Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur
Alt 22.05.2010, 19:40   #231
fedayi
Yiğido

106 Mesajına 152 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 606 fedayi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur

bence kulubunde bu siteden yararlanması bizler için daha iyi isteklerimizi bu sayede daha iyi öğrenirler taraftarın istek ve arzularına daha kısa sürede cevap verirler.bu sitede kuluple içiçe olmak en mantıklısı
fedayi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda fedayi'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 22.05.2010, 21:02   #232
Kasim58
Tecrübeli Yiğido

Kasim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

256 Mesajına 455 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 745 Kasim58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Sivasli ve sivassporlu hic bir zaman birilerinin istegi yada birilerinin hosuna gidecegi seyleri yazmamistir yazmazda.Dogru olanin hakli olanin yaninda yer alip alkis tutar,etnik kurallari ve ahlaki ön pilanda tutarakta haksizin,yanlisin karsisinda yer alarak rengimizide belli ederiz nede olsa SiVASLIYIZ.
Alt 22.05.2010, 21:35   #233
giants
Tecrübeli Yiğido

giants - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

259 Mesajına 483 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 giants ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Saniyorum.. Kulüp yönetimi yeni sürecte,SivasSpor un gelisimi icin dogru adimlar atmayacak..Eger islerini dogru yapma gibi bir hedefleri olsa idi; Bagimsiz bir sekilde kurumsalasan Sivasspor.com sitesi ve yöneticilerini hedef almazlardi. Saniyorum resmi site,resmi taraftar sitesi gibi yaklasimlarinin temelinde. kendi yönetim politikalarini hakim kilip elestirisel yaklasimlarin önünü kesmek istiyorlar.Bu yaklasimin temelide site ve üylerini rapti zapt alma mantigidir

Özellikle son Almanyada SivasSpor icin futbolcu secmelerinin yapilmasina iliskin bildiride önce dediler bu organizasyonla alakamiz yok. bu siteden organizasyonla ilgili belge konulunca son bildirilerinde tamam bizim organizasyon .fakat o belge nasil elinize gecti bu isde isbirlikcilik var gibi tuhaf bir aciklama yapidi. Bu secmeler SivasSpor un secmesi ise. sivaslilarin ve sivassporlularin yada sivasi temsil eden kurumlarin bu organizasyonla isbirligi icinde olmasi dogal degilmi. eger isbirliginden kastiniz yardim etmekse...yok iradeniz disinda kulüp icerisinde birileri bu organizasyonu yapmis bundanda sizin haberiniz olmamissa bu dahada vahim Kulüp icerisinde kimsenin kimseden haberi yok demektir. Cikip bu organizasyona Kulübün organizasyonu diye destek olanlari suclayacaginiza.Kulüp icerisinde eger birileri Kulüp yönetiminin iradesi disinda rant elde etmek icin bu organizasyonu yapmis ve destek verenleride bu cercevede kandirmissa demekki sorumlu icinizde.

Son bildiride kaleme alinan seyleri okudukca benim bir taraftar olarak benim yüzüm kizardi ve utandim. o bildiriyi kaleme alan
her kimse yada bu yaklasim kulüb politikasi ise,

kisi yada yönetim olarak bitmis oldugunun kesin ifadesidir bu yaklasim. Basda da belirtigim gibi Hassas bir sezon gecirdik ve herkes yapilan hatalarin telafisi icin beklenti icerisinde.Nasil bir yapilanma olacak?transferler verimli olacakmi?tekrar o hatalarda israrcimi olunacak?teknik kadro olusumu nasil olacak?gibi vs bir takim beklentiler, camiadan varken Birileri bu sorunlari göz ardi edip tüm sorunlarini cözmüs,her isini halletmis

"Avrupa Secmeleri icin bir Ilgimiz yok.Pardon var organizasyon bizim ama nereden haberiniz var.Siz isbirlikcisiniz." Tarzinda kendilerini kücülten
siradanlastiran bir dille icine düstükleri durumu kurtarmaya calismislarda.Daha iyice yüzlerine gözlerine bulastirmislar.

