Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 06.03.2010, 21:54   #51
davulcu
Usta Yiğido

davulcu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

734 Mesajına 1.083 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 857 davulcu FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

neyini değerlenriyosun gol bile atamıyoruz
Alt 06.03.2010, 21:54   #52
A.Turan Korkmaz
Usta Yiğido

A.Turan Korkmaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

777 Mesajına 1.838 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 708 A.Turan Korkmaz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

'Muhsin Ertuğralla herşeye rağmen devam' derken haftalardır gerekçelerim vardı ama hepsi bitti. Artık Muhsin Hocaya destek yok.
1) Dere geçerken at değiştirilmezdi ama artık dere yok,tsunami gibi dalgalar geliyor.
2) Evet,takım çok kötü oynuyordu ama yine de bir maçta doğru kadroyu sahaya sürersen en az 1 puan alırız diyordum.Şu ana dek bana göre bir tek Bursa maçına doğru kadroyla çıktık,onda da yenilince hoca İBB maçında iyice saçmaladı.
3) Taraftar tek vücut olabilirdi. Taraftarımıza güveniyordum ama bugün Maratonda tık yoktu.Öyleki Yeniçeriler havuz tarafından,YiğidoGençlik gar tarafından dürttü ise de yine ayağa kalkmadılar.Anca yan hakemle uğraştılar. (Maçın özetini seyrettim lig tvden,pozisyonlar ofsayt değil,yan hakem bayrağı doğru aldırmış. Evet, hakem üçlüsünün birkaç faulde hatası var ama herşeyi onlara yükleyemezsin.) Bir dahaki maç Havuz ya da garda olacam.Maratonda olursam iyi şeyler olmaz.Topçulara ruhsuz diyen bazıları(herkesi kastetmiyorum)
kendine baksın önce.
4) Muhsin hoca sonradan gelmiş olabilir ama her takımın eski maç görüntüleri var. Ayrıca kimse ne oynadığını saklamıyor ki. Herkesin herşeyi ortada. Fener maçında attıkları golün aynını bize de attılar. Neden çalışmadınız o pozisyonu. Birtek gol şansları vardı, ona da izin verdik.Kahreden de bu zaten.
5) Bazı oyuncu tercihleri normaldir,olabilir dersin. Ama Faruk Bayar bu maç ne yaptı, ya Taider? Madem 3-5-2 oynayacaksın,kenar oyuncuların iyi orta yapacak.Solda Faruk,sağda Yasin! bir orta yapabildiler mi?
6) Hani gençlere önem diyorduk.Yunus nerde ya Harun,Rahman? Peki Zita,Agbetu, Ya Kadir Bekmezci?Futbolu unuttular.
İşte bu sebeplerle.Yeter Muhsin Hoca diyorum.Olmadı mı olmuyor.
A.Turan Korkmaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda A.Turan Korkmaz'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 06.03.2010, 22:06   #53
murat_n
Tecrübeli Yiğido

murat_n - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

119 Mesajına 177 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 murat_n ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Hergeçen hafta daha karamsar bir duruma düşüyoruz.... İyi denecek futbolcu yok...... Allah yardımcımız olsun....
murat_n isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.03.2010, 22:23   #54
85200258
YASAKLI ÜYE

134 Mesajına 330 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 85200258 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
gdodeğilyiğido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
'Muhsin Ertuğralla herşeye rağmen devam' derken haftalardır gerekçelerim vardı ama hepsi bitti. Artık Muhsin Hocaya destek yok.
1) Dere geçerken at değiştirilmezdi ama artık dere yok,tsunami gibi dalgalar geliyor.
2) Evet,takım çok kötü oynuyordu ama yine de bir maçta doğru kadroyu sahaya sürersen en az 1 puan alırız diyordum.Şu ana dek bana göre bir tek Bursa maçına doğru kadroyla çıktık,onda da yenilince hoca İBB maçında iyice saçmaladı.
3) Taraftar tek vücut olabilirdi. Taraftarımıza güveniyordum ama bugün Maratonda tık yoktu.Öyleki Yeniçeriler havuz tarafından,YiğidoGençlik gar tarafından dürttü ise de yine ayağa kalkmadılar.Anca yan hakemle uğraştılar. (Maçın özetini seyrettim lig tvden,pozisyonlar ofsayt değil,yan hakem bayrağı doğru aldırmış. Evet, hakem üçlüsünün birkaç faulde hatası var ama herşeyi onlara yükleyemezsin.) Bir dahaki maç Havuz ya da garda olacam.Maratonda olursam iyi şeyler olmaz.Topçulara ruhsuz diyen bazıları(herkesi kastetmiyorum)
kendine baksın önce.
4) Muhsin hoca sonradan gelmiş olabilir ama her takımın eski maç görüntüleri var. Ayrıca kimse ne oynadığını saklamıyor ki. Herkesin herşeyi ortada. Fener maçında attıkları golün aynını bize de attılar. Neden çalışmadınız o pozisyonu. Birtek gol şansları vardı, ona da izin verdik.Kahreden de bu zaten.
5) Bazı oyuncu tercihleri normaldir,olabilir dersin. Ama Faruk Bayar bu maç ne yaptı, ya Taider? Madem 3-5-2 oynayacaksın,kenar oyuncuların iyi orta yapacak.Solda Faruk,sağda Yasin! bir orta yapabildiler mi?
6) Hani gençlere önem diyorduk.Yunus nerde ya Harun,Rahman? Peki Zita,Agbetu, Ya Kadir Bekmezci?Futbolu unuttular.
İşte bu sebeplerle.Yeter Muhsin Hoca diyorum.Olmadı mı olmuyor.

