Alıntı:
oNuR Nickli Üyeden Alıntı
Burdan resmen anırdık Bülent hoca gitmesin,en azından ilk yarı sonuna kadar devam etsin dedik.Muhsin bey takıma ne katmış biri bana söyleyebilirmi.Koskoca maçta tek bir gol pozisyonu olabilirmi ya! Düşüyoruz resmen!
|
onur arkadaşıma katılıyorum sizin belki hiçbirşeyden haberiniz yok ama benim bir çok şeyden haberim var bülent uygun bir liste verdi ve o listede bir çok ii futbolcu var fakat yönetim bu listeyi bize 40 puan yeter bunlara gücümüz yetmez diyerek reddetti ve futbolcularda gidince haliyle bu hale geldik burdan kimsenin söylemeye belki cesareti yok ama bence yönetim istifa etmeli size bir kaç bülent hocanın istediği futbolcuları söyleyeyim engin baytar,burak yılmaz otomoyossi,ve birçok ii futbolcu hiçbirini almadılar bence YÖNETİM İSTİFA DİYORUM....bırakın gençlerin eline yönetimi yorumların hepsi musine ve futbolculara kesilmiş ben ordan konuşan başta fikret ünsala sesleniyorum konuşması kolay ama icraat yap icraat inşallah birgün o yönetimde bende bulunacam bizim felsefemiz cebimizi doldurmak değil insanların gönüllerinde taht kurmak olacak saygılar herkese az düşünün bence yazımın haklılığını göreceksiniz.