Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sivasspor 3 - Cambuur S.C 0
Alt 31.07.2010, 01:26   #31
57 Mehmet
Tecrübeli Yiğido

57 Mehmet - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

169 Mesajına 255 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 671 57 Mehmet BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Sivasspor 3 - Cambuur S.C 0

Alıntı:
kadirakin58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bazıları "2 lig ekibini yendiysek başarı mı şimdi bu" gibi şeyler demişler. hollanda'nın dünya kupasında final oynadığını düşünürsek hollanda ligindeki 2 lig takımlarından bir çoğunun bizim süper ligi takımlarımızın birçoğuna denk olduğunu düşünüyorum. Hem zaten ne olursa olsun başarıyı küçümsemeyelim, başarı kime karşı olursa olsun takımımızı alkışlayalım ki, takımımızı daha büyük başarılar için motive edelim.
bende senin düsüncelerine katiliyorum,bugün orada besiktas galatasaray fenerbahcede olsaydi sivasspor kadar oynayamazlardi.ben o büyük denilen takimlarin almanyanin 3 ve 4 lig takimlarina karsi maclarini cok izledim,nasilda zorlandiklarini iyi biliyorum.sivasspor bugün cok mükemmel oynadi sahada basmadik yer birakmadi rakip topa bile sahip olamadi.bu oynadiklari takim dedigin gibi hollanda 2.liginde yer aliyor bende inaniyorumki bu cambuur takimi bizim süper ligde yer alan cogu takimlarindan iyi bir takimdir.birde unutmayalimki cogu futbolcularimiz bu macta yer almadi Mehmet Yildiz,Kamanan,Hayrettin,Ceyhu n......
57 Mehmet isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 57 Mehmet'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 31.07.2010, 01:58   #32
tamer_hasturk58
Yeni Yiğido

14 Mesajına 51 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 tamer_hasturk58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

selam arkdaslar bugunku sivasspor .canbuur s.c macini canli izledim ve butun maclarini izledim......... bazi arkadslar 2.lig takim buyut meyin diyor , bu ikinci lik takim dediniz takim koklu bir takimdir genç ve dinamik bir takimdir , sivassporun futbolu deyilde canbuur s.c 2 lig takimi oldu dikatinizi cekiyor merek etim . butun 1 lik takimlari kasim pasa olsun vestelmanisa olsun hat ts olsun 2 lik takimlarin yenildiler . arkdaslar sivasspor gozle gorunen futbol oynuyo ,uzerin bas bas diyorum sivasspor firtin gibi mesut hocamiz bu futbolcular napti biliyorum ama massallah hic tukenmiyen bir guc ve azim var sanki formayi kaptiracam duygusuyla oynuyo futbolcular. buyuk rakabet var sivassporda artik isim oynamiyor gercekten kendini gosteren futbolcular oynuyo bu buyuk rekabetin arasinda forma garenti deyil . sivas spor tatli sert futboluyla biraz ingiliz birazda fizik futboluyla alman futbolu oynuyo , pres ve baski orta sahada baski kurup rakibi kendi sahasinda hataya zorlamak bana biraz eski fatih terim ve g,s hatirlatiyo ortasa ve aya paslarcikmak bunu hic gormemistim sivassporda . sivassporun futbolu uzun pas m.yildiz ve bu . simdi sivas cok super geliyo , uzeine bas bas diyom bu sivas baska sivas , ne olursun destek olim istersen ametor bir takim olsun , amac uzum yemekmi yoksam bagciyim dovmek , . pazar gunu sivassporun yunatakimiyla maci var sizlere insallah guzel haberler veririm arkadaslar sivasin sivasspordan baska buyuk takimi yok bunu bilelim yensede yenilsede bizim . destek zamani kostek deyil saygilar
tamer_hasturk58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı tamer_hasturk58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 31.07.2010, 02:29   #33
samor
Yiğido

samor - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

62 Mesajına 97 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 602 samor FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

SONUÇ GÜZEL HAZIRLIK MAÇLARINDA 3 PUAN YOK MALESEF AMA KAZANDIĞIMIZ MORAL VE MOTİVASYON 3 PUANDAN DAHA DEĞERLİ BEKLENEN SİVAS GERİ DÖNECEEEEEEEEEEEEEEKK
Alt 31.07.2010, 03:39   #34
hugo 58
Yeni Yiğido

9 Mesajına 11 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 hugo 58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Blinzeln Cevap: Sivasspor 3 - Cambuur S.C 0

