arkadaşlar ben sizinle aynı görüşte değilim kusura bakmayın tamam muhsin hoca çok ii değildi ama kabul edelimki kadromuzda bizim ii değil bi defansımız var maaşallah gelene geç diyen cinsten velasılın takımın bu durumda olmasının sebebi yönetimin bana göre yanlıştransfer politikası arkadaşlar inş. bu sene biz bu sene ligde kalacağız yılmak yok......
kardeş muhsin hoca yapsaydı devre arasında gerekn transferleri getirdiği adamların beş kuruşluk faydası yok
Bundan 5 -6 hafta önce Muhsin Ertugral gonderilmeli Hikmet Karaman derhal takımın başına getirilmeli diye forumda konu açmıştım.Çok bilmiş sivasspor.com editörleri konuyu hemen silmişlerdi.Şimdi iyi mi oldu ? Bu saatten sonra Hikmet Karaman da gelse bu takımı düşmekten kurtaramaz.Bank Asya için şimdiden hocamızı ve takımımızı oluşturmalıyız.Muhsin Ertugral gitti ama getirdiği beceriksizler hala takımda.Onları da sezon sonu şutlayıp Bank Asyayı kaldırabilecek genç bir ekip oluşturmalıyız.Görünen köy klavuz istemez.
Bülent Uygun'un enkazından maalesef güzel bir şey çıkaramadı.Son derece beyefendi ve centilmen birisi.Kendisine başarılar dilerken,ruhsuz futbolcuları birkez daha yad ediyorum!
Bu Konuda Metal Gear'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
yenı gelen hoca takımı tanıyana kadar zaman gecer bence takımı tanıyan sıvası bılen bulent uygundur suanda gelecekse o gelmelı yada yardımcılarıda gelse olur onlarda cok ıyı tanıyooo
Çok geç kaldık, çoook. Şimdi yine yüreği olan , şerefi olan topçular oynasınlar halen kurtulma şansımız var. Hem de %100 var. Ama o şerefli duruşu topçularımızda sezon başından beri göremiyoruz. Onlardan da bir şey bekliyorum. Kümede kalamazlarsa alacaklarını Sivasspor'da bıraksınlar ...
Bundan 5 -6 hafta önce Muhsin Ertugral gonderilmeli Hikmet Karaman derhal takımın başına getirilmeli diye forumda konu açmıştım.Çok bilmiş sivasspor.com editörleri konuyu hemen silmişlerdi.Şimdi iyi mi oldu ? Bu saatten sonra Hikmet Karaman da gelse bu takımı düşmekten kurtaramaz.Bank Asya için şimdiden hocamızı ve takımımızı oluşturmalıyız.Muhsin Ertugral gitti ama getirdiği beceriksizler hala takımda.Onları da sezon sonu şutlayıp Bank Asyayı kaldırabilecek genç bir ekip oluşturmalıyız.Görünen köy klavuz istemez.
Bizim dememizle hocayi gonderselerdi, bu takimda hoca kalmazdi!!
oynanan oyun banada ümit vermiyor ancak yinede herşey bitmiş değil arkadaşlar...unutmayalım geçen sene düşmez denen konya düştü...