Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı değerlendiriyoruz..
Alt 09.08.2010, 09:21   #12
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1141 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt
Standart Cevap: Maçı değerlendiriyoruz..

Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ben Mehmet Yıldız hakkında konuşmaya başlamak istiyorum. Çok kötü bir performans sergiledi. Bir penaltı kaçırdı bir çok topu ezdi. Ceyhun kafayı kaldırır kaldırmaz ilk önce Mehmet Yıldıza bakıyor daha sonra diğer arkadaşlarını kontrol ediyor. Ama Mehmet Yıldızı aşırı derece kötü buldum. Geçen sene bizim son haftalarda ayakta tutan adam gitmiş yerinde çok başka bir adam gelmiş. Çok seri bir şekilde toparlanması lazım.
Cihan çok çok iyi. Ama yedek takımla oynadığı için bir kaç fantezi yaptı ama olur o kadar. Deniss İvanovs şimdilik çok iyi ama partneri önemli eğer tandemindeki oyuncu Sedat iyi olursa oda iyi olacaktır. Kanatlarımız idare etti. Ceyhun ise çok iyi umarım her hafta bu şekilde oynar.
M.Yildiz hakkindaki görüslerin cok dogru.Aslinda Sivasspor sahada 10 kisi mücadele ediyor .Takimda Erman´da oynarsa bu sayi 9 ´a düsüyor.M.Bakkal bunu mutlaka görüyor.Erman´in alternatifi Cihan.Ya M.Yildiz, iste o basli basina bir problem.Ceyhun´un yaninda sönük kaliyor.Oysaki yas olarak Ceyhun ondan büyükde.M.Yildiz Sivasspor kulübünün üstünde degil gerekirse kizaga cekilmeli.Ilerde Suarez Mehmet´den cok daha is yapar.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı B.DUMANLI'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
değerlendiriyoruz, maçı