Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Sivasspor Yönetimi Hakkında

Sivasspor Yönetimi Hakkında Sivasspor Yönetimi Hakkında Konular

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Fikret Ünsal'dan "Uygun'un tedaviye ihtiyac
Alt 02.03.2010, 15:43   #51
karşıyakalı
Tecrübeli Yiğido

karşıyakalı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

325 Mesajına 593 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 669 karşıyakalı FAZLA SÖZE GEREK YOKkarşıyakalı FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Fikret Ünsal'dan "Uygun'un tedaviye ihtiyac

[SIZE="3"]BÜLENT UYGUN'U BİLMEM AMA TÜM SİVASSPOR TARAFTARININ PSİKOLOJİSİNİ BOZDUNUZ. HEPİMİZİN TERAPİYE İHTİYACI VAR SAYENİZDE, BU BİR GERÇEK[/SIZE]
karşıyakalı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.03.2010, 16:18   #52
yigido yakup
Usta Yiğido

555 Mesajına 1.131 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigido yakup ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
yigido yakup Nickli Üyeden Alıntı
fikret ünsal in aciklamari sivasspora yararmi getiriyor zararmi?
görünen oki bülnet uygun un gitmesi icin encok ugrasan isim fikret ünsal mis vede bunu basardigi icin bugün nasilda seviniyor.
sayin ünsal sen basarida bile tekere comak biriydin o zaman 3-5 mac kaybettik diye birligi beraberligi bozman icin en büyük cabayi sarfeden sendin.
yaptigin aciklamarlar milleti bizlere güldürdün sende ayni sekilde bülent uygun gibi gündemde kalmak ugruna akla gelmeyecek aciklamar yapiyorsun.
suan icin birlik beraberlik zamani böyle sacma suanki takimla alakasi olmayan aciklamari yapmak sivasspor a kazanc getirmez.
bülent uygun bu takim tarihinde hep altin harflerle yer alacak peki ya sen fikret ünsal?

QUOTE=85200258;613838]arkadaş sende ki bu bülent uygun aşkı nedir? yani adam para verse adamı ancak bu kadar savunabilirsin? Fikret ünsal'ı bende sevmem ama dogru açıklamalar yapmış. Mantıga bak bouzza demiş bouzza gelmedi mi geldi.. Sonra sivası begenmedi dediler meger adam kavga çıkarmış. hem elinde ki kadroyu neden dagıttıgını bi açıklasın da alınamayanları sonra açıklasın..

bu açıklamaların tek sebebi piyasası bitti ve yeniden piyasa yapmak için gündemde kalacak acıklamalar yaparak kendine yeni bi takım arayışı..

O kadar büyük hocaydıda nie süper ligden bi takım bu adamı alıp takımın başına getirmedi...

bana göre temel olan Sivasspordur gerisi geçici. Ben Muhsin hocayı da eleştirecem. ancak o eger bu sene ligde kalırsak seneye muhsin hocanın yaptıgı kadroyla mümkün. şu an bu toplama takımla yargılamam ben kimseyi..[/QUOTE]

bende bülent uygun aski falan yok yazimi okursan orda bülent uygun analizide var.dünü konusan vede konustuguyla zarar veren insanlari elestiriyorum
fikret ünsal suan itibariyle sivasspor un basin sözcüsü vede yaptigi aciklamar olaki hepsi dogru olsa bile sadece sivasspor a zarar veriyor.
bülent uygun suan bizim teknik direktörümüz falan degil anlayacagin
bizim suanki elestirebilecegi teknik direktör muhsin ertugraldir onuda simdi yapabilirz.
testi kirildiktan sonra yol gösteren cok olur eger yarinlari düsünüyorsaniz muhsin hocayi vede bugünküleri elestirin ama yarin muhsin hoca birakip gittgi zaman arkasinda her türlü lafi söylemeyin yeni gelene yagcilik olsun diye gidene herseyi yüklemeyin.
ben bugün ne görüyorsam onu söylüyorum gidene herseyi yüklemek korkaklik pisiriklikdan baska bisey degildir cünkü giden gitmistir istifa edip birakip giden adama herseyi yüklemek bize yarar getirmez zarar getirir yaptigimiz hatalari göremeyiz vede hatadan dönemeyiz.
yigido yakup isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.03.2010, 16:51   #53
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1318 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft

Bülent Uygun Sivasspor sayesinde unutulmuş bir futbolcu iken yeniden hayat buldu. Ayağı kırılmış 3. lig futbolcusu iken Sivasspor ona kucak açtı, kaybettiği ve kazanamayacağı bir çok şeyi verdi. Tabi Bülent Hoca'da Sivas'a çok şey verdi.

