Alıntı:
вαЯon™ Nickli Üyeden Alıntı
Bazı arkadaşlar gece sahura doğru mesajımı okumuş ve dediklerimi ters anlamış olur önemli değil açıklarız..
Akparti belediyesi sivası adama etti: bu lafı nası ters anlarsınız çözemedim, Sivasa 5 yıl önce bakın şimdi bakın, Cıbıllar parkı, aksu, paşa fabrikası, 10 taneye yakın mahalle içi park alanları, yol ve kaldırımlar modern hale gelen sivas ve daha birçoğu...
Sivası 10 yıl geriye götürdünüz: burdada 5 yıl içerisinde sayısız güzellikler katan belediyenin devam edeceği birçokönemli çalışmalar durduğu için yazdım, örneğin hikmet ışık caddesinden saray bosna parkına çıkan alt geçit, doğu kentten ünive metrobüs, karşıyaka köprüsü öyle kaldı, mevlanadan fatih mahallesine kestirme kavşak.. buğday pazarının çok katlı alışveriş merkezi olması ve şu 10 yıl veya dafa fazla sürede göremiyeceğimiz birçok şey..
edit: mesajımda kimse beni yanlış anlamasın dediğim halde artniyet arayıp laf vuranlarıda kınıyorum. biz hepimiz sivaslıyız kardeşiz, görüşümüz ne olursa olsun birbirimizi kıramayız küçük düşüremeyiz.. Selametle kalın..
|
arkadaş senin karşında çocuk yok.lafını bilip konuşacaksın.düşüncelerin tut ki senin mantığında doğru.kusura bakma o zaman sen kendini ifade etmekden acizsin.
ne demek ya?sizi adam etti.
sivasa sivas diyip geçme senin ağzını yırtarım.adını söylediğin partiden 90 yıl önce ,108 gün boyunca ATATÜRKÜ VE SİLAH arkadaşlarını misafir etmiştir.(adam olmayan sivas)
-asıl onlar adam olsalardı rengine,görüşüne,partisne bakmadan hizmet ederlerdi.bu insanlar gariban ama bir o kadarda gururludur.onlara hizmet etmek her babayiğide nasip olmaz.
-ben 33 yaşındayım ben bu adamlardan önce de adamdım.kimsenin hakkını yemedim.senin gibi konuşan kim olursa olsun ister zengin ister güçlü karşında da durdum.
aslında söyleyecek çok sözüm var ama bilirim ki sen anladın bilirim ki sen suçlu değilsin.
diğer konu kim nasıl tepki verirse versin beni ilgilendirmez.
ama formamı götürmeyin
o benim kefenim.
pankartımı açmayın
o benim namusum.
atkımı asmayın
o benim gururum.
stadı mı söylemeyin
o benim ahdim...
neden pankartımız açmayın dedim biliyor musnuz:
pankart açmak yalvarmaktır.yalvaramam o zalim olanlardan oldu.bu iş bize düştü.biz bir gün yapacağız.o ancak gider kendi gibilerine stad yapar.
atkımı asmayın neden dedim biliyor musnuz?
o atkı bizim gurumuz.o bu gururu ruh ve yüreğinde taşıyan biri değil.o başka sahnelerin kahramanı olabilir ama sivassporun değil.siyasetçi olarak değilde TÜRKİYE başbakanı olarak geliyorsa misafirimizdir gurur duyarım.
stadı söylemeyin dedim çünkü ben gitmeyeceğim.gitmeyişim hissedilsin.
gidersenizde yiğido olarak gitmeyin onun adamı olarak gidebilirsiniz saygı duyarım.ama sivasspru söylerseniz hakkım haram olsun.