maçın özetini izledim birkez daha kafayı yedim kaçırdığımız pozisyonlar süper fenere futbol dersi verdik öğrensin çocuklar yurtdışında futbol lazım hakemler destek çıkmıyor
evet onlar için zor bir maç oldu ama neticesinde 3 puan aldılar :(
sivastan kolay kolay takımların puan alamayacaklarını herkese en iyi şekilde göstermiş olduk...
walla super oynadık ama hakkının hatası ve ucuncu gol oncesı musa kus un pas vermeyıp calım atması bızı yaktı....
ama su anda lıgde en ıyı top oynayan takımız...
bız bu lıglere ambargo koyacagız .
bunu kımse unutmasın
EVET SİVASSPOR UM ÇOK GÜZEL OYNADI AMA ŞANSIZ BİR ŞEKİLDE YEDİĞİ GOLLE PUANDAN OLDU.. KADER KISMET DİYELİM... AMA DAUM UNDAN DEDİĞİ GİBİ BU STATTAN PUAN ÇIKARMAK ÇOK ZOR RAKİPLERİMİZ BURDA PUAN KAYBEDECEKTİR... EVET DOĞRU SÖYLÜYOR.... BURASI SİVAS BURDAN ÇIKIŞ YOOOOKKK )))))
İyi oynamak yetmiyo demekki.Tecrübe ve birazda akıllı oynamak gerekiyor.Hakkı'nın Petkoviç'le anlaşamayarak Alex'e attırılan gol adeta ikram gibi birşeydi.Sonra Tuncay'a bırakılan pozisyon akıl alacak cinsden değildi.Bu bariz hatalar yapılmasa maçı 2-1 alabilirdik. Canları sağolsun diyelim artık.Bunlardan ders çıkararak artık geleceğe bakmalıyız.Yenilmemize rağmen basın büyük övgüyle bahssetti takımımızdan.
Ayrıca yönetimin bedava bilet verdiği maraton tirübünündeki terbiyesiz şahısları orada görmek istemiyoruz. Çünkü kendi taraftarıyla her hafta olay çıkaran ve devamlı küfür eden taraftarın içimizde yeri yoktur bu konuda yönetimi görevini yapmaya davet ediyoruz.
Çağdışı, defansif futbol anlayışıyla oynadığımızı düşünenler, umarım dünkü maçımızı izlemişlerdir. Şimdi bu kişilerin yoırumlarını çok merak ediyorum.
Bize yapılan eleştirilerin gerçeği yansıtmadığını ve Ofansif futbolun tüm güzelliğini gösterdik. defansif anlayışla 1 puan almasınıda bilirdik, ama bunu yapmadık.
Çağdışı, defansif futbol anlayışıyla oynadığımızı düşünenler, umarım dünkü maçımızı izlemişlerdir. Şimdi bu kişilerin yoırumlarını çok merak ediyorum.
Bize yapılan eleştirilerin gerçeği yansıtmadığını ve Ofansif futbolun tüm güzelliğini gösterdik. defansif anlayışla 1 puan almasınıda bilirdik, ama bunu yapmadık.
Dikkat ettiyseniz dünkü maç kritiklerinde yorumcular,böyle bir oyun beklemedikleirni ve şaşırdıklarını söylediler. Lorant'ın sırf kazanma arzusu mağlubiyeti hazırladı diyede tenkitde bulundular.Beraberliği sağladıktan sonra istese o skoru koruyabilirdi,diye eleştiride bulundular.