Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Yiğidolar'ın 4 gözdesi
Alt 03.06.2010, 10:39   #51
Sivaslibey
Tecrübeli Yiğido

Sivaslibey - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

274 Mesajına 526 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 855 Sivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Yiğidolar'ın 4 gözdesi

Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Angelov'un iyi oyuncu olduğunu söylüyorsun;pekala bu oyuncu ve adı geçen diğerleri o kadar iyilerde niye sivasspordan başka takım bu oyunculara talip olmuyor...3 oyuncununda kariyerlerine wikipedia dan baktım..Angelov içlerinde biraz daha ağır basıyor;çünkü kendi ülkesinde bilhassa Levski Sofya'da attığı goller var..Onun dışında başka bir şey de yok...Batak da iyi oyuncu oalbilir ama 1976 doğumlu bir oyuncu;tecrübeli ama ağır ve yaşlı bir oyuncu...Berberoviç ise Bosna kökenli bir oyuncu 29 yaşında bir oyuncu...Bu zamanakadar hep sıradan takımlarda oynamış...Angelov geçen yıl çoğu maçta sakatlık sorunundan dolayı da oynayamadı bu da biline...İnşallah takıma faydalı olur...Yine söylüyorum eğer bu oyunculara gerçekten talipsek bu sivassporun vites küçülttünün bir işaretidir....Sivasspor 1.sınıf oyuncularla ancak bir yerleregelir;bu oyuncularla değil...
Kardesim Selamun aleykum.
Yanlis anlama sana bir kasim yok.

Önce su siniflari kaldiralim ortadan. Van Herdeen 1.sinif oyuncu ama ney yapti hiç bir sey. Aubey ve Taider fransa ümit takiminda oynadilar ama 3. sinif bile olamazlar. Taider Tunus milli takiminda halende oynuyor Aubey'de kendi milli takiminda.
Bu siniflari geç. Tumu kimse begenmiyordu Bursaspor'da ilk maçlar hariç ama adama bize geldi ve muthis oynadi, pek gol atamadi o baska.

Ben Angelov'u seyrettigim kadar mükemmel bir santrafor. Gol atma becerisi var, topu tutma becerisi var, hizli, defansin arkasina çabuk siziyor ve kafa toplarinda çok ama çok hakim. Bence Mehmet'len muhteseme ikili olur.

Diger oyunuculari pek tanimiyorum. Sacede Barbaros eger bildigim su Hollanda'dan gelen Barbaros ise çok savasci ve faydali bir futbolcu yok degil ise bilemem. Ama böyle 1. ve 2. sinif oyunculara ayirma hemen.

Son olarak misal bir Baki Mercimek, Ajax altyapisindan gelmis, Premier league'de 2 sezon geçirmis, Besiktas'ta oynamis bir adam vallahi futbol'dan anlamiyor bence birak 2., ondan 5.sinif bilem olmaz.
Sivaslibey isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.06.2010, 10:39   #52
erkanbaba
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 erkanbaba FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

kayserispordan ayrılan gökhan emreciksinle anlaşılmalı hem genç hemde sağlam futbolcu bence çok iyi şu takıma adam gibi iki oyuncu almıyolar arkadaş ancak kadroyu şişiriyolar küme düşen takımdan oyuncu almaya çok meraklıyız örnek geçen sene hacettepe kadirle ibrahimi aldıkda ne oldu??
erkanbaba isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.06.2010, 10:44   #53
Sivaslibey
Tecrübeli Yiğido

Tecrübe Puanı: 855 Sivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer Anblick

Arkadaslar, cogunuz düsen takimdan futbolcu alinirmi, Angelov iyi bir oyuncu ise neden takim düstü diyor.
Lütfen arkadaslar, Mehmet Yildiz kötü bir oyuncumu, Sivassporda hiçmi güzel oyuncu yokki takim nerde ise dusuyordu.

