Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 14.03.2010, 23:19   #91
pover58
Usta Yiğido

501 Mesajına 741 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 822 pover58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

yazacak tek şey bu takım bu hoca ve üzülerek yazmak durumundayım bu yönetim ligden düştü.taraftara diyecek bişey yok.ligin en aciz en aptal en ruhsuz en beceriksiz en kötü en çirkin en mücadelesiz en şapşal en dengesiz en en en ve en takımı malesef sivasspor.belki tesadüflerle ligde kalabiliriz ancak düşmeyi hak eden tek takım biziz.ne diyarbakırdan ne denizliden nede ankaraspordan kesinlikle iyi degiliz.hocanın derhal istifa etmesi şart topçuların yarısı derhal kesilmeli yönetim işe el koymalı.yoksa sonuç bank asyadan sonra tekrar 3. lige belki amatöre.rota belli kimse bunu açık açık yazmak istemedi çünkü bir umut dedik bekledik fakat umut filan kalmadı.
pover58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda pover58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 14.03.2010, 23:31   #92
atrium58
Yiğido

atrium58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

108 Mesajına 168 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 662 atrium58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sezon başı bülent hoca takımın yabancılarını yolladı topuğuna sıktı, Mecnun başkan muhsin hocayı getirdi topuğuna sıktı, Muhsin hocada getirdiği yabancılarla topuğuna sıktı. Benim için takım küme düşmüştür başkan sen uyumaya devam et belkide kapasiten bu kadar demekki bütün işleri bülent hoca hallediyormuş
atrium58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.03.2010, 00:34   #93
Serdar2010
Yeni Yiğido

4 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Serdar2010 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Yasin ikinci gölü yemişiz dönüp arkasına bakıyor. ben adam bastım siz ne yapıyonuz der gibi... Adama cezasahası içinde topu aldırıyorsun, adam dediğimde kim Veysel amca. yüzünü kaleye döndürüyorsun, bir hamle yetmedi ikinci hamleyi yapıyor adam. ayagının kenarından kaleye gidiyor. Suclu kim YASİN. a) Veysel (orda ne işi var demi? )
b) Konyadan Fenere gelmişin hiç bir halt yapamamışın, seni Fenerden adam diye alan Malum kişi mi?
c) Aylardır antremanda maçlarda seni izleyip ne kadar vasıfsız düz bir adam oldugunu hala göremeyen güzel insan muhterem şahsiyet Muhsin hocammı?
Kim suclu Yasin?
Kim suçlu başkanım?
Serdar2010 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Serdar2010'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 15.03.2010, 00:45   #94
yigido yakup
Usta Yiğido

555 Mesajına 1.131 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigido yakup ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
Serdar2010 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yasin ikinci gölü yemişiz dönüp arkasına bakıyor. ben adam bastım siz ne yapıyonuz der gibi... Adama cezasahası içinde topu aldırıyorsun, adam dediğimde kim Veysel amca. yüzünü kaleye döndürüyorsun, bir hamle yetmedi ikinci hamleyi yapıyor adam. ayagının kenarından kaleye gidiyor. Suclu kim YASİN. a) Veysel (orda ne işi var demi? )
b) Konyadan Fenere gelmişin hiç bir halt yapamamışın, seni Fenerden adam diye alan Malum kişi mi?
c) Aylardır antremanda maçlarda seni izleyip ne kadar vasıfsız düz bir adam oldugunu hala göremeyen güzel insan muhterem şahsiyet Muhsin hocammı?
Kim suclu Yasin?
Kim suçlu başkanım?
sen anlasilan burda sivassporun maclarini kaybetmesini zevkle izliyorsunuz sebebini malum bir yer bulmus onlara yüklüyorsun.peki bu macin yildizi faruk bayar ne ise yarar.
sivassporun sunaki durumunu yapilan hatalari baska yere yükleyenler bu sehre ihanet ediyorlar muhsin ertugral a istedig kadar yenilme sansi taniyorlar

madem muhsin hoca cok yetenekli cikartsaydi paf takimdan 11 hicyoksa onlarla kaybettik gencler mücadele ettiler ama tecrpbesiz derdik lütfen bu asamadan sonra muhsin hocanin hatalarini basklarina yüklemeyin cünki muhsin hoca avrupa icin degil ama afrika icin ideal bir hoca oldugunu bir kere daha ispat etti.
yigido yakup isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.03.2010, 00:51   #95
GurbetciYigidom
Yiğido