Kardeş güzel yazı olmuş ama Yasini eleştirmenin mantıgı yok stoper adam sağ bek oynadı. yapamaz. Çalım mı atacak yasin orta mı kesecek? Taraftarda bazen anlamsız yere yasini suçladı bence defans anlamında o kadar sıkıntı yok ama organize atak konusunda ligin en kötü takımıyız. Bir tane organize birşey yapmaz mı bir takım 90 dk...
85200258 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 85200258'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 06.03.2010, 22:59   #55
A.Turan Korkmaz
Usta Yiğido

Alıntı:
85200258 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kardeş güzel yazı olmuş ama Yasini eleştirmenin mantıgı yok stoper adam sağ bek oynadı. yapamaz. Çalım mı atacak yasin orta mı kesecek? Taraftarda bazen anlamsız yere yasini suçladı bence defans anlamında o kadar sıkıntı yok ama organize atak konusunda ligin en kötü takımıyız. Bir tane organize birşey yapmaz mı bir takım 90 dk...
Kardeş, anlatamadım galiba.Uğur sakatlanmasaydı da takım 3-5-2 ye dönecekti zaten golü yedikten sonra. 3-5-2 de kilit oyuncular iki kanat oyuncusudur, hem ofansa hem defansa bakar, orta yapar,gol ararlar. Faruk ve Yasin olamaz bunlar. Niye Keita ve Elrio çıkar? Eşyanın tabiatına ters bi durum. Faruk çıkıp yerine Agbetu,Erman,Harun,Kamanan girmeli, Uğur çıkınca da Aubey değil Cihan sağa geçebilirdi.Kulübede hiç mi sol açık sağ açık yoktu?

Bugüne dek hocanın bilgisine ve kişiliğine güveniyordum ama artık o da ne yaptığını bilmiyor.Asıl sorun da hocanın kenardan yönetememesi.
Bu Konuda A.Turan Korkmaz'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 06.03.2010, 23:06   #56
calipso
Usta Yiğido

426 Mesajına 700 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 700 calipso FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ertuğralın misyonu çok erken bitti, ligin sonuna kadar takımda kalsa da, bu hocanın bize katabileceği birşey yok..topçular dersen tam dayaklık çoğu sivas için oynamıyor defolsun gitsinler...
calipso isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.03.2010, 23:18   #57
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 914 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
gdodeğilyiğido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kardeş, anlatamadım galiba.Uğur sakatlanmasaydı da takım 3-5-2 ye dönecekti zaten golü yedikten sonra. 3-5-2 de kilit oyuncular iki kanat oyuncusudur, hem ofansa hem defansa bakar, orta yapar,gol ararlar. Faruk ve Yasin olamaz bunlar. Niye Keita ve Elrio çıkar? Eşyanın tabiatına ters bi durum. Faruk çıkıp yerine Agbetu,Erman,Harun,Kamanan girmeli, Uğur çıkınca da Aubey değil Cihan sağa geçebilirdi.Kulübede hiç mi sol açık sağ açık yoktu?

