ceyhun çok kaliteli bir futbolcu inşallah bizde devamlı oynar çok şey katacağına inanıyorum 2ci bir hagi olur onda bu yetenek var sivassporumuza hayırlı olur inş yigidonun hagisi ceyhun eriş
Bu Konuda birolsvs58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
ceyhun çok kaliteli bir futbolcu inşallah bizde devamlı oynar çok şey katacağına inanıyorum 2ci bir hagi olur onda bu yetenek var sivassporumuza hayırlı olur inş yigidonun hagisi ceyhun eriş
hocam biraz yavaş. nerde izledin ceyhunuda hemen şipşak karar veriyorsun
Bu Konuda ahmet_200655305'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
hocam biraz yavaş. nerde izledin ceyhunuda hemen şipşak karar veriyorsun
ben ceyhunu çok iyi tanıyorum yanlış hatırlamıyorsam türkiyede uzun yıllar oynuyor siz görmemiş olabilirsiniz unutmayınki ceyhun svasa gelmeyi kendi istemiştir buda demek oluyorki sivasta devamlılığı olacak idda ediyorum bütün türkiye hayran kalacak yine idda ediyorum sivası ayağa kaldıracaktır,aksi olursa lütfen hatırlatın
Bu Konuda birolsvs58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
elin transferlerinden bizene biz kendi futbolcularımız bakalım ayrıca yönetime büyük başkanımıza emegi geçen herkese sayğılar sivaslının sivaslıdan başka dostu yoktur zaten olamazda
elin transferlerinden bizene biz kendi futbolcularımız bakalım ayrıca yönetime büyük başkanımıza emegi geçen herkese sayğılar sivaslının sivaslıdan başka dostu yoktur zaten olamazda
ilk resım benden nac bredanın sıtesınden buldum mac hakkında sıvasspor cok sert agresıf oynamıslar yazmıslar ama macı ızleyen arkadaslarımız yorum yaparsa daha ıyı olur