Cevap: Ertugral'ın Maç Sonu Açıklamaları
böyle rezillik olmaz gün geçtikce eriyoz firsatları degerlendiremiyoz,sahanda rakip kaleye gidemiyoz budamı kaçar dedirtecek pozisyon üretemiyoz,hiç bir maçı kaçırmadım ama takım iskeletini bir türlü ögrenemedim.bu adam takımı kurayla belırlıyor sanırım,oynayan koşan futbolcular sahada yok.agbetu şu andakı takımın yıldızı bence adam kendini yırtıyor sahada, iki maçıda onun çabasıyla almadıkmı?ermanın ölüsü iki faruk erder.bir iki maç varlık göstermedi diye kadroya almıyor.be adam ne veriyorsunki sahada ne isteyecen maçı seyırciden farklı gözle izledigini sanmıyorum.bir iki antıremanı izledim,bir futbolcunun formasının terden ıslandıgını görmedim.ektigini biçiyorsun hocaaaa allah rızası için sanada, takımada,bu vefakar taraftarada daha fazla eziyet çektirme,sen olmadan da bu takım ancak bu kadar oynar,sahada rakip takım olmasa kendimizi amatör küme maçlarını izledigimizi sanacagız bu nasıl süper liğ takımı allah aşkına .telafisi olmayan haftalara giriyoz böyle giderse 3-5 hafta sonra denizlinin altında kalırız,hoca bize bu tabloyu gösterme ya geregini yap yada bu takımı düzelt...
|