Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Futbolcular

Futbolcular Futbolcularin Performanslari Ve Diger Mevzulari

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Rahman Soyudoğru
Alt 14.01.2010, 21:02   #21
armn
Yiğido

armn - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

46 Mesajına 61 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 594 armn FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Rahman Soyudoğru

videoda gayet güzel oyuncu inş gerçektede böyle oynar
armn isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.01.2010, 21:23   #22
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 910 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
58mami58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar Rahman bugün sakatlığından dolayı kayseride idi. Rahmanla tanışan sivaslı taraftarların ilki olduğum için mutluyum. inşallah takıma yararlı olur.
Kardeş Rahman'ın neyi varmış..Sivasspora imza atmış mı;kulübüyle anlaşmış mı sivasspor?Sakatlığı inşallah ciddi değildir...Hoca bu tür oyuncuları çok seviyor Umarım sivasspora faydalı olur..
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.01.2010, 21:24   #23
yıldız58im
Acemi Yiğido

23 Mesajına 31 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 581 yıldız58im FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

vayt beh bizim akraba da burda inşallah başarılı olur...
yıldız58im isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.04.2010, 19:49   #24
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 910 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Bugün A2 takımının Konya A2 ile maçı vardı..Maç Dış sahada oynandı..Maçı Sivas A2 takımı 3-2 kazandı...Bir kaç gündür yerel basında Rahman ve Harun'un A2 takımıyla birlikte bu maçta oynayacağı söyleniyordu..Herkes gibi ben de Rahman ve Harun'u ilk kez canlı olarak izlemek istiyordum...İşten saat 3 de çıkıp stata gittim..A2 maçı 14.30 da başladığı için 2. yarıyı izlemek istiyordum...Stata gittiğimde dış sahada maçı izleyen çok sayıda taraftarın maçı izlediğini gördüm...Herkesin gözü Rahman ve Harun'daydı...Ben de Rahman'ı mercek altına aldım...Rahman maç eksiği olmasına ve ilk kez A2 takımıyla maça çıkmasına rağmen iyi bir oyun ortaya koydu...A2 takımı oyuncuları ile uyum sorunu olmasına rağmen grup lideri rakibine karşı Rahman ilerde tek başına oynamasına rağmen maç boyunca rakileriyle boğuştu durdu;rakipleri bir çok pozisyonda Rahman'ı faulle durdurmak zorunda kaldı..Maçı izleyen herkes Rahman'ı çok beğendi..Rahman maç eksiği olmasına rağmen alt yapısı sağlam bir oyuncu olduğunu ve çok soğukkanlı sakin oynadığını herkese hissettirdi...Konyasporlu oyuncular Rahman'ı durdurmakta çok zorlandılar...Rahman rakip defans oyuncularını çok zorladı..Maç boyunca pres yaptı,top kaptı,top sakladı,gol pası verdi,kaleye şut attı, kornerlerde kendi kalesine gelerek savunma yaptı;sahada basmadık alan bırakmadı....Sivassporun attığı 1 golün asistini de yaptı...Rahman aynı M. Yıldız gibi kaleye arkası dönük top alabilen,top saklayabilen bir forvet..M. Yıldız'da olan altyapı eksiklikleri onda yok..Tekniği ve fundemental özellikleri çok iyi olan bir oyuncu...Bu oyuncu M. Yıldız'ın fazla etkili olmadığı hava toplarında da çok iyi;çok iyi yükselip kafa vuruşları yapabilen bir oyuncu...Umarım Rahman Mesut hoca tarafından bir an önce A takıma kazandırılır...Rahman'ın bu takımda en azından ilk 18 de rahatlıkla yer alabileceğinı söyleyebilirim..Rahman hazır olamdan böyle oynuyorsa ya tam hazır olarak takımda oynarsa işte o zaman Sivasspor ve Türk Futbolu çok iyi bir golcü kazanacaktır...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda eyuphulagu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
rahman, rahmna, soyudoğru