Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 06.03.2010, 18:29   #31
carizma0658
Usta Yiğido

carizma0658 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

327 Mesajına 479 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 766 carizma0658 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
ahbey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu olaya iki açıdan bakmak lazım.. Siyasi ve sportif
Diyarbakırı düşürmezler, düşüremezler.. Eğer düşürürlerse bu ülkede siyasi olarak çok büyük değişimler olacak demektir. Diyarbakırın bu ligin takımı olmadığını herkes
biliyor, ama bir şekilde ligde kalıyor.

Sportif olarak düşündüğümüzde ise bu sadece günü kurtarmaktır. Bu hoca, bu kadar takımını rahatsız etmeyen bir taraftar ve bu ruhsuz futbolcular bir arada olduğu müddetçe biz gelecek yılda aynı şeyleri konuşuruz.

Biz taraftar olarak kaç kere statta başkana, hocaya ve futbolculara (istifa istemekten başka) tepki koyabildik ki? "Hep destek" evet hep destek ama bu destek bazen eleştirisel de olabilir değil mi? Hep örneğini veriyorum.. Trabzon tüm pankartları ters astı, istanbul takımlarının taraftarları sırtlarını döndü vs vs .. Peki biz ne yapıyoruz.. Çıt.. Çıt ... Çıt....
KALDIGIMIZ GÜNLERE BAK YA O DÜŞTÜ BU HÜKMEN DÜŞTÜ TEK RAKIP DENIZ Lİ VAYY ANASINA Kİ VAYY YAPILAN HESAPLARA Bİ BAKIN YA SİVAS BUMU
Alt 06.03.2010, 18:50   #32
sevda58
Usta Yiğido

sevda58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

614 Mesajına 1.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 799 sevda58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Aylar geldi geçti sen gelmez oldun
Gözlerim yolda beklerim ama
Sivassporum kendine gelmez oldun!!!!
sevda58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.03.2010, 18:51   #33
hasantuan
Yiğido

hasantuan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

60 Mesajına 108 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 hasantuan ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

kaleci hasagiçin yere yattığımı gören var mı acaba...ondan sonra maçı değerlendirelim diyoruz...elrio ve keita değişikliği tamamen yanlış...taiderin aykta duracak hali yokken keita neden çıkar anlamıyorum...Allah yardımcımız olsun...
hasantuan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.03.2010, 18:53   #34
ayna26
Tecrübeli Yiğido

278 Mesajına 456 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 698 ayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISI

maçın değerlendirilecek bir yanı yoktur, herşey ortada.takım ruhu yok, teknik d. yerinde ve zamanında müdahalede bulunamadı.anlamadığım nokta şu; neden faruk ile oyuna başladır hoca.neden kanatları kullanan ağbetu ya da erman yoktu.takım berbat oynadı, mücadele ruhu yoktu,birkaç futbolcu hariç, bu insanlarda hiçmi onur, gurur olmaz.İBB kalesine adam akıllı bir şutumuz bile yoktu, kamanan bitmiş.T.Direktör her maça farklı 11 le çıkıyor.bizim sonumuz hayırlı gözükmüyor.taraftar ilk defa tepkisini dile getirdi, yönetim, T.D. isifa dedi.bundan ders çıkaracak olanlar varmı bilmiyorum.artık futbol zevki kalmadı buligde, çünki Gönüllerin şampiyonu yiğido yok, bitmiş.Anka kuşu gibi küllerinden doğmaya çalışacak bir takıma ihtiyaç var ama o da zaman ister.umudumu kaybetmek istemiyorum ancak görüne köy de kılavuz istemiyor...
Alt 06.03.2010, 19:04   #35
yiğidobarışbora
Yeni Yiğido

1 Mesajına 3 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 yiğidobarışbora FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Arkadaşlar futbolcuların ne suçu var. Adamların kapasiteleri bu kadar. Çok istikrarlı olarak kötü oynuyorlar. Yani bizim futbolcular bu lige hafif geliyorlar. Zaten düşen takımlardan ve 2.ligden almadık mı bunları. Asıl suçlu yönetim. Hadi bir hata yaptın .Devre arasında işini neden şansa bırakıyorsun. Adam gibi transferler yap rahat et. Bir de şunu merak ediyorum Aubey gerçekten futbolcu muymuş yoksa bize yutturmuşlar mı?
yiğidobarışbora isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.03.2010, 19:23   #36
patriot5878
Yeni Yiğido

11 Mesajına 22 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 601 patriot5878 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

erman gibi ayağı top tutan basan top tekniği ve hücum gücü olan bır adam yok ..akın hayrrettin yasın dışından mücadele yok..bu kadar çok yokların olduğu bir takımın ligde dualarla tutunmaasının dışında ne yazıkkı bu satırlaır bın kahırla yazarak biri olarak bşak yol yok..muhsin hoca mazaret üreteceğine takımı motıve edip elıne sopayı al..adam gıbı oynayacaksanzı oynayın yoksa hepinizi kapının önüne korum de bak bakalım neoluyor..abdurrahmansız,mehme tsız erman ve musasız,sedatsız takım olmaz...bunlarda yoksa takımda ne yazıkkı bu durumdan çıkamaz...bız her hafta cumartesı gununu bınbır ızdırapla geçiriyoruz..bu sendrımdan bıran önce bu şehir ve ınsanlarını çıkarın..ayrıca anlamdığm agbetyu denılen ve sonderece pratık seri bır adamı neden oynatmıyorsnz ey hoca..ayrıca mademkı bu getidğğn afrıkalaılar adma gıbı oynamayacasklarsa needen getirdın..bu adamları vanherden dışında takıma katksı nedır..bu takıma 11 tane cesur yürek lazım..buraya yazıyorum demedı demeyın muhsni hoca bu şekıdle giderse gıder..
patriot5878 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.03.2010, 19:29   #37
bugra5858
Yiğido

bugra5858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

135 Mesajına 231 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 660 bugra5858 COK SEVILEN BIR KISIbugra5858 COK SEVILEN BIR KISIbugra5858 COK SEVILEN BIR KISIbugra5858 COK SEVILEN BIR KISI

Akın Dışında Tüm Futbolcularımız Ruhsuz
Hocamız Tam Bir Felaket Hani Diyorsunuz Ya Hocamı Çıkacak Top Oynayacak Hoca Sahada Sürünen Taideri Faruk Bayarı Görmüyor Keita İle Elrioyu Çıkarıyor Sonrada Bu Taraftar Hocayı İstifaya Çağırmasın Çağırır Kardeşim Neyi Çağırmayacak Stada Gidiyoruz Zamanımızı-Paramızı-Desteğimizi Ayırıyoruz Ama Doğru Düzgün Bir Pozisyon Bile Bulamıyoruz Bizede Yazık Değilmi Be Her HaftaSonu Kahır Çekiyoruz Kanserden Öleceğiz Bir Gün
Son Olarak Lafım Akın Dışındaki Topçulara
O Forma Kutsaldır Nasip Olmaz Herkese!!!
Alt 06.03.2010, 19:43   #38
pasamsivas
Yeni Yiğido

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 pasamsivas FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

neyin degerlendırmesi en buyuk hata hoca turkiyeyi sivası turk futbolunu bılmıyen birini aldılar getırdıler kim neye dayanarak getirir hocayı bilmem tamam hoca iyi olabilir ama bizim durumumuzda bir takıma gelmezidi gelemezdide nedenmı takım 5 puan la son sırada takım bozulmus basdan sona moralsiz bir takım ruh yok birbirlerine guven yok yönetım sorunsuz bu takım basına işi bilen sorumluluk alacak sert kararlar ala bilecek kısı lazım hoca veya menejer burası ciflik degıl burası sivasspor bırde konusmasında hoca soyle dıyor ben geldigimde 5 puan vardı simdi 24 diyor bır fark var takım da ruh kazanma hırs utanma duygusu kalmamıs o zamanda yoktu simdide yok aldıkları daha berbat neyin mücadelesını savunur anlamak mumkundegil hocanın sagbek sakatlanır cıkar kendı sahan puan ihtiyacın var defans alıyorsun kımı aubeyı yasin nereye sagbeke aubey nereye liberoya forvet yok orta saha yok kım oynayacak hoca benmi olmuyor yonetım olmuyor acilen kararlar alınmalı hoca gıdıp senenın hocası ve takımı yapılmalı hırslı dinamik turubunleri ve takımı ateslıyecek hoca ve futbolcular lazım sart yonetım degılde baskan uyumaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
pasamsivas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.03.2010, 20:45   #39
yigido yakup
Usta Yiğido

555 Mesajına 1.131 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigido yakup ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Allah im bu saatden sonra gece boyunca tvlere baktikca hep su haberi altyaziyi bekliyorum ibb macindan sonra acilen toplanan sivasspor yönetim kurulu muhsin ertugral in görevine son verdi.
bu haberi gördügüm zaman artik rahat nefes alabilir gönül rahatligi ile uyuyabilirim.
yigido yakup isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.03.2010, 21:10   #40
Elbeyliliyiz
Tecrübeli Yiğido

189 Mesajına 249 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Elbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer Anblick

alsana sivasspor ne hale düstük allahim bizlere yardim et, pozisyon üretmekte ve gol atmakta....
Elbeyliliyiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, maçı