Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Futbolcular

Futbolcular Futbolcularin Performanslari Ve Diger Mevzulari

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Yabancılara Tepki
Alt 11.03.2010, 08:23   #2
MUTLU İTİK
Yeni Yiğido

MUTLU İTİK - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 MUTLU İTİK Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Yabancılara Tepki

Doğru bir gözlem ama bunda eski futbolcularımızında emeği fazla transferler yapıldığına hemen internetten araştırdım ve lucien hariç diğerlerinin eski takımlarında oynadıkları oyunları izledim.Gerçekten kaliteli oyuncular dedim ama gelin görünki türk futbolu nasılki fenerbahçede alex oyunda olmassa guizaya bizim yerli oyuncular kesinlikle pas atmıyordu atsalarda adamın yetişemeyeceği veyada başarız olacağı topları atıyorlardı.
Gellim sivasspora takım zaten kötü gidiyordu elimizdeki mevcut kadro artık ligen kopmuştu hocada bu alınan topçuların geçmişlerine baktı iyi topçular ve aldı takıma bunları böyle olunca eki kadrodaki toplçuları bir yandan sevinç bir yandanda çekememezlik sardı. Zannettilerki biz oynamasakta bu gelen topçular sivassporu taşır kötü olan performanslarını bu düşünceleri dahada kötü olması için etkiledi. Gelen topçulara da bakın adamların ayağına top geldiğinde bizim eski oyunculardan hareketlenen veyada onların top atabilecekleri yerleri düşünüp kaçan oyuncu ben göremedim gelen oyuncularla bizim eski kadrodan cihan ve mehmet yıldızdan başka uyumlu futbolcu göremedim gelen futbolcu ne yapsın. Eski sistemimizi herkes biliyor iyi oyun yok ama sonuna kadar mücadele vardı. ayğa pasla değil rakib yapılan sürekli presle top kapıp gol arardık geri kalanındada sürekli şişirme topları kaptan toplamaya çalışırdı.

alın elrio van heerden in 4-5 gollük performansı
http://www.youtube.com/watch?v=6qpOjyn77J8
MUTLU İTİK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı MUTLU İTİK'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
tepki, yabancılara