Cevap: Kovsalar Gitmem
Takımıyla sözleşmesini 2 yıl uzatan Sivasspor'un başarılı sol bek oyuncusu Hayrettin Yerlikaya 'Burası benim yuvam. Git demedikleri sürece bu formayı terletmeye devam edeceğim' diye konuştu
Sivasspor'un dışında başka bir takımda bugüne kadar oynamayı düşünmediğini söyleyen Yerlikaya 'Ben Sivas'ın bağrından yetişmiş ekmeğini yemiş suyunu içmiş bir Sivaslıyım. Sivasspor beni kovalayana kadar Sivasspor'un dışında bir takım şimdiye kadar düşünmedim, düşünmem de' dedi. Daha önce transfer konusunda adı Trabzonspor ve Galatasaray'la anılan başarılı futbolcu Hayrettin Yerlikaya 'Herkesin hayalinde büyük bir takımın formasını giymek vardır. Benim için Sivasspor'da büyük takım ve formasını 11 yıldır zaten giyiyorum. Gelen teklifler oldu. Ancak her zaman Sivas önceliğimdi' şeklinde konuştu.
DEVRİMİ SİVASSPOR BAŞLATMIŞTIR
Bundan önceki iki sezonda şampiyonluğu kıl payı kaçırdıklarını söyleyen Hayrettin, 'Süper Ligde fazla tecrübesi olmayan bir takımız. Ben bunu tecrübesizliğimize bağlıyorum. Ama inanıyorum ki bunu başaracak güce sahibiz. İnşallah önümüzdeki sezonlarda tüm Yiğidolara bu zevki yaşatacağız' dedi. Ligde şampiyon olan Bursaspor'u da kutlayan tecrübeli isim, 'Süper ligde 4 büyüklerden başka bir takımın şampiyon olabileceği devrimini aslında Sivasspor başlatmıştır. Son iki sezondaki başarısı ve şampiyonluğu kaçırması diğer takımlara şevk vermiştir. İşte bu sezon Bursaspor bunu başardı. Belki önümüzdeki sezon bir başka takım, diğer bir sezon başka bir takım yada biz şampiyon olacağız' ifadelerini kullandı.
Hayrettin,ni Tebrik ediyorum bunu söylemek bile Sehrine ve Takimina olan bir minnattarlik ve ayni zamanda sevgisidir bunu aynen böyle aciklamak bir yürek ister cesaret ve asilet ister seni burdan kutluyorum .istte Trabzon böyle bir toplulukla bu halle geldi ayni zamanda sampiyonluklari yasadi neden dogdugu sehrin hakkini vermek ve orda citayi yükseltmek bunu yapan bir kac futbolcu cikar ,basinda Trabzonlu futbolcular geliyor simdide sen varsin Hayrettin ama buna Hayinlik edenlerde cikti Örnekleri var Ibrahim Dagasan kalmak istemedigi gibi düzeni bozmak gibi bir kaydesi de var bunun gibiler bu sehri hemen terk etmeli en dogru olanida bu .Bunlarin basinda Birde Bülent Hoca cikti Sivasa ve Sivasspora Hainlik ve iki yüzlülükle kendini gösterdi hanni sen bir sivaslidan daha iyidin öyle diyordun laf yapmayi iyi bilirsin Sivasdan Kopardigin Futbolcularin pesine düsmekle maskende göründü seni ben cok elestirdim Dogru yanlarinida söyledim Yanlis yanlarinida ama bu sefer tam bozulmus bir Yumurtaya benzedin senin yerin sivasdan ve Sivasspordan kopardiklarindan daha fazla zarar verme senden gelecek bir beklentimiz yok elini bizden uzaktut uzakdurmak bunu yaparsan seni Taraftar ancak af eder yoksa Hain olar yeni bir sifatla karsikarsiya kalacaksin bunu hatirlatmayi bir görev biliyorum Bir Yigido sevgisi olan bir taraftardan
|