Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Ertugral'ın Maç Sonu Açıklamaları
Alt 07.03.2010, 10:51   #11
Alibey58
Yeni Yiğido

Alibey58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

16 Mesajına 28 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Alibey58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Ertugral'ın Maç Sonu Açıklamaları

Alıntı:
oNuR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Burdan resmen anırdık Bülent hoca gitmesin,en azından ilk yarı sonuna kadar devam etsin dedik.Muhsin bey takıma ne katmış biri bana söyleyebilirmi.Koskoca maçta tek bir gol pozisyonu olabilirmi ya! Düşüyoruz resmen!
onur arkadaşıma katılıyorum sizin belki hiçbirşeyden haberiniz yok ama benim bir çok şeyden haberim var bülent uygun bir liste verdi ve o listede bir çok ii futbolcu var fakat yönetim bu listeyi bize 40 puan yeter bunlara gücümüz yetmez diyerek reddetti ve futbolcularda gidince haliyle bu hale geldik burdan kimsenin söylemeye belki cesareti yok ama bence yönetim istifa etmeli size bir kaç bülent hocanın istediği futbolcuları söyleyeyim engin baytar,burak yılmaz otomoyossi,ve birçok ii futbolcu hiçbirini almadılar bence YÖNETİM İSTİFA DİYORUM....bırakın gençlerin eline yönetimi yorumların hepsi musine ve futbolculara kesilmiş ben ordan konuşan başta fikret ünsala sesleniyorum konuşması kolay ama icraat yap icraat inşallah birgün o yönetimde bende bulunacam bizim felsefemiz cebimizi doldurmak değil insanların gönüllerinde taht kurmak olacak saygılar herkese az düşünün bence yazımın haklılığını göreceksiniz.
Alibey58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
açıklamaları, ertugralın, maÇ, sonu