Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Ertugral'ın Maç Sonu Açıklamaları
Alt 07.03.2010, 10:29   #131
kanımaksa58
Yiğido

kanımaksa58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

44 Mesajına 62 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 621 kanımaksa58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Ertugral'ın Maç Sonu Açıklamaları

muhsin hocayı hala anlamış değilim büyük ihtimallede anlamayacağım futbolcular desen ayrı bir dert hocayı ne kadar anlamasamda gitmesi taraftarı değilim şuan için kendisine çeki düzen vermesi lazım en acilinden böyle gitmez zaman kalmadı bülent hoca olsaydı şuanki durum çok daha farklı ve iyi olurdu kim ne derse desin ama biz alıştık sanırım teknik adam kovmaya bu sene düşmeyelim de yoksa kalkamayız ayağa
kanımaksa58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.03.2010, 10:29   #132
Berkkaya5858
Yiğido

67 Mesajına 101 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 637 Berkkaya5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

artık dur diyelim bu gidişe haykıralım arkadaşlar ben taraftarımıza inayırum inanın tirübünleri iyi dolduruyoruz hiç küsmedik hep inandık ama nerde o eski takım yerinde yeller esiyor her hafta 15 bin kişiye oyna evinde ama gelen seyirciye bir gol pozisyonu dahi izletemeden maç bite..
Berkkaya5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.03.2010, 10:31   #133
Berkkaya5858
Yiğido

67 Mesajına 101 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 637 Berkkaya5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bir de arkadaslar hep bir olalım iri diri olalım iri olalım takımımıza sahip çıkalım degil düşmek yine şahlanmalı bu takım elbet böyle gitmemeli büyük düsünen vizyon sivasın yüklendigi vizyonu taşıyabilcek insanları getirelim bu takıma inanın sivassız bu ligi izlemeyecigm ben ...
Berkkaya5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.03.2010, 10:36   #134
gazibali
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 gazibali Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

yapamayacan işi yapma bırak ZKÜlü sivasspor ogrenci taraftarları
gazibali isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.03.2010, 10:39   #135
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1304 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
üçyıldız58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
yanlız kardeş bize 9.hafta gençler birliği maçıyla başladı muhsin hoca o zamanda kötü futbol oynuyoruz şimdide değişen birşey yok tamam sana bu konuda hak veriyorum hocamı çıkıp oynayacak.
yanlız birazcık futbol bilgisi olan adam van herdenle, keitayı çıkarırmı sahada bazı futbolcular ne oynadığını bilmiyordu hoca sadece bunları izledi.
birde sivassporun başına geldi transfer dönemi açılsın yıldız oyuncu getireceğim dedi bekleyin dedi aldığım futbolcu direk oynayacak dedi trübünleri ayağa kaldıracak dedi hani nerde.
bizimde bunları yazmak söylemek en doğal hakkımız bunu felaket tellallığına bağlaman çok yanlış
bak herekesin boynu bükük ayrıldı stadyumdan birde bazı futbolculara bakaydın adamların umurunda değil
Abi hocanın aldıgı oyunculara bakarsan hepsi kariyer sahibi ve iyi oyuncular uyum süreci yaşamaları son derece doğal Elrio , Naider , Keita ve Aubey bu 4 oyuncuda iyi oyuncular ancak takım kötü olunca bunlarda birşey yapamıyor senelerdir Sivasspor forması giyen oyuncu oynamazken bu 4 tane yeni gelmiş daha şehre bile alışmamış adam ne yapacak.

Bülent Hocanın serbetlik tanıyan yapısından Muhsin Hocanın disipline alışmayan oyuncular ile hoca arasında problem oldugunu sanıyorum birazda oyuncular hocayı göndermeye çalışıyor diye düşünüyorum.

Felaket tellallığı sözümü küme düşeriz diyen arkadaşlar için kullandım takımın başına masörümüz geçse bile bu takım küme düşmez.
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Besyo_cu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 07.03.2010, 10:51   #136
Alibey58
Yeni Yiğido