Isin en tuhaf diger tarafi ise bu olaydan yola cikarak bir tasla iki kus vurabilirmiyim hesabi yapmislar.keske bu hesaplari ve uyanikligi birazcikda
bu sezonki maclari almak icin yapsaydiniz. Yönetimimiz Kendilerinin bilgileri dahilinde olan Almanya secmelerini iptal ediyor. Arkasindan sadete gelip
O site ismini bana ver. o isim yöneticisi oldugum takima ait, yada siteyi bize teslim et naktasina getirip bildiriyi bagliyor.

helal olsun. Sivas Spor yöneticilerimize adamlar tüm islerini bitirmisler. transferler tamam. teknik kadro tamam. lobi calismalari süper.tek sorunumuz kalmis camia olarak Rüstü Elmas in elinden bu siteyi alamak. Allah akil fikir versin ne diyeyim. Gidin isinize gücünüze bakin. Rezil bir sezonu sizin yüzünüzden gecirdik.öldük öldük dirildik. Ankaraspor ligden düsürülmese sizin beceriksizliginiz ve ac gözlülügünüzden küme düsecekdi bu takim. biz sizden görevinizi layiki ile yapmanizi bekliyoruz herkesi rapti zapt altina alamnizi degil.kaldiki resmi sitede var resmi taraftar sitende var. hadi diyelim bunu aldin. yarin bir baskasi daha acacak insanlar kendilerini en rahat ifade edecekleri yerde toplanir. rapti zapt altina alindiklari yerde degil.

Umarim SivasSpor yönetimi bu bos isleri birakip yapmasi gereken islere yogunlasir. Beklentimiz bu yönlü
giants isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı giants'a Teşekkür Ediyor...
Alt 22.05.2010, 21:37   #234
rastbin34
Yeni Yiğido

2 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 rastbin34 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ben yerinizde olsa isterdim ağalar gibi parayı alır ve sonra verirdim tabii site forum olarak kalacaksa...
rastbin34 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 22.05.2010, 22:14   #235
sivaslı yıldız
Yiğido

sivaslı yıldız - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

101 Mesajına 171 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 703 sivaslı yıldız isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Bende bu konu hakkında bi iki laf edem bari..

Konuşulan herşeyden haberdar olmamakla birlikte genel anlamda şöyle yazılanlara bi gözattım.. Bence sivasspor.com' la ilgili bi sıkıntıları yok esasında.. Duyuruda bahsettikleri ''kişilerin kurum adının önüne geçmesinden duyulan rahatsızlık'' durumu bu tavırlarının sebebi değil, sonucu.. Yani aslında belli ki kişilerle problemleri olanlar onlar.. Rüştü Elmas Abi sen oluyosun bu durumda muhatap sanırım..

Aksi olmuş olsaydı Sivasspor' u yıpratmaya yönelik durumlar bilmem kaç bin üyenin gözünden herhalde aynı anda kaçmış olamazdı, üstelik onca yıl içerisinde?..

Şimdi ben buralardayım senelerdir.. Kimseyide tanımaz bilmezken de, bikaçınızı biliyor, tanıyorken de; Sivasspor.com sitesi hakkında bunca zamandan arta kalan aklımda ''Sivasspor''..

Her zamanda böyle olması dileğiyle.. Allah yar ve yardımcınız olsun, bi de herşeyin hayırlısı..
sivaslı yıldız isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı sivaslı yıldız'a Teşekkür Ediyor...
Alt 22.05.2010, 23:03   #236
Metal Gear
Usta Yiğido

Metal Gear - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

727 Mesajına 1.433 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 799 Metal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISI

Kulubün internet sorumluları,hangi çalışmalara imza atmışlar açıklansın bilelim!
Metal Gear isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda Metal Gear'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 22.05.2010, 23:53   #237
myway
Usta Yiğido

978 Mesajına 2.692 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1089 myway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblick

bu konuya belki daha sonra bişeyler yazarım ama şimdilik sadece geçmişte neler yapmışız şöyle bu sitede olan gecmişime şöyle bi göz attım.. meğer ne kadar rant peşinde koşan bi insanmışım(!) bunu birkez daha anladım..

