Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: BAŞBAKAN VE YAPILMAYAN STADYUM
Alt 23.08.2010, 16:03   #61
şarkışla 58
Usta