Cevap: Taraftarların transfer merakı
Arkadaslar, kardeslerim, güzel insanlarim lütfen bana cevap verirseniz sevinirim. Ya ben gerizekaliyim, futboldan anlamiyorum, yada bu hocanin bir defans bir kaleci israrini anlamiyorum.
Kaleciye ne ihtiyacimiz var bizim, gidiyorsun oraya yabanci bir kaleci aliyorsun. Akin Vardar bize haddinden çok fazla yeter. Alacaksan ona yetenekli genç bir yedek bulacaksin.
Defansa yabanci alacak, iyide bizde Sadat var Murat var Diallo var Aubey var, bunlar ne olacak. Hadi Aubey yaramaz diyelim, elden çikara bilirsen çikar. Ama diger üç oyuncu bize yeter. Yönetim el atip bir iki genç türk futbolcu almali defans için, yabanci oyuncularlan nereye kadar ??????
Ya benim asil anlamadigim, tutturdu 1 defans, bir kaleci. Ya arkadas ortasaha ne olacak ?????? Musa gitti, Ibrahim Dagasan gitti. Hadi Mehmet Nas'i aldin, hadi Ceyhun'u aldin, baska kim var oralarda oynayacak, Erman ???
Ceyhun'un ne yapacagi belli degilki, küstü, kizdi çekti gitti, onun isi belli olmaz, ne yapayacaksin sonra.
Ha bana sunu dese hoca, biz artik Tevfiklere, Yunus Doganlara, Gurbanov gibi gençlere ve baskalarina daha çok gôrev verecegiz derse, Amenna sözüm yok ve hatta her zaman arkasinda dururum ama pek sanmiyorum.
|