Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Teknik Direktör

Teknik Direktör Teknik Direktör hakkindaki yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Cevap: [İSTİFA]- Muhsin ERTUĞRAL
Alt 15.03.2010, 12:16   #11
Thai
Tecrübeli Yiğido

89 Mesajına 177 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 809 Thai FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: [İSTİFA]- Muhsin ERTUĞRAL

Alıntı:
amr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
hoca suçlu futbolcular suçlu yönetim suçlu. ama en önemli suçlu sivas kamuoyudur. takım üzerinde baskı oluşturamıyoruz. medyada yetersiz adamlar çıkıp konuşuyo takımı eleştiremyorlar bile. sivas geçen sene ne kadar para kazandı ve ne kadarı takım için harcandı. bu çok önemli. başkanda sivasın değil cebinin derdinde. geçen sene kazandığı ile abad olacağını sanıyor. bu iş devamlılık işidir. ne kadar çok mücadele edersen o kadar çok kazanırsın. harbi bu takım düşerse kim alacak bu futbolcuları. napacaklar halı saha kenarında mı bekleyecekler. maça gitmiyoruz protesto ediyoruz yönetim falan bize kızıyo gidiyoruz değişen bir şey yok. herşey gönül işi değil ki. evet gönülleniyoruz üzülüyoruz takımın bu haline. bu yüzden öfkeleniyoruz. ama saygımız yitirmiyoruz. gel gör ki futbolcular hoca yönetim hala pişkinlikle saçma sapan açıklamalar yapıyorlar sadece. başkada yaptıkları bişi yok.
umarım sivas medyası takım üzerinde daha fazla baskı oluşturacak bir kamuoyu yaratır da bu adamların hepsi kendine çeki düzen verir. yazık yav vallaha billaha yazık.
En iyi zamanda bununla ilgili TOPİC (başlık) açtım Gardaş. Ama maalesef çok bilmiş site yönetimimiz durdurmadı yazıyı attılar kilitlediler. Her şey camia olmaktan geçiyor demiştim en başarılı dönemlermizde. Ama kimse zafer sarhoşluğundan bunları düşünmedi, tartışmadı, konuşmadı. Bursa gibi olmak gerekirdi, camia olmak, futbol şehri olmak...Ama biz Bülent Uygun ve Başkan merkezi dışına çıkamadık, dar çerçevede kaldık. Bir tane mi adamımız yoktu da medyada konuşacak. Vardı ama başarıyı paylaşmak istemediler şimdi de yanlız kaldılar. CAMİA OLMADAN, AKİL ADAMLAR PLATFORMU olmadan OLMAZ.....
Thai isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda Thai'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
bavulunu, ertuğral, hoca, muhsin, muhsİn, sİvasi, terket, topla, İstİfa