Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Cevap: TARAFTAR NEDEN MACA GELMİYOR
Alt 14.03.2010, 00:59   #111
Metal Gear
Usta Yiğido

Metal Gear - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

727 Mesajına 1.433 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 814 Metal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: TARAFTAR NEDEN MACA GELMİYOR

15 günde bir tekrar eden eziyeti yaşamak için binlerce Yiğido geliyor.Bu eziyeti yaşamaktan bıkmıyorlar,usanmıyorlar.Mücad ele yok,ruh yok,atak yok,defans yok,takım ruhu yok,pas yok,bireysel yetenek yok...Yok yok yok..Bunca yokun arasında tek "var" olan ise yine biziz!
Metal Gear isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.03.2010, 01:17   #112
Serdar2010
Yeni Yiğido

4 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Serdar2010 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Yurtdısında yasıyorum, izinlerimi işle alakalı gelişlerimi maça göre ayarlıyorum... Bizim özlemimiz sizinkinden farklı oluyor. Aylarca görmemişsin o ortamı. Babamla giriyorum stada girerken bagıracak cagıracak birierini bulsam yapışacagım koluna ama yok. Ortada üç beş kendini bilmez çocuk. Görev bu sitelere düşüyor. Admin arkadaslara sesleniyorum. Kurun bi grup buluşalım bir yerde... Gırtlaklarımız yırtılana kadar bagıralım... Babam 56 yasında benımle coşup bagırdıgı oluyor.. Nereye getiriyorum işi.. Bir grup başlatır, hemşerim 56 yasındada olsa arkasından gelir. Besteler yapalım, marşlar dizelim. kucuk kagıtlara cıktı alıp dagıtalım mactan once. Atkılarla girelim. Herkes pankart demiş. Sokamazmıyız derdımızı anlatacagımız pankart. Sagdan soldan attırırız gene acarız pankartı. Bulun bi isim parasıyla maca gelecek adamlardan kurulu olsun. Beklentisi sivasspor olsun. Bilet değil. Siz yurtdısında yasayıp sivaslıyım deyince yabancı adamların sivasspor dediğinde duyulan hissi anlarmısınız? O takımın o sehre neler verdiğini anlarmısınız? Sivas halkını nasıl tanıttıgını... Kardeşim bizimde sanayimiz yok biz birilerinden beter üvey evladız.. Şampiyonluk yarısına girdik. kim bizim gonlumuzdeki gul bahcesınde eline diken battıgını idda edebilir. Kİm kimin kafasını yardıgımızı soyleyebilir, karanfillerle karsılayıp 2-0 3-0 larla ugurladıgımızı ınkar edebilir. Yonetıme laf edemeyiz bizi buraya getirdiler ama bu geldiğimiz yere ggondermeye vesile olmalarına ses cıkarmamız değildir. Protestoda edeceğiz ama hersey ilkokul arkadasım Furkanın temiz yüzüne sivaslının tertemiz kalbine yakısır sekılde olacak. Haydi Gardaş biz uzakda kaldık sesimiz alkışımız yetmiyor, gelmiyor... siz üzerinize düşeni yapın. Bir trabzon macı izledim burda çocugumu yanımdan uzaklaştırdılar sesden korkacak diye. azdıkça cosuyorum hakkınızı helal edin
Serdar2010 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Serdar2010'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 14.03.2010, 01:19   #113
Serdar2010
Yeni Yiğido

4 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Serdar2010 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

yazdıkça coşuyorm diyecektim...
Serdar2010 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
gelmİyor, maça, neden, taraftar