Alıntı:
ozbss07 Nickli Üyeden Alıntı
aralrnda en iiyiisi elrio 'ydu ama oda kıralıkmıs . Çok üzüldm . SERGİO OLİVİERA yı geri istiyoruzz ..!!!!!!!!!!
|
Giresunspordan ayrılan FABİANO DE OLİVEİRA yı kastediyorsun galiba. Çünkü Sergio Oliveira 18 yaşında Portonun forveti, değeri de 30 milyon euro.
Fabianonun değeri ise 500bin euro,Türkiyeyi tanıyor,geçen sezon 13 gol atmış ve Pedrielle yanyana oynamış. Pedriel, daha hareketli , Oliveira daha pivot santrfor gibi oynayabiliyor. Alsak hücumda sorunumuz kalmaz.
Playmaker olarak Ceyhun takıma alışıp forma giyene dek Zita o göreve hazırlanabilir. Ülkesine daha az gitmesi ve takımı daha sahiplenmesi karşılığında tabii.
Sağ ve sol kanada transfer yapmayacaksanız, takım içinden bu mevkileri belirleyin. Genç Yunus ya da Harunu, hatta Uğur Kavuku sağ açığa; Ferhatı,Agbetuyu falan sol açığa monte edebilirsiniz.
Orta sahada defansif olarak Keita ve Kadir zaten var.
Geçen sezon rakibin hücum yollarını daha orta sahadan tıkayacak ve bizim 18imize kolayca girmelerini engelleyecek, hem de hücuma ilk topu atacak zeki bir önliberomuz yoktu.Dağaşan ve Keita bu görevi yapamadılar.İkisinin de futbol zekası buna uymadı. Şimdi Mehmet Nas var. Orta sahamızın vazgeçilmezi olarak oyunun iki yönünü de iyi ayarlayacak tam bir görev adamı.
Defansımızda ise artık orta sahadan daha az tehlike geleceğinden ,ağırlıklı eğitim duran top ,kafayla uzaklştırma ve adam markajı üzerine olacaktır. Çünkü rakip,ortadan değil,kanatlardan gelmek durumunda olacak, bu da korner, frikik gibi sonuçlar çıkaracaktır. Abdurrahman ve Hayrettin kanatlarda daha dikkatli olacak,Sedat,Murat ve Diallo da hava üstünlüklerini kullanacaklar.
Kalemizde Akın çok daha fazla çalışıp zayıf yanlarını gidermelidir.
Son söz Mesut Bakkala ve yönetime. Sizin ve yönetimin Dünya kupasından oyuncu alacağınız yok.(İnşallah biz yanılırız).Bari maçları dikkatle izleyin de bilginiz yenilensin. Takımlar nasıl savunma yapıyorlar,skora oynuyorlar,ne zaman hücuma çıkıyorlar,karşıdaki takımın özelliklerine göre nasıl kadro sahaya sürüyorlar, hocalar oyunu nasıl okuyor-okuyamıyorlar, bütün bunları izlediğimiz gerçek bir görsel ziyafet önümüzde. Bizim gibi izliyorsanız ne ala,yok oyuncu alacağım diye tutturursanız,ya ineğin trene bakması gibi bakıp izler gelirsiniz, ya da sadece 7 fark yiyen K. Koreden oyuncu alailirsiniz.