Cevap: Kaptan'dan mesaj
sahada oynuyan, mücadele eden,galibiyet istiyen,aldıgını helalettiren,atak yapan,atılan top duvara çarpargibi geri kalemize yönelmiyen bir anlayış,güzel futbol oynamak istiyen bir takım görsek zaten umutsuz olmuyacagızda bunlardan eser yok.bugün manisada diyarda kazanmış.manisayı bülent arınç kurtarır diyarı federasyonla tayip babaları kurtarır.sivasspor denizli ankara spor bank asyaya gider.malesef görünen tablo bu.tek umut başkan ya ondada tık yok.güle güle 40 yıllık emek güle güle süper lig güle güle başkan yönetim ruhsuz takım güle güle 40 tirilyon,güle güle kendini hoca ve teknik heyet sanan kuru gürültü.bidaha çıkarmıyız ben çok zor görürümde gençler belki görür.ben 45 yıldır bekledim bu tatlı hayal geldi ve geçti.umarım birdaha görürüm sivassporu avrupa liglerinde mücadele ederken, umarım istanbul takımlarına kafa tutan bir sivassporumarım birdaha şampiyonlugu kıl payı kaçıran bir SİVASSPOR birdaha gelir.karamsar olmak istemezdim ancak görünen köy kılavuz istemez.kimse kendini kandırmasın düşmeyiz diye bence geçmiş ola.büyük başkana bize bu güzel hayalleri iki yıldır yaşattıgı için sonsuz teşekkür ederim.gençler maçınıda kazanamazsak bu siteye bi daha yazı yazmayı görüş bildirmeyi düşünmüyorum.bu taraftar bu takıma layık degil bu takımın sivassporluları bu kadar rüsva etmeye hakkı yok.aldıklarını helal ettirmiyen hepsine zıkkım olur inşallah aldıkları.topçular ve teknik heyet için son sözüm.istemeden kalbini kırdıgım yigidolar varsa hepsinden özür dilerim.bu taraftar her şeyin en iyisine layık ancak bu takım bu taraftara layık degil,isterse mucize olup düşmesinler genede layık degil bu kazmalar.bunlar sivasspor olamazlar bunlar ruhsuz ve ne yaptıgını bilmeyen bir sürü.hayrettin murat sedatbide oynamıyan topçulara lafım yok.
|