Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı değerlendiriyoruz..
Alt 09.08.2010, 12:07   #31
balmandol
Tecrübeli Yiğido

balmandol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

217 Mesajına 386 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 balmandol isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Maçı değerlendiriyoruz..

Ben öncelikle 4 Eylül Belediye Spor'u tebrik ederek başlıyorum.Fethi hoca çok iyi takım yapmış.Çokta güzel oyun oynadılar.Yani diğer takımları bilemiyoruz ama bu takım bir üst lige çıkarsa hiç şaşırmayalım.
SİVASSPOR'a gelince,bazı arkadaşlar her ne kadar beğenmeselerde çok yorucu bi futbol oynamadı Sivassspor yani karşısındaki takımıda göz önünde bulundurursak dostluk maçı kıvamında bi oyun oynandı.Her iki yarıdaki takımda çok iyiydi.As kadronun yer aldığı ikinci yarı tabiiki çok üstündü.Yeni transferler çok iyiydi..Ramoviç,Dennis,Mehmet Nas ve tabii CEYHUN ERİŞ ki mükemmel bi futbol zekası var bu adamın nefis bi şey yaaa..Bu sene çok işler yapacak inşallah...ilk yarıdaki takımda da en göze batan Ferhat,Cihan ve yeni santrafor PEDRİEL SUAREZ..Suarez çok genç bi oyuncu ilerde çok faydası olacak bize..Yani güzel günler yakında..Taş gibi bi takım olmuş SİVASSPOR benim çok hoşuma gitti...Bu takımda aha buraya yazıyorum Galatasaray'ı yener gönderir..Çok hırslılar...
balmandol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.08.2010, 12:22   #32
28 EYLÜL 2009
Yiğido

65 Mesajına 83 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 606 28 EYLÜL 2009 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Pilot takımımız Üsküdar Anadolunun grubunda yer alan Belediyespor sıradan bir takım olduğunu gösterdi. Sivassporumuz yendi ve İnşallah Üsküdar Anadolumuzda yenecek.
28 EYLÜL 2009 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.08.2010, 16:20   #33
Bordobereli58
Yeni Yiğido

4 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 650 Bordobereli58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

selamunaleykum.. yeni transferlerimizden ceyhun eris cok kaliteli güzel sutlari var. ivanovs icin henüz erken.. sedat yesilkaya oyuncu degil. mehmet nas tecrübe sahibi.. suarez ise genc ileride birseyler olabilir... kisacasi transfer lazim yokas isimiz is.. bu takim fazla basari bulamaz bu ligde inanin bana... mehmet yildiza gelince o na laf yok.. bizim öz oyuncumuz... sivassporu hic satmadi etmedi, simdi siz gelmisiniz kenara alinmasi lazim diyorsunuz.. adam onuyor be. 2 kötü oynadi diye kenarami alinmasi lazim ??? bu nasil bir futbol anlayisi anlamiyorum... kendinize gelin beyler
Bordobereli58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.08.2010, 17:07   #34
savaş2
Yiğido

savaş2 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

489 Mesajına 709 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 844 savaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOKsavaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOK

1...... 4 eylülde yasin ve rüştuyu takımımıza almayı düşünelım ikiside cok iyidi ankaradan da izledim onları.......
..2......dennıs cok iyidi dahada başARILI OLACAK
.3......DİYEBİLİRMKİ EN İYİ ORTA SAG İLERDE BİZİM OLACAK
..4.......bu takımda erman ve kamana yer bulamadım acaba kendilerimi bulmak istemiyorlar derim....kamananı bir başka mevkiide oynatsak yanı ön libero orta sag gibi
...5......ferhat ve kadir cok iyidiler....ferhat hayronun yerıne düşünülmesı
gerekir..
....6...m.yıldız ayakta duramadı inş guclenir..
....7....bide cenk işler gibi hareketli bir golcu takıma lazım derim
..... işte on birimiz akın .kadir. apo..ferhat. denns++++ ortasag..mehmet nas.diallo ..ceyhun..sedat yeşilkaya.. ilerde+++ m.yıldız.. cenk işlr..betriel
savaş2 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda savaş2'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.08.2010, 17:45   #35
efsanesivas
Yeni Yiğido

efsanesivas - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 efsanesivas isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Sahanın en iyisi bence Denis İvanovstu.bu adam sivasspora savunmada çok güven verecektir.Sivasspor savunması geçen sene bogaz köprüsü gibiydi giren çıkan adam belli değildi.Denis İvanovs takıma hem toplu alanda hemde topsuz alanda çok katkı salayacağa benziyor ve bence 10 numara.Ama kaleci çok artist bana güven vermede Süper Ligde çok klas forvetler var.Ancak bu kaleci özellikle 6 pasa kadar açılıyor.Umarım ben yanılırım .Ama ivanovs 10 numara bu adamı çok beğendim.Sivas ilk 10'a girer.
efsanesivas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.08.2010, 17:51   #36
esrarengiz
Acemi Yiğido

esrarengiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

60 Mesajına 102 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 esrarengiz ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
Salim58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
İkinci yarı takım ideal onbirine yakın bir kadroyla çıktı.Kısaca özetlemek gerekirse ben Sivassporu beğendim.Eksiklikler yokmu var tabi hocamızda maç sonu konuşmasında bunu dile getirdi zaten.İnşallah bu eksikliklerde tamamlanır ve özlediğimiz Sivassporu izleriz...

Ceyhun ve Mehmet Nas orta sahamıza ayrı bir renk getirmiş.4eylül belediye'de gerçekten güzel mücadele etti,Son vuruşlarda bayağı bi sıkıntı var.Sivası temsil eden tüm takımlarımıza başarılar dilerim.

