Alıntı:
esrarengiz Nickli Üyeden Alıntı
bu nasil bir futbol taraftarligi ben hic anlamadim... simdi superligde sivas spor degilde 4 eylul belediye spor olsaydi sen hala uskudar anadoluyu tutarmiydin merak ediyorum!!!!!!!!!!!!!!!!!1
sen kalkmissin KANKARDESIM USKUDAR ANADOLU insallah KARDESIM 4EYLUL BELEDIYE SPOR u dover diyorsun...
ozur dilerim ama kardesim senin sivasli oldugundan suphe ederim ...
unutmaki sen sivassporun maclarina giremezken dis sahada 4eylulun maclarini cok seyrettin eminim... simdi kalkipta sivas tan bir klubumuz 3.lige cikmis ama sahiplenmek yerine nankorluk etmenin bir anlami yok...
bu sozum sadece sana degil senin gibi dusunen diger zihniyetlerede gitsin.....
ne kadar fanatik sivasspor taraftari olsamda.. 4eylulde benim guzel sehrimin klubudur onuda desteklerim... uskudar anadoluya gelince umarim iyi oynarlarda sampiyon olurlar 2.lige cikarlar.. uskudarada basarilar..
|
Poz verdiğin başkan Sivassporludur ve Üsküdar Anadolunun tek patronudur. Kulübümüz bünyesine almış ve bunun adınada pilot takım derler.
Kulübümüz 4 Eylül Belediyespora, Zaraspora, Divriğispora destek verebilir, para verebilir. Ama yönetemez. Çünkü resmi birşey yok ortada. Ben resmi bir adamım. Resmi hareket ederim. Ha Sivasın takımlarıdır bunlar. Ama tutmuyorum. Bananeeeee.
aLLAHA eMANETSİN oL aĞA.