Bugüne dek hocanın bilgisine ve kişiliğine güveniyordum ama artık o da ne yaptığını bilmiyor.Asıl sorun da hocanın kenardan yönetememesi.
Güvenilir bir kaynaktan duyduğum habere göre Keita kendisi çıkmak istemiş..Çünkü bir pozisyonda adalerinde sakatlık sorunu olmuş..Traftarla ilgili yorumlarına %100 katılıyorum;bugün statta hiçbir şey yapmadık;tribünler sinema izler gibi maç izlediler...Sanki birileri bugün bağırmasın demişti taraftara..M.Ertuğral istifa dedi Maraton..Bu hiç hayra alamet değil..Çünkü B. Uygun da böyle gitmişti..Umarım m. Ertuğral ın da sonu aynı olmaz..Maraton bugün hakemle gereksiz yer o kadar uğraştı ki asıl görevi olan takıma destek vermeyi unuttu...İnşallah bir daha böyle bir maç yaşamayız..Son olarak da şunu söyleyeyeyim;dünyada küme düşme mücadelesi verip son 8-9 maçta hoca değiştirip küme de kalan takım inan yok denecek kadar az..Bu saatten sonra tarftar-yönetim-tüm takım tek vücut olacak..Sonuna kadar mücadele edecek..Bu takım düşerse çıkması o kadar kolay olur mu bilmiyorum;onun için son maça kadar savaşmak savaşmak yine savaşmak gerekiyor..Ben Antalya maçından tüm olumsuzluklara rağmen puan beklyorum...iNşallah gerken puanı alıp döneriz..SİVASSPOR KARA BULUTLARI KALDIR ARADAN...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda eyuphulagu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 06.03.2010, 23:41   #58
A.Turan Korkmaz
Usta Yiğido

Bardağın dolu kısmına bakıyorum. Takım benim elimde olsa şu şu antrenmanları iyi yaptırır, şu kadroyla ve şu taktikle çıkar, her maçta kafa kafaya oynarız diyorum. Yani her şeye rağmen kadromuz fena değil kağıt üstünde.Haklarını yemeyelim , bir çırpıda sayacak yüreğiyle oynayan topçularımız var hala. Ama hangi maça çıksak hayal kırıklığına uğruyorum. O maç için beklediğim kadro çıkmıyor.Bir tek Bursa maçında kadro beklediğime yakındı.
1) Yensek de yenilsek de haftaya farklı kadroyla çıkıyor hoca.İstikrar yok.
2) Kötü de olsa bir oyun anlayışımız,sistemimiz yok.Havadan şişirme oynuyoruz ki bunun adı futbol değil.Futbol ayağa oynanır.
3) Rakipler iyi etüt edilmiyor. Bu çok zoruma gidiyor işte. Allah (C.C.) öyle bir imkan vermiş ki fikstürde.Oynayacağımız rakibi iki hafta evvel Trabzon maçıyla,sonra da Fener karşısında canlı tvden seyredebiliyoruz. Gidip izlemene bile gerek yok. Yahu Rakibin artı eksi tarafları sanki seyredilmemiş gibi aynı pozisyonları biz de yiyoruz. Bu adama koyuyor.
4) Takımda ilerleme yok,aksine gerileme var.
5) İnsanın bir sabrı var ne de olsa. Artık her maç tribüne gelip aynı korku filmini izlemek sıktı. Git kardeşim diyorum ya, Freddynin kabusu musun nesin, ya adam gibi takım oynat ya da bir an önce safarine geri dön!
Alt 06.03.2010, 23:46   #59
atrium58
Yiğido

atrium58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

108 Mesajına 168 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 650 atrium58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Her zaman söylüyorum bu takımın en önemli sıkıntısı forvetinin olmaması. Tum ve balili gitti yerlerine aynı kalitede oyuncu alınmadı. Mehmetide nerdeyse sezon boyunca görmedik ve bundan sonra ne olacağı meçhul, ibrahim ve kamanandan bir cacık olmuyor. Orta saha oyuncularıyla gol arıyoruz olmuyor. Devamlı iş işten geçti bundan sonrasına bakalım diyoruz ama at gözlüklerini çıkarmadan sonrasına baksak ne olacak değişen bir şey yok. Benim düşüncem artık bir forvet transferi olamayacağına göre defanstan biri özellikle sedat forvette denenebilir.
atrium58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.03.2010, 23:52   #60
A.Turan Korkmaz
Usta Yiğido

İ.B.Belediye haftaya D.bakırla sonra Manisayla oynayacak.Onlara da aynı tarifeyi mi yapacak dersiniz hiç sanmıyorum.
İşin en kötü yanı da bu. Biz kimle oynarsak o haftaya Diyara, sonra da Manisaya gidiyor. Yani Diyar ve Manisa bizden kopya çekebiliyor.Bizim hermaçtan en az beraberlikle ayrılmamız gerekiyor, ya da bu iki rakibin de yenilmesi lazım.İkisinin birden yenilmesi mümkün değil.Eeee! İkili averajda zaten hem Diyardan hem de Manisadan gerideyiz. Manisa bugün Denizliyi yener,Diyarbakır da cezayı hafif atlatırsa ligden düşen biz oluruz, ibre bize döner.
İşte bu yüzden ya Muhsin hoca aklını başına alacak ve takımı sağlam oynatacak, ya da gidecek! Çünkü hiç zamanı ,kredisi kalmadı.Bu son olsun!

Etiketler
değerlendirelim, maçı