beni çok mutlu ettin muhsin hoca saol uzun zamandır bekliyordum bu haberi nihayet bugün çok saol sivasım için ligde kalma umudunun dogdugu gün bugün hepimize hayırlı olsun
gardaş bu takımdan hiç bir ...... olmaz. it bile ekmek yediği yere ihanet etmez. arada bir havlar. ben iddaa oynuyorum banko maçımın biri sivasspor maçı. kesin yenilir diyorum aynen öyle oluyor. sizde öyle yapın. morinho da gelse adnan polat ta başkan olsa bu takımdaki adamlardan hiç birşey olmaz. sivasspor düşmüştür geçmiş olsun.
valla arkadaşlar öncelikle geçmiş olsun diyorum ama bundan sonrada fazlasını beklemek yanlış olur sadece tek bir konuda size katılmıyorum takımda teknik patron yoktu idmanlar hafif geçiyordu ve futbolcular gerekli kondisyonu yapamıyordu hoca yetersizdi allah aşkına arkadaşlar hayrettin abdurrahman musa petkoviç geçen sene neler yaptılar hepimiz şahidiz sıkı bi anteram programıyla takım düzelecek inanıyorum
ALLAH tüm YİĞİDOLARIN yardımcısı olsun
ben elazığdan maça geldim bir günlüğüne izledimde şu saat oldu hala gözüme uyku girmiyor kahroldum yazık ya diyecek başka bişey yok
bu haftadan sonra ligde kalma şansımız %50 arkadaşlar haftaya antep i yenemezsek bank asya hazırlıklarına başlayalım süper ligide uzun yıllar unutalım
istısna lar dahılımız de gercekten çok cahıl taraftarımız var bülent uygun sivasa şampıyonluk yarışına sokmadan devmıydı yüce birimiydi hayır ama takımla iletışımı kuvvetlıydı yıldızı bahane ettık geldi sonuç aynı ertugral hoca boş bi hoca degıldi tek sorunu takım bozulmuş adepte etmesi güç bı durum içine girdi olmadı aslında derınden düşünülse bırakın şimdiki kadroyu bank asyadan kurulu bı kadro olsaydık takım ruhu ile yıne sallardık ligi işte iş burda kopuyo BU TAKIMIN RUHU KALMAMIŞ halan geç kalmış sayılmayız ama bunu bizler degıl YÖNETİM YAPACAK verdigi demeçleri unutmadık 3 büyük devri bitti tek büyük o da sivas ama görüyoruz ki başkanın eskısı gibi sesi çıkmıyor BAŞKAN BAŞKA SİVAS YOK UYAN
HER BIR SIVAS'LI BENIM OZ AKRABAMDIR