Alıntı:
Burack Nickli Üyeden Alıntı
Biz iki sezon ust uste sampiyonlugu oynadik, ya onlar ?
|
Amacım üste çıkmak ya da ... yarışı yapmak değil. Sözlerimin özünü anlamamışsın sanıyorum,biraz daha açayım.
Mecnun Başkanımız Bülent Uygun dönemini değerlendirdiği bir röportajında mealen şöyle demişti:
'İki sezon şampiyonluğa oynamıştık. Şampiyonlarligi ön elemesinde Anderlechti de burada yenince eski Sivassporun döndüğünü sanmıştım ama yanılmışım.'
İşte sizin de yanıldığınız yer tam burası. Sivassporumuz hepimizi gururlandıran iki başarılı sezon yaşatmıştır. Fakat son sezonda herşey tersine dönmüştür. Futbol bu manada biraz nankördür, dün yoktur bugün vardır futbolda.
Kısacası siz de haklısınız. Anadolu kulüplerine dönem dönem önderlik eden kulüpler olmuştur. 70'lerin Şenol Güneşli,Necmili Trabzonsporu,bir zamanların Eskişehirsporu, bir ara Kocaelispordan sonra son yıllarda Sivasspor önderlik etmiş,ligi ikinci bitirmiş,yolu açmış,o yolu izleyen Bursaspor da ertesi sezon şampiyon olmuştur.
Bunlar gene de geçtiğimiz sezon kulübün kötü yönetildiği gerçeğini değiştirmez.Bunu başkanımız da özeleştiri yaparak kabul ediyor. Sadece bu özeleştiri yapabilme bile başkanımızın büyüklüğünü gösterir. Ben ve benim gibi düşünenler başkanı ve yönetimi kötüleme, yıpratma amacında değiliz. Bilakis, onların taşın altına elini koyduğunun farkındayız. Yalnızca Faydalı eleştiriler ve gözlemlerle kulübün menfaatini düşünmekteyiz.