Birakan bu karamsarligi. Youla bize fayda etmez, karakteri bozuk bir kere ama Angelov süper bir transfer olur. Angelov 50 gol atsaydi bile Denizli düserdi.
Ayrica GS sonuncu olan takimdan oyunucu (Caglari) almadimi. Kötümü Caglar ??
Alt 03.06.2010, 14:54   #54
ayna26
Tecrübeli Yiğido

278 Mesajına 456 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 704 ayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISI

Ön yargıyla bakılmamalı kişilere, düşen Denizliden alınması istenilen futbolcu için denilmiş ki:" madem iyiyde neden denizli küme düştü" bu anlayış yanlış, takımın başarısı bir kişiye indirgenirse başarı imkansız olur .Mesela GS bu sezonu 3.bitirdi, Arda Türkiyede yıldız bir oyuncu o zaman onada diyebilirmiyiz ki" madem Arda iyi bir futbolcu da niye GS yi şampiyon edemedi" bu mantıkla hareket etmeyi bırakalım.Ligin altından üstünden nereseinden olursa olsun yeterki bizim takıma faydası olacak transferleri düşünmek daha makul.makul olanı yaparsak geride kalan sezondaki makus talihi de yenmiş oluruz...
Alt 03.06.2010, 16:10   #55
eyupkocak
Tecrübeli Yiğido

eyupkocak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

225 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 706 eyupkocak FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

karde şim kadromuz iyide defans berbat liğin en köyü savun ması yasin ve murat söz gelmez gitsin iki tane adam gibi oyuncu alsak tamam dır
.............................. .............................. .............................. ......,
bülent uygun sivasta çok emeğin var ama artık bu takımdan uzak dur
.............................. .............................. .............................. .......
eyupkocak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.06.2010, 19:59   #56
Aydogan58
Yiğido

Aydogan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

76 Mesajına 106 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 672 Aydogan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Arkadaslar bu sene deseniz ya

Mesut Bakkal VS Salyangoz Bülent senesi olacak !!!

Ya bizim Bakkal bizi Süpermarkete cevirir, Salyangozu Bülenti "Fransizlara" gurmet yerine gagalar,!!!
yada salyangoz bülentin kalbine yag baglar !!!
Aydogan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.06.2010, 21:06   #57
Turan 59
Usta Yiğido

Turan 59 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 860 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 845 Turan 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISI

Bunlar mı gözde ? Güldürmeyin adamı.
Turan 59 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Turan 59'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 03.06.2010, 23:44   #58
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 943 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
Sivaslibey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kardesim Selamun aleykum.
Yanlis anlama sana bir kasim yok.

Önce su siniflari kaldiralim ortadan. Van Herdeen 1.sinif oyuncu ama ney yapti hiç bir sey. Aubey ve Taider fransa ümit takiminda oynadilar ama 3. sinif bile olamazlar. Taider Tunus milli takiminda halende oynuyor Aubey'de kendi milli takiminda.
Bu siniflari geç. Tumu kimse begenmiyordu Bursaspor'da ilk maçlar hariç ama adama bize geldi ve muthis oynadi, pek gol atamadi o baska.

Ben Angelov'u seyrettigim kadar mükemmel bir santrafor. Gol atma becerisi var, topu tutma becerisi var, hizli, defansin arkasina çabuk siziyor ve kafa toplarinda çok ama çok hakim. Bence Mehmet'len muhteseme ikili olur.

Diger oyunuculari pek tanimiyorum. Sacede Barbaros eger bildigim su Hollanda'dan gelen Barbaros ise çok savasci ve faydali bir futbolcu yok degil ise bilemem. Ama böyle 1. ve 2. sinif oyunculara ayirma hemen.

