Alıntı:
hiko58 Nickli Üyeden Alıntı
transferleri beğenmeyen arkadaşlara şunu söylemek isterim. para varmı para. hani para.sivasın yarısına sahip olanlar ellerini ceplerine atıyorlarmı. hadi bir futbolcuda benden diyorlarmı. sivasın sırtından kazana kazana patlayacaklar nerdeyse. dünyaya hakim olmak istiyorlar. adamlar çıkıp sivasspora 3 bin 5 bin lira yardım ediyor. yönetim istemezmi daha kaliteli oyuıncu isim yapmış teknik direktör. boşuna konuşmayalım.herkes kesesine göre davranıyor.
|
Yaşından dolayı sana saygı duyuyorum ama takımın mali durumu ile ilgili bilgilerinin eksik olduğunu düşünüyorum...Şöyleki:1-Sivasspor B. Uygun döneminde son 2 yılda önce 4. sonra 2. oldu....Bu derecelerden dolayı en az aldığı para miktarı 10 trilyondan aşağı değil 2-Reklam gelirleri,forma reklamı gelirleri,Uefadan alınan paralar buna dahil değil....Anlayacağın sivassporun parası var;şu anda bankada büyük ihtimalle repoda duruyor...Sivasspor tabiki ayağını yorganına göre uzatacak;tabiki bütçesine göre transfer yapacak;ama gerçek olan bir şey var o da süper ligin seneye daha zor geçeceğidir....Süper lig önümüzdeki yıl bu kadar kolay olmayacak;sivasspor bence ligin mücadeleci oyuncularını kadrosuna dahile etmeli;artı savaşan ,mücadele eden gençleri de takıma kazandırmalıdır...