el insaf diyorum elinizi vicdanınıza koyun diyorum bu acımasız yorumları yaparken.. burada insanar ne fedakarlıklar yapıyor sırf içindeki sivas aşkı için saatlerini günlerini bu sevda uğruna harcıyor ama bazı boş boğazlılar bildiğin masal okuyor masal.. aşağıdaki linkler sadece benim başında buunduğum organizasyonlar.. cok güzel zaman gecirdim siz dostlarla birçok yeni arkadaş edindim nice güze dostlar tanıdım hepiniz saolun..skor tahmin yarışmasına puanları hesaplamak için günlerimi gecelerimi verdim.. bunlar sadece benim gibi bu işlere cok fazla vakit harcayamayan birinin yaptıkları.. bu sevdaya gönül vermiş benden 10 kat 20 kat fazla çaışan abilerim kadeşlerim var o güzel insanları da bu ailede Sivasspor.com ailesinde tanıdım hepsine de bir teşekkür de burdan..

rüştü abi sanırım bu konuda bir cevap verecektir ve tatsız tartışma kısa sürede sonuçlanır umarım.. bu tanıdığım güzel insanlar ve ben doğru bildiğimiz yolda sivas ve sivasspor sevdamız için gönüllü hizmetimizi hayat boyunca farklı kulvarlarda devam ettireceğiz şüpheniz omasın.. destek mesajlarıyla yanımızda olduğunu gösteren aynı zamanda eleştirilerini de seviyeli bir şekilde ileten tüm üyelerimize teşekkürler

http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=18195

http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=17430

http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=13381

http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=18509

http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=24347

http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=25523

http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=11002

http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=15095
myway isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı myway'a Teşekkür Ediyor...
Alt 23.05.2010, 09:26   #238
qachaq
Yeni Yiğido

4 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 qachaq Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Sivasspor.com Sivasspor'un olmalıdır. Yönetim çok istiyorsa ucyıldız.com kırmızıbeyaz.com gibi adları kullanabilir. ancak kurumsal isimlerin gerçek sahipleri tarafından kullanılması gerekmektedir. Niyet ne kadar masumane olsa da bu hak sivasspor'un hakkıdır. Bir kişi veya aile tarafından kullanılması ileride doğabilecek farklı oluşumlara sebep olur.
qachaq isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda qachaq'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 23.05.2010, 10:55   #239
ekingölü
Tecrübeli Yiğido

ekingölü - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

98 Mesajına 132 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 762 ekingölü Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Yönetim çok ayıp etmiş doğrusu,bu site kurulduğundan beri Sivassporumuza hizmet etmektedir.Neden rahatsız oluyorlar anlaşılır gibi değil.Sivasın rakibi değil,aksine Sivasımızın lehine çalışan bir site,kesinlikle bu şekilde kalmalı.Sayın Rüştü Elmas beye de teşekkür edecekleri yerde tenkit ediyorlar yazık.
Sonuna kadar sizinleyiz.Sitemize emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunyorum.Selamlar
ekingölü isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 23.05.2010, 11:14   #240
Abdullah DuMaN
Usta Yiğido

Abdullah DuMaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.168 Mesajına 9.556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1529 Abdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
fedayi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bence kulubunde bu siteden yararlanması bizler için daha iyi isteklerimizi bu sayede daha iyi öğrenirler taraftarın istek ve arzularına daha kısa sürede cevap verirler.bu sitede kuluple içiçe olmak en mantıklısı
zaten gerektiği kadar takip ediyorlar sitemizi gerek basın gerek yönetim olarak

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....
Abdullah DuMaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Abdullah DuMaN'a Teşekkür Ediyor...
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
adalet, asib, avrupa, basın özgürlüğü, çok seslilik, demokrasi, duyurulur, hukuk, kamuoyu, kamuoyuna, rüştü elmas, saygıyla, sivasspor, taraftar, taraftarın sesi, yiğidolar, özgürlük