Alıntı:
tamer_hasturk58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
selam arkdaslar bugunku sivasspor .canbuur s.c macini canli izledim ve butun maclarini izledim......... bazi arkadslar 2.lig takim buyut meyin diyor , bu ikinci lik takim dediniz takim koklu bir takimdir genç ve dinamik bir takimdir , sivassporun futbolu deyilde canbuur s.c 2 lig takimi oldu dikatinizi cekiyor merek etim . butun 1 lik takimlari kasim pasa olsun vestelmanisa olsun hat ts olsun 2 lik takimlarin yenildiler . arkdaslar sivasspor gozle gorunen futbol oynuyo ,uzerin bas bas diyorum sivasspor firtin gibi mesut hocamiz bu futbolcular napti biliyorum ama massallah hic tukenmiyen bir guc ve azim var sanki formayi kaptiracam duygusuyla oynuyo futbolcular. buyuk rakabet var sivassporda artik isim oynamiyor gercekten kendini gosteren futbolcular oynuyo bu buyuk rekabetin arasinda forma garenti deyil . sivas spor tatli sert futboluyla biraz ingiliz birazda fizik futboluyla alman futbolu oynuyo , pres ve baski orta sahada baski kurup rakibi kendi sahasinda hataya zorlamak bana biraz eski fatih terim ve g,s hatirlatiyo ortasa ve aya paslarcikmak bunu hic gormemistim sivassporda . sivassporun futbolu uzun pas m.yildiz ve bu . simdi sivas cok super geliyo , uzeine bas bas diyom bu sivas baska sivas , ne olursun destek olim istersen ametor bir takim olsun , amac uzum yemekmi yoksam bagciyim dovmek , . pazar gunu sivassporun yunatakimiyla maci var sizlere insallah guzel haberler veririm arkadaslar sivasin sivasspordan baska buyuk takimi yok bunu bilelim yensede yenilsede bizim . destek zamani kostek deyil saygilar
kardes eline saglik iyi yazmissinda zor okudum, türkceni biraz düzeltsen pek fena olmaz.
hugo 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda hugo 58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Cevap: Sivasspor 3-0 Cambuur S.C
Alt 31.07.2010, 04:00   #35
58svs58mk
Yeni Yiğido

7 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58svs58mk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sivasspor 3-0 Cambuur S.C

bizim newcasle ile maçımız yokmuya anasayfada niye yazmıyo
58svs58mk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 58svs58mk'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 31.07.2010, 05:56   #36
ZiDaNe58
Usta Yiğido

ZiDaNe58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

723 Mesajına 1.502 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 770 ZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekannt

Helal be suarez buda seni beğenmeyenlre büyük bi ders olmustur umarmligdede sırala gollerini hadi bakalım
ZiDaNe58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı ZiDaNe58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 31.07.2010, 06:00   #37
oguzhan58 sivas
Acemi Yiğido

25 Mesajına 47 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 687 oguzhan58 sivas Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Ben bu maca gittim hollanda da oturdum icin vallaha dogruya dogru maca iyi baslamadik. 2 yari toparlandi takim ve goller geldi hele ermaninm golu guzeldi orta sahadan aldi 3 ,4 adamdan siyrildi ve uzaktan sag koseye goal insallah ligtede aynisi olur ve suarez (giresundan aldimiz oyuncu) onu aldimiz iyi oldu. Guclu ve kaleci ile 1 e 1 guzel bitiriyor isi ve arkadaslar takim ve yonetim taraftara guzel sicaklik gosteriyor
oguzhan58 sivas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda oguzhan58 sivas'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Cevap: Sivasspor - Cambuur (canli skor)
Alt 31.07.2010, 07:52   #38
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1639 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Sivasspor - Cambuur (canli skor)

Alıntı:
57 Mehmet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Fotolar çok güzel Eline emeğine sağlık kardeşim.

Takım iyi yolda takımın morali iyi olduğuna göre bizlerinde moralleri iyi.Başarılar Sivasspor'um Yolun açık olsun..
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Salim58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 31.07.2010, 08:47   #39
Yusuf Çevik
Usta Yiğido

Yusuf Çevik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

778 Mesajına 1.676 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 836 Yusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yok

Ya 1 ağustostakinide yenelim..Zaten yurda döneceğiz galiba...Orda çalışmalar yaparız.Taraftarlarımızın Destek vermesini istiyorum 90 dk hiç susmadan bir şov yapalım...
Yusuf Çevik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Sivasspor - Cambuur (canli skor)
Alt 31.07.2010, 08:49   #40
Yusuf Çevik
Usta Yiğido

Yusuf Çevik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

778 Mesajına 1.676 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 836 Yusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yok
Standart Cevap: Sivasspor - Cambuur (canli skor)

Alıntı:
Salim58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Fotolar çok güzel Eline emeğine sağlık kardeşim.

Takım iyi yolda takımın morali iyi olduğuna göre bizlerinde moralleri iyi.Başarılar Sivasspor'um Yolun açık olsun..
Evet Çok Güzel Resimler..
Yusuf Çevik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
cambuur, güldü, hazırlık, maçında, sivasspor