Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: A2 takımı Lider`i devirdi
Alt 22.04.2010, 21:45   #11
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1310 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: A2 takımı Lider`i devirdi

Mesut Hocamızın yaklaşımını hiç doğru bulmadım ne demek oynuyormu ki biraz daha yapıcı olması gerekirdi tamam oyuncumuz şuan iyi performans göstermiyor olabir ama ne olursa olsun Rahman Sivasspor futbolcusu...
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.04.2010, 22:51   #12
simsek58
Yeni Yiğido

simsek58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 simsek58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Arkadaslar inanin Harun da Rahman da cok iyi futbolcular bu gencleri kaybedersek cok yazik olur . Eskisehirspor da oynayan Adem Sari yi bilirsiniz ayni ligde oynuyorlardi .Bizim gencler adem sari dan daha iyiler.Mesut hoca bir macda nasil böyle düsünceye varmis hayret. ben anlayamiyorum insallah ilerde pisman olmayiz. baska takimda parladiklari zaman.
simsek58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda simsek58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 22.04.2010, 22:57   #13
efendigardaş
Yiğido

77 Mesajına 101 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 647 efendigardaş FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

[SIZE="6"]Alt yapıdan oyuncu kazanmak çok önemli,, hiç değilse candan ve yürekten oynarlar[/SIZE].
efendigardaş isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda efendigardaş'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 22.04.2010, 23:24   #14
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 932 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Dün ben de stata gittim..İşten saat 3 de çıkıp ancak maçın 2. yarısına yetişebildim..İlk yarı 2-2 bitmişti..2. yarı sivasspor 10 kişi oynadı;ilk yarı bir oyuncu kırmızı kart görmüş..Maçta ilk defa Rahman'ı ve Harun'u çıplak gözle izledim....2 oyuncu da gerçekten iyi oyuncular...Rahman maç eksiğine rağmen gayet iyi oynadı...Uzun zamandır Türkiye'de tv. de izlediğim santraforlar içinde altyapısı ve tekniği iyi olan Rahman gibi bir oyuncuyu ilk kez izleme fırsatım oldu..Rahman çok yetenekli bir oyuncu...İki ayağını da rahatlıkla kullanabiliyor...Hava toplarında da çok iyi bir oyuncu;aynı M. Yıldız gibi sırtı dönük oynayabilen ve kornerlerde defansa gelip arkadaşlarına yardım da eden bir oyuncu..Dikkatimi çeken bir husu da ceza sahası dışından kaleye şut da atabiliyor ve serbest vuruşları da iyi kullanbilen bir oyuncu..Maçta kazanaılan bir serbest vuruşta ceza sahası dışından kullandığı frikik atışını çok iyi kullanmış;kaleci çok sert gelen topu son anda kornere çelmişti..2. yarı sivasspor 10 kişi oynamasına rağmen Rahman rakip takımın defansını ileri çıkarmadı;rakip takımın defansında oynayan son 2 adam Rahman'ın korkusundan nerdeyse kornerler hariç hiç ileri çıkamadılar...Mesut hoca niye Rahman'la ilgili haberde geçen sözleri konuşmuş anlayamadım...Ya Rahman'ı daha fazla motive etmek istiyor ya da gerçekten onun futbolunu beğenmiyor....Zamanla bu konu da açığa çıkacak....Sivasspor Ve Mesut Hoca Rahman ve Harun'un yetersiz olduğunu düşünüp gönderirilerse tarihi hata yaparlar...Harun da iyi oyuncu ama Rahman liderlik özelliği olan bir oyuncu;bu oyuncuyu 1 devre de olsa izlemek bana çok zevk verdi...İnşallah Mesut hoca Rahman'ı bundan sonraki maçlarda 18 kişilik kadroya alıp 1 devre de olsa oynatırda bu gibi genç yıldızları izleterek taraftarı mutlu eder...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...
Alt 23.04.2010, 01:59   #15
fedayi
Yiğido

106 Mesajına 152 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 621 fedayi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

hocam bu adamlar geldiklerinden buyana maça çıkmadılar paslandılar buda haliyle futbolcularda performans düşüşü oluyor adamların geldiği yer yaptıkları başarılar belli...
fedayi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda fedayi'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 23.04.2010, 09:51   #16
Örükcülü
Tecrübeli Yiğido

Örükcülü - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

518 Mesajına 1.289 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 691 Örükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer Anblick

Bence bu motivasyon için söylenmiş bir söz. Rahman'ı tanıyanlar ve izleyenler çok beğeniyorlar. Rahman bu demecin üzerine motive olup formayı kapacaktır.

Seninle doğdum, seninle öleceğim... Kefenim kırmızı-beyaz olsun... Mezartaşım da arman, toprağımda forman olsun... Ama, illada başucumda kırmızı-beyaz bayrağın olsun..
Örükcülü isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Örükcülü'a Teşekkür Ediyor...
Alt 23.04.2010, 14:58   #17
eyupk
Usta Yiğido

eyupk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

809 Mesajına 1.915 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 926 eyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannt

Hocamız, Rahman hakkında öyle düşünüyorsa bir bildiği vardır elbet.
eyupk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.04.2010, 16:07   #18
pover58
Usta Yiğido

501 Mesajına 741 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 828 pover58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

üzüldüm dogrusu rahmandanda harundanda çok umutlu idim hoca bunları begenmediyse acaba neden izliyenler iyi diyor hoca oynamıyor diyor çık şimdi işin içinden bence bu adamlar şans verilip tekrar denenmeli yoksa yazık olur.hocamızada oyuncularımızada güveniyoruz bu işi çözmeliler.
pover58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.04.2010, 20:03   #19
yerliturkuaz
Usta Yiğido

yerliturkuaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.268 Mesajına 2.761 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1287 yerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISI

Emin olun Mesut hoca böyle bir açıklama yapmamıştır. Mesut hoca gibi senerlerce gençler ile çalışmış bir insan çıkıp da böyle bir açıklama yapacak tamamen gazetenin uydurması başka birşey değil ben bu kanatteyim...
yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda yerliturkuaz'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 23.04.2010, 20:22   #20
samet_58
Yeni Yiğido

samet_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 samet_58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

mesut hoca eger böyle bir tabir kullandiysa gercekten cok sacmalamis olur,cunku macta hersey ortaydi bence hocanin gözleri tam görmuyor.bu oyuncu alindi alinali 90 dk oynamadi tabiki de performansi eksik olacak bu cok normal bence bunu futboldan anlamayan biri bile normal karsilar..böyle bir genc yetenegi kaybeder isek ilerde gercekten cok pisman oluruz sivasspor olarak...dilegimin mesut hocanin biran önce bu genc yetenegi takima kazandirmasi....
samet_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
devirdi, lider`i, takımı