İbrahim ŞAHİN'e bir sezon daha şans vermeyliyiz. Ağır sakatlık sonrası bir türlü istenilen performansı gösteremedi ancak iyi bir sezon öncesi kamp dönemi geçirirse yeni sezonda bambaşka bir İbrahim olarak karşımıza çıkacaktır.
Mesut Hocam İbrahim'i diğer oyuncular ile bir tutma...
sivas a gelecek futrbolcuya once sıvas hakkında bılgı verılmesı lazım bence cunku futbolcu mılletı ozellıkle profesyonel olanlar yemeye içmeye gezmeye tozmaya eee bırazda gece hayatına duskun ınsanlar... sivas a geldıklerınde bunları goremeyınce bıraz afallıyolar tabı haaaaaa bıde gecen sezon afrıkadan gelen futbolcular 40 derece sıcaktan cıkıp eksı 15 lere gelınce adamların rengı attı.Transfer işi zor iş bana transferını soyle sana lıgde ne yapacanı soyleyım...
İbrahim Şahin Mehmet'in yoklugunda kötü takımın en iyilerindendi,hatta en iyisiydi belkide. Kendısıne kesinlikle şans verilmeli..Diğer oyuncuların yolu acık olsun. özellikle Yasin'i hiç ama hiç özlemeyeceğiz..
Bence bu revizyona Uğur Kavuk'da dahil edilmeli. Basın sözcümüz dahi itiraf etmişti en kötü transferimiz diye. Tek katıldığım düşüncesi budur. Uğur maalesef Süper Lig oyuncusu değildir. Ersen Martin'in defanstaki benzeridir.
Bir an önce O da gönderilmelidir...
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı birdokuzaltiyed'a Teşekkür Ediyor...
yine satışa gectık aldıgımız futbolcular bakalım nasıl olacak bu sezon ki gibi fiyaskoyla sonuclanmaz ınsallah bakalım mesut bakkal ne kadar iyi futbolcu sececek zaman gösterecek ben sundan emınım önümüzdekı sezon yıne bır anadolu takımı sampıyon olacak bu takım bursa olmayacak inşallah biz oluruz
Bunları yollayıcaz ama bunların yerınde ınsallah gıdıp angelov tolga dogantez tarzı adamlar almayız ben umutsuzum transfer donemınden hep yanlıs ısımler alıyoruz takıma
ibrahim şahin in gitmeside dogru deyil ferhat daha genç harun ve rahman sivasli gürbetcilerimiz belediyespor inşallah cikar gençleri orda pişmeleri için orda kulaniriz inşallah