asmanız daha olumlu olacaktır. bizler sizleri seviyoruz,buda böyle bilinsinForza Anadolu(bir ikisi hariç)
GuVeN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda GuVeN'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 25.02.2010, 02:07   #38
Holigann
Yiğido

Holigann - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

110 Mesajına 223 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 595 Holigann FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
carizma0658 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bursa bizi ii tanır önceki senelerden sivasın adını duyunca köşe bucak kacanlardan ve bu hafta bi hatırlatma yapmak lazım abi kim bilsinler
ne alakası var şimdi konunun bununla,sinir oluyorum şu ırkçı muhabbetlere,anlıyorsan teknik bir iki şey yaz toprağım. kimsenin kimseden kaçtığı korktuğu yok.herkes kendi işine baksın.geçen sene biz zirvedeyken bize destek verenlere bizde bu sene destek vermeyeceksek,yazıklar olsun bizim yiğidoluğumuza.

maça gelecek olursak,çok zor bi maç olacak ama ligin sonları yaklaştıkça süprizlerde artıyor,ben bu maçtan 1 puan alabileceğimize eminim. iki takımada başarılar dilerim ama biz kazanalım bu hafta
Holigann isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Holigann'a Teşekkür Ediyor...
Alt 25.02.2010, 02:19   #39
ege-gül
Yeni Yiğido

ege-gül - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

14 Mesajına 22 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 602 ege-gül FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

cumartesi alınabilecek bir 3 puan bize nefes aldıracak. sahaya bunun farkında olarak çıkarlarsa bu maçta bursaspora süpriz yapabiliriz. ilerleyen haftalarda çok zor günler bekliyo alt sıraları,şimdiden ne kadar uzaklaşırsak o kadar rahat nefes alacağız.takımımıza başarılar dilerim.
ege-gül isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.02.2010, 05:59   #40
rezi
Yiğido

141 Mesajına 258 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 621 rezi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

yeneceğimize yürekten inanıyorum
rezi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
bursaspor`a, gözdağı