GurbetciYigidom - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

49 Mesajına 74 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 GurbetciYigidom ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Vallaha Şamaroğlanı olduk gelen Vuruyor giden Vuruyor.Artik bize karsi oynayanlar 3 puani cantada keklik görüyorlar.
Alt 15.03.2010, 00:54   #96
Serdar2010
Yeni Yiğido

Alıntı:
yigido yakup Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sen anlasilan burda sivassporun maclarini kaybetmesini zevkle izliyorsunuz sebebini malum bir yer bulmus onlara yüklüyorsun.peki bu macin yildizi faruk bayar ne ise yarar.
sivassporun sunaki durumunu yapilan hatalari baska yere yükleyenler bu sehre ihanet ediyorlar muhsin ertugral a istedig kadar yenilme sansi taniyorlar

madem muhsin hoca cok yetenekli cikartsaydi paf takimdan 11 hicyoksa onlarla kaybettik gencler mücadele ettiler ama tecrpbesiz derdik lütfen bu asamadan sonra muhsin hocanin hatalarini basklarina yüklemeyin cünki muhsin hoca avrupa icin degil ama afrika icin ideal bir hoca oldugunu bir kere daha ispat etti.
İhanet kelimesi ağır olur haddine değil... Muhsin hocayı öven yok.. c şıkkında değinmişim.. Takımda çatlak sesler varsa Mourinho yu getir ayaga kaldıramaz bu takımı.. Ayaga kaldıracak şey takıma ihanet eden futbolcuları, ekmeğine ihanet edenleri takımdan kovmaktır... Yapıyorsa yüreği yetiyorsa bunu hoca yapar, yapamazsa yonetim yapar oda olmazsa taraftar yapar. sen haddine değil bana karşı ihanet kelimesi kullanmak
Alt 15.03.2010, 01:24   #97
Lejo58
Yeni Yiğido

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Lejo58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Arkadaşlar ben Muhsin'in istifasından çok yönetimin istifa etmesi taraftarıyım.Sebebine gelince tamam geçen 2 sezon başkan ve bülent iyi işler çıkardı ama profesyonel futbola bakıyoruz biz...Takımın bu hale gelmesinin en büyük sebeblerinden biri de başkan Mecnun'dur Bülent'in transferlerine göz yuman piyasada o kadar teknik adam varken Muhsin'i SİVASSPOR'a getiren Mecnun başkandır.Bana kalırsa takımın üzerinde bizim göremeyeceğimiz ama tahmin edebileceğimiz çok büyük oyunlar oynandı.Bu kumarı oynayan isimlerde belli...
Lejo58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.03.2010, 01:29   #98
Serdar2010
Yeni Yiğido

Alıntı:
Lejo58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar ben Muhsin'in istifasından çok yönetimin istifa etmesi taraftarıyım.Sebebine gelince tamam geçen 2 sezon başkan ve bülent iyi işler çıkardı ama profesyonel futbola bakıyoruz biz...Takımın bu hale gelmesinin en büyük sebeblerinden biri de başkan Mecnun'dur Bülent'in transferlerine göz yuman piyasada o kadar teknik adam varken Muhsin'i SİVASSPOR'a getiren Mecnun başkandır.Bana kalırsa takımın üzerinde bizim göremeyeceğimiz ama tahmin edebileceğimiz çok büyük oyunlar oynandı.Bu kumarı oynayan isimlerde belli...
Oyun hala devam ediyor. o futbolcuların koştugu gun oyun bitmiş demektir. koşmadan yenılıyoruz..
Alt 15.03.2010, 02:13   #99
tekdoktiri
Tecrübeli Yiğido

tekdoktiri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

94 Mesajına 125 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 644 tekdoktiri FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

neyini degerlendirecegiz afedersiniz b.k gibi mac bu takımda hemen bi revizyona gidilmeli birilerinin kellesi gitmeli ve takıma yeni bir hava kazandırılmalı
Alt 15.03.2010, 02:14   #100
kadirakin58
Tecrübeli Yiğido

kadirakin58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

328 Mesajına 596 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kadirakin58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

google'da tıklanarak bulunan bu hoca derhal kovulmalı ya da istifa etmeli, ya da ettirilmeli. yoksa bu google işi hoca yönetime da fena patlar.
kadirakin58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, maçı