Ayrıca Seyirci sayısı neden azdı anlayamadım.Stadda çok büyük boşluklar vardı.
abicigim stad tabi bos olur bizim milletimiz hafta sonunu kahvehanede gecirmek gibi cok guzel bir huy edinmisler)
ve sivas halki bedava mac izlemez her ne kadar yonetimimiz elinden geleni yapip ucretsiz etsede..... maci bende gordugum kadariyla stad bostu gercektende... demekki hala icimize islememis sivasspor sevgisi daha cok ilerlemek lazim....!!!!!!!!!!
Alt 09.08.2010, 17:58   #37
esrarengiz
Acemi Yiğido

esrarengiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

60 Mesajına 102 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 esrarengiz ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
28 EYLÜL 2009 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Pilot takımımız Üsküdar Anadolunun grubunda yer alan Belediyespor sıradan bir takım olduğunu gösterdi. Sivassporumuz yendi ve İnşallah Üsküdar Anadolumuzda yenecek.
bu nasil bir futbol taraftarligi ben hic anlamadim... simdi superligde sivas spor degilde 4 eylul belediye spor olsaydi sen hala uskudar anadoluyu tutarmiydin merak ediyorum!!!!!!!!!!!!!!!!!1
sen kalkmissin KANKARDESIM USKUDAR ANADOLU insallah KARDESIM 4EYLUL BELEDIYE SPOR u dover diyorsun...
ozur dilerim ama kardesim senin sivasli oldugundan suphe ederim ...
unutmaki sen sivassporun maclarina giremezken dis sahada 4eylulun maclarini cok seyrettin eminim... simdi kalkipta sivas tan bir klubumuz 3.lige cikmis ama sahiplenmek yerine nankorluk etmenin bir anlami yok...
bu sozum sadece sana degil senin gibi dusunen diger zihniyetlerede gitsin.....
ne kadar fanatik sivasspor taraftari olsamda.. 4eylulde benim guzel sehrimin klubudur onuda desteklerim... uskudar anadoluya gelince umarim iyi oynarlarda sampiyon olurlar 2.lige cikarlar.. uskudarada basarilar..
Alt 09.08.2010, 18:15   #38
4eylül
Usta Yiğido

4eylül - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

452 Mesajına 776 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 720 4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI

ben bu maç için fazla bir şey söyleyemem aynı ayarda rakip olsaydı takımı görürdük gs maçnda takımı göreceğiz ama yinede ferhatı çok beğendim hayriyi zorlar işahin vasat erman hayal kırıklığına devam zita ve keita olumlu işler yapacak gibi mehmet ağır kalıyor sedat çalıştı ama zaman ister göze çarpanlar ceyhun nas dennis ferhat cihan keita zita
4eylül isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.08.2010, 18:37   #39
velibircan
Usta Yiğido

velibircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

501 Mesajına 1.274 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 878 velibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblick

Geçen Sene'den Çok Çok Farklı Bir Sivasspor Olacağı Kesin..Ceyhunu Çok Beğendim Bence Takıma Çok Şeyler Katacak Mehmet nas Yine Öyle...Denis'e FAzla İş Düşmedi Ama Attığı Goller SEvindirdi Denisin Gollerini Belli Aralıklarla Görcez Gibime GEliyor İNşallah Savunmasıda İyi Olur..Takımda Sadece Mehmet Yıldızla Ermanı BEğenmedim..MEhmet yıldız ceyhunun paslarına Çok Yavaş Kalıyor..Dün Çok Top Ezdi ATak Bitirdi..Bence Hızlı Bir Forvet Şart..

Kısacası Takım Umut Verdi...Rakibin Belediye Spor olması Diye Bir Şey yok oynanan oyun ortadaydı çok güzeldi..İnşallah Çok İyi İşler olcak..
Alt 09.08.2010, 18:58   #40
28 EYLÜL 2009
Yiğido

65 Mesajına 83 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 606 28 EYLÜL 2009 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
esrarengiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

bu nasil bir futbol taraftarligi ben hic anlamadim... simdi superligde sivas spor degilde 4 eylul belediye spor olsaydi sen hala uskudar anadoluyu tutarmiydin merak ediyorum!!!!!!!!!!!!!!!!!1
sen kalkmissin KANKARDESIM USKUDAR ANADOLU insallah KARDESIM 4EYLUL BELEDIYE SPOR u dover diyorsun...
ozur dilerim ama kardesim senin sivasli oldugundan suphe ederim ...
unutmaki sen sivassporun maclarina giremezken dis sahada 4eylulun maclarini cok seyrettin eminim... simdi kalkipta sivas tan bir klubumuz 3.lige cikmis ama sahiplenmek yerine nankorluk etmenin bir anlami yok...
bu sozum sadece sana degil senin gibi dusunen diger zihniyetlerede gitsin.....
ne kadar fanatik sivasspor taraftari olsamda.. 4eylulde benim guzel sehrimin klubudur onuda desteklerim... uskudar anadoluya gelince umarim iyi oynarlarda sampiyon olurlar 2.lige cikarlar.. uskudarada basarilar..
Poz verdiğin başkan Sivassporludur ve Üsküdar Anadolunun tek patronudur. Kulübümüz bünyesine almış ve bunun adınada pilot takım derler.

Kulübümüz 4 Eylül Belediyespora, Zaraspora, Divriğispora destek verebilir, para verebilir. Ama yönetemez. Çünkü resmi birşey yok ortada. Ben resmi bir adamım. Resmi hareket ederim. Ha Sivasın takımlarıdır bunlar. Ama tutmuyorum. Bananeeeee.

aLLAHA eMANETSİN oL aĞA.
28 EYLÜL 2009 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendiriyoruz, maçı