Son olarak misal bir Baki Mercimek, Ajax altyapisindan gelmis, Premier league'de 2 sezon geçirmis, Besiktas'ta oynamis bir adam vallahi futbol'dan anlamiyor bence birak 2., ondan 5.sinif bilem olmaz.
Aslında bu sitede bu zamana kadar çok fazla kişiye cevap vermedim ama bu sefer vereceğim;çünkü ortada yanlış bir anlama var,Şöyleki ben Angelov,Batak ve Berboroviç'e 2. sınıf oyuncu dedim;bu sözümünde arkasındayım...Ama bu oyuncular %100 sivassporda başarısız olurlarda diyemem..Ben bu oyuncuların geçmişte iyi oyuncular olduğunu ama şu andaki kapasiteleriyle sivassporun ihtiyacı olan oyuncular olmadıklarını demek istedim...Sivasspor B. Uygun ile bu kadar başarılar gördükten sonra şu aşamada taraftara bu tür oyuncuları beğendirmek o kadar kolay değil..Ben de her taraftar gibi sivassporun hata yapmamasını;takımı başarıya götürecek ,90 dak. koşan,başarıya aç oyuncuların alınmasını istiyorum...Zaten şu anda Hürdoğan GAZ. tesine demeç veren hoca Angelov,Berberoviç,Batak ın eğer biz istersek sivasspoara gelebileceklerini ;ama şu anda sivassporun bu oyunculara talip olmadığını söylemiş...Haberde sivassporun 1 yabancı ve 1 yerli oyuncu ile kesin olarak anlaştığı haberi de var..Yerli oyuncu galiba Ceyhun...İnşallah yapılacak transferler sivassporu başarıya götüren transferler olur...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...
Alt 04.06.2010, 00:27   #59
carizma0658
Usta Yiğido

carizma0658 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

327 Mesajına 479 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 773 carizma0658 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sivas bu önümüzdeki sezon emınım ve güvenıyorum ki zirvenın yıne efendısı olacaktır bu sene büyük der çıkardık BU ARADA SİVAS HARICINDE KİMIN NE YAPTIGI BENI ASLA İLGİLENDIRMEZ DÜŞÜNCEN YANLIZ SİVASTIR not gecmek istıyorum sayın uygun buarayada imzamı koyarım bucada asla başarı saglayamayacktır başka bir sivas yok ve inşallag gelecek olanlar eskı takım ruhunu yakalıcaktır ben yurekten inanıyorum YOLUMUZ ACIK OLSUN BAŞIMIZ DİK
Alt 04.06.2010, 00:45   #60
Sivaslibey
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Aslında bu sitede bu zamana kadar çok fazla kişiye cevap vermedim ama bu sefer vereceğim;çünkü ortada yanlış bir anlama var,Şöyleki ben Angelov,Batak ve Berboroviç'e 2. sınıf oyuncu dedim;bu sözümünde arkasındayım...Ama bu oyuncular %100 sivassporda başarısız olurlarda diyemem..Ben bu oyuncuların geçmişte iyi oyuncular olduğunu ama şu andaki kapasiteleriyle sivassporun ihtiyacı olan oyuncular olmadıklarını demek istedim...Sivasspor B. Uygun ile bu kadar başarılar gördükten sonra şu aşamada taraftara bu tür oyuncuları beğendirmek o kadar kolay değil..Ben de her taraftar gibi sivassporun hata yapmamasını;takımı başarıya götürecek ,90 dak. koşan,başarıya aç oyuncuların alınmasını istiyorum...Zaten şu anda Hürdoğan GAZ. tesine demeç veren hoca Angelov,Berberoviç,Batak ın eğer biz istersek sivasspoara gelebileceklerini ;ama şu anda sivassporun bu oyunculara talip olmadığını söylemiş...Haberde sivassporun 1 yabancı ve 1 yerli oyuncu ile kesin olarak anlaştığı haberi de var..Yerli oyuncu galiba Ceyhun...İnşallah yapılacak transferler sivassporu başarıya götüren transferler olur...
Sagolasin Eyup kardes, en azindan beni kaideye aldigini umuyorum. Dedigim gibi diger 3 oyuncu hakkinda pek bir sey diyemem. Ama Angelov'u seyrettigimde çok basarili bir oyunuc görüyorum ben birçok özellige sahip. Bence gelirse 90% basarili olur diye düsünüyorum hemde Kamanan'dan çok daha faydali olur.

Her neyse, anlasilan yabanci oyuncu kim merak ettim daha çok hangi mevkide olacak. Yerli oyuncu tahminine göre Ceyhun, yani Ceyhun Eris herhalde insAllah o olmaz. Beni en çok korkutan gurbetçi oyuncu dedikleri.

Etiketler
gözdesi, yiğidoların