Sivas asla Uygunun arkasından kötüleyici konuşmadı konuşanlarda çok az bir kesimdi bunun olmasıda kaçınılmazdı.

Görünen o kl Bülent Hoca Sivasta kazandıgı kariyerini konuşarak yok etmek amacında bu düellodan kaybeden sen olursun hocam çalıştıgın ekmeğini yediğin sana bu kadar şey vermiş bir klup hakkında bunları konuşman hoş değil. Nacizane önerim bu tip konuşmalar sana yakışmıyor. Biz seni böyle tanımak istemiyoruz...
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.03.2010, 17:43   #54
yigidogençlik06
Acemi Yiğido

yigidogençlik06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

84 Mesajına 123 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 642 yigidogençlik06 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

]Bülent Artık Sivasa Gelmez Sivas Böyle Top oynarsa Hiç Bir Teknik Drektör gelmez...!
yigidogençlik06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda yigidogençlik06'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 02.03.2010, 17:44   #55
yigidogençlik06
Acemi Yiğido

yigidogençlik06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

84 Mesajına 123 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 642 yigidogençlik06 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bence Sivasspor Takım Oyuncuları Değiştirsin Verdikleri oyuncula Gelsin Başaracaklar
yigidogençlik06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda yigidogençlik06'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 02.03.2010, 17:49   #56
yurtsall
Acemi Yiğido

5 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 609 yurtsall FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

fikreti görüyom mu ..............
yurtsall isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.03.2010, 18:39   #57
bonuce123
Yiğido

bonuce123 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

51 Mesajına 67 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 637 bonuce123 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Yonetımın tedavıye var ıhtıyacı sattırmasaydı adamları tovbe tovbe . .
bonuce123 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.03.2010, 20:17   #58
sibur
Yiğido

sibur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

77 Mesajına 132 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 680 sibur FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sayın baskan sesleniyorummmmm: BASKAN artık YETERRR!!!!
Bu Fikret ünsal denilen patavatsızı neden hala yönetiminde tutuyorsun anlamıyorum..ya istifasını iste yada kendin istifa et..FİKRET Efendi laf ile peynir gemisi yürütecegine kendi önünden yesin..Tek amacı SİVASSPORUN basarısı olan ve bunun için çalısmış mucadele etmiş eski bir hocamız hakkında ukala ca konusmasını nefret ile kınıyor camiamıza böyle fikret gibi bir adamın yakısmadığını alenen ilan ediyorummm..SAYIN YİĞİDOLAR : geçmişteki güzellikleri yasatan hocamıza bu sözleri nasıl söylettirebiliyosunuz hiçmi hakkı yok bulent hocanın artık herkez fikret ünsal denilen adama bişeyler yazmalı görelim bakalım ne kadar korkusuz delikanlı taraftarımız var...saygılar
sibur isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.03.2010, 20:20   #59
sibur
Yiğido

sibur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

77 Mesajına 132 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 680 sibur FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sunuda unutmayın sevgili dostlar: BULENT HOCANIN taraftarımızla ve camıamızla ve takım ile hiçbir sorunu yok olmadı zaten bunu kendiside beyan eeti.istifasındaki fitili yakan kişide fikret ünsal denilen sahıstır.
sibur isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.03.2010, 20:32   #60
GuVeN
Usta Yiğido

GuVeN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.350 Mesajına 5.411 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1075 GuVeN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Anlamadığım kimsenin bi yere geldiği gittiği yok,neyin tartışmasını yapıyorsunuz anlamadım.Biz Sivasspor taraftarları Bülent Uygun'a kucak açacak kadar aciz değiliz,ben şahsen kulübün kapısından bile geçmesini istemem,eskiler geride kalmıştır,sanıyormusunuz geri gelirse herşey güllük gülistanlık olacak,yapmayın Allah aşkına..Sevekde sevmesekde Muhsin Hoca'nın arkasında durmamız şart,bu sezon bu hocayla tamamlanmalı..Küçük dağları ben yarattım havasında ukala teknik direktörü istemiyorum ben şahsen..Yolu açık olsun bizden uzak olsun..
Ayrıca Sayın Ünsal' ı sevsemde sevmesemde şu anda benim takımımın yöneticisidir, takımı bırakıp kaçan bi adam için yöneticime tek laf bile etmem.. Sayın Ünsal bu konuda haklı.Kaçıp giden Bülent Hoca değilmiydi,şimdi kendi reklamını yapmak uğruna topu bizim yönetime atıyo utanmadan ve bazılarımızda üzülerek görüyorum ki Bülent Hoca'yı haklı görüyo.Yazık ,çok yazık..
GuVeN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
fikret, ünsaldan