Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı
Angelov'un iyi oyuncu olduğunu söylüyorsun;pekala bu oyuncu ve adı geçen diğerleri o kadar iyilerde niye sivasspordan başka takım bu oyunculara talip olmuyor...3 oyuncununda kariyerlerine wikipedia dan baktım..Angelov içlerinde biraz daha ağır basıyor;çünkü kendi ülkesinde bilhassa Levski Sofya'da attığı goller var..Onun dışında başka bir şey de yok...Batak da iyi oyuncu oalbilir ama 1976 doğumlu bir oyuncu;tecrübeli ama ağır ve yaşlı bir oyuncu...Berberoviç ise Bosna kökenli bir oyuncu 29 yaşında bir oyuncu...Bu zamanakadar hep sıradan takımlarda oynamış...Angelov geçen yıl çoğu maçta sakatlık sorunundan dolayı da oynayamadı bu da biline...İnşallah takıma faydalı olur...Yine söylüyorum eğer bu oyunculara gerçekten talipsek bu sivassporun vites küçülttünün bir işaretidir....Sivasspor 1.sınıf oyuncularla ancak bir yerleregelir;bu oyuncularla değil...
|
Kardesim Selamun aleykum.
Yanlis anlama sana bir kasim yok.
Önce su siniflari kaldiralim ortadan. Van Herdeen 1.sinif oyuncu ama ney yapti hiç bir sey. Aubey ve Taider fransa ümit takiminda oynadilar ama 3. sinif bile olamazlar. Taider Tunus milli takiminda halende oynuyor Aubey'de kendi milli takiminda.
Bu siniflari geç. Tumu kimse begenmiyordu Bursaspor'da ilk maçlar hariç ama adama bize geldi ve muthis oynadi, pek gol atamadi o baska.
Ben Angelov'u seyrettigim kadar mükemmel bir santrafor. Gol atma becerisi var, topu tutma becerisi var, hizli, defansin arkasina çabuk siziyor ve kafa toplarinda çok ama çok hakim. Bence Mehmet'len muhteseme ikili olur.
Diger oyunuculari pek tanimiyorum. Sacede Barbaros eger bildigim su Hollanda'dan gelen Barbaros ise çok savasci ve faydali bir futbolcu yok degil ise bilemem. Ama böyle 1. ve 2. sinif oyunculara ayirma hemen.
Son olarak misal bir Baki Mercimek, Ajax altyapisindan gelmis, Premier league'de 2 sezon geçirmis, Besiktas'ta oynamis bir adam vallahi futbol'dan anlamiyor bence birak 2., ondan 5.sinif bilem olmaz.