Alibey58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

16 Mesajına 28 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Alibey58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
oNuR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Burdan resmen anırdık Bülent hoca gitmesin,en azından ilk yarı sonuna kadar devam etsin dedik.Muhsin bey takıma ne katmış biri bana söyleyebilirmi.Koskoca maçta tek bir gol pozisyonu olabilirmi ya! Düşüyoruz resmen!
onur arkadaşıma katılıyorum sizin belki hiçbirşeyden haberiniz yok ama benim bir çok şeyden haberim var bülent uygun bir liste verdi ve o listede bir çok ii futbolcu var fakat yönetim bu listeyi bize 40 puan yeter bunlara gücümüz yetmez diyerek reddetti ve futbolcularda gidince haliyle bu hale geldik burdan kimsenin söylemeye belki cesareti yok ama bence yönetim istifa etmeli size bir kaç bülent hocanın istediği futbolcuları söyleyeyim engin baytar,burak yılmaz otomoyossi,ve birçok ii futbolcu hiçbirini almadılar bence YÖNETİM İSTİFA DİYORUM....bırakın gençlerin eline yönetimi yorumların hepsi musine ve futbolculara kesilmiş ben ordan konuşan başta fikret ünsala sesleniyorum konuşması kolay ama icraat yap icraat inşallah birgün o yönetimde bende bulunacam bizim felsefemiz cebimizi doldurmak değil insanların gönüllerinde taht kurmak olacak saygılar herkese az düşünün bence yazımın haklılığını göreceksiniz.
Alibey58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.03.2010, 10:59   #137
öğretmen
Acemi Yiğido

23 Mesajına 41 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 639 öğretmen FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

takımda 2 koşan adam vardı biri keita diğeri el rio ikisinide çıkardı. muhsin ertuğral futboldan zerre anlamıyor taider dökülüyor faruk da hiç bişey yok çıkması gereknler bunlardı yapacağı işde tribünde izleyen çocuklar bile söyledi faruk u çıkarıp kamananı almaktı taideri çıkarıp ermanı almaktı..bu adamda ruh yok en akıllı hamle mehmet takımı sen çıkar demek olur..en azından yenilsekte koşarak savaşarak yenilirirz böyle ruhsuz futbol oynanmaz
öğretmen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.03.2010, 11:07   #138
yigidoss
YASAKLI ÜYE

yigidoss - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

181 Mesajına 300 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigidoss ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
Elbeyliliyiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ya kardes dedigin dogru bu teknik adamin isi ne topcularimizi mevkilerinde oynatmak ama becerimiyor bunu tüm türkiye biliyor takim ortada yok...
Sevgili hemşehrim haklısın ben zaten hocanın yeterli olmadığını zaten kabul ediyorum. Benim kızdığım nokta futbolculara yeteri kadar tepki koyamamamız. Ya adam gibi oynayacaklar bu takımı batırdıkları yerden çıkaracaklar ya da en ağır hakaretleri kabullenip oturacaklar.
yigidoss isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.03.2010, 11:28   #139
yigidoss
YASAKLI ÜYE

yigidoss - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

181 Mesajına 300 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigidoss ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
karamik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Asıl Hoca gitmezse telafisi olmayacak bir duruma gelcez bu takımın başına hoca koyma zaten kendi kendilerine bundan daha iyi oynarlar Yeter artık ilk geldiği günden beri gitsin diyorum ne oldugunu bir adam gösterir bu adamda ruh yok.
kARDEŞ HOCA İLK GELDİĞİ HAFTADAN BERİ GİTSİN DİYORSAN SENİN OBJEKTİFLİĞİNE NASIL GÜVENECEĞİZ. HOCAYI BEĞENMİYORSUN GİTSİN DİYORSUN AVATARINDA ERSEN MARTİN İN RESMİ VAR BEN ANLAM VEREMEDİM DOĞRUSU
yigidoss isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.03.2010, 11:33   #140
trgtmst
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 trgtmst FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Hocam,mutlaka iyi niyetlisindir ama takımı iyi oynattıramadığın da görülüyor,takımın üzerinde sanki bir ölü toprağı var.Yazık değilmi biz memleketimizin değişik şehirlerinde yaşarken SİVASSPORUMUZLA mutlu olmak istiyoruz,Türkiye'nin 6ıncı pahalı takımı diyorlar,bu takım düşerse sizi kimse affetmez.Teknik Drektörün takımdaki varlığının en önemli nedeni takım ruhunu sağlayıp,gerçek bir takım gibi oynanmasına imkan vermek değilmidir,ama siz geldiğinizden beri takım daha bir ruhsuzlaştı,kendi hallerine bıraksanız belkide daha iyi oynayacaklar,işte Denizlispora bakın kalecisi dahil büyük bir motivasyon örneği veriyorlar,siz ise mevcut olanlarıda bitirdiniz.Bu işi yapabilecekseniz durun yapamıyorsanız gidin ,futbolcular kendi araların da anlaşıp belki daha iyi motive olurlar ve düşmemek için oynarlar.
trgtmst isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
açıklamaları, ertugralın, maÇ, sonu