Cevap: Maçı Değerlendirelim
'Muhsin Ertuğralla herşeye rağmen devam' derken haftalardır gerekçelerim vardı ama hepsi bitti. Artık Muhsin Hocaya destek yok.
1) Dere geçerken at değiştirilmezdi ama artık dere yok,tsunami gibi dalgalar geliyor.
2) Evet,takım çok kötü oynuyordu ama yine de bir maçta doğru kadroyu sahaya sürersen en az 1 puan alırız diyordum.Şu ana dek bana göre bir tek Bursa maçına doğru kadroyla çıktık,onda da yenilince hoca İBB maçında iyice saçmaladı.
3) Taraftar tek vücut olabilirdi. Taraftarımıza güveniyordum ama bugün Maratonda tık yoktu.Öyleki Yeniçeriler havuz tarafından,YiğidoGençlik gar tarafından dürttü ise de yine ayağa kalkmadılar.Anca yan hakemle uğraştılar. (Maçın özetini seyrettim lig tvden,pozisyonlar ofsayt değil,yan hakem bayrağı doğru aldırmış. Evet, hakem üçlüsünün birkaç faulde hatası var ama herşeyi onlara yükleyemezsin.) Bir dahaki maç Havuz ya da garda olacam.Maratonda olursam iyi şeyler olmaz.Topçulara ruhsuz diyen bazıları(herkesi kastetmiyorum)
kendine baksın önce.
4) Muhsin hoca sonradan gelmiş olabilir ama her takımın eski maç görüntüleri var. Ayrıca kimse ne oynadığını saklamıyor ki. Herkesin herşeyi ortada. Fener maçında attıkları golün aynını bize de attılar. Neden çalışmadınız o pozisyonu. Birtek gol şansları vardı, ona da izin verdik.Kahreden de bu zaten.
5) Bazı oyuncu tercihleri normaldir,olabilir dersin. Ama Faruk Bayar bu maç ne yaptı, ya Taider? Madem 3-5-2 oynayacaksın,kenar oyuncuların iyi orta yapacak.Solda Faruk,sağda Yasin! bir orta yapabildiler mi?
6) Hani gençlere önem diyorduk.Yunus nerde ya Harun,Rahman? Peki Zita,Agbetu, Ya Kadir Bekmezci?Futbolu unuttular.
İşte bu sebeplerle.Yeter Muhsin Hoca diyorum.Olmadı mı olmuyor.
|