Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Süperlig > Süperlig

Süperlig BURADA SÜPERLIG TAKIMLAR HAKKINDA YORUMLARINIZI YAZABILIRSINIZ

Seçenekler Arama Stil

Cevap: TFF Uyuma!
Alt 11.04.2010, 23:30   #19
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 960 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: TFF Uyuma!

Federasyon ektiğini biçiyor...D. bakır takımı şu sıralar son kozunu oynamakta...Biz oynadığımız her maçtan yeterki puan veya puanlar alalım;biz 1-2 maçtan daha 3 puan alırsak ortada ne d. bakır takımı ne de başka bir takım kalacak;g.s. maçında her yenen golden sonra oyuncularının yüzlerindeki inançsızlığın daha da fazlalaştığını gördüm........Yenemiyorsan yenilmeyeceksin....Sivasspor son 6 maçından 1 galibiyet 5 beraberlik ya da 2 galibiyet 2-3 beraberlik alabilirse kesin ligde kalır diye düşünüyorum...Beni tek düşündüren D. bakıra karşı olan averajın bizim aleyhimize olması..İnşallah ligin sonunda D.bakır ve Manisa ile 2 li averaja kalamayız;eğer kalırsak 2 takımın da bize üstünlüğü var malesef....Kayseri maçından başlayarak her maç bizim için final niteliği taşımakta;her maçtan puan veya puanlar almak zorundayız...İşini şansa ve başka takımlara bırakmayacaksın;kendi göbeğini kendin keseceksin...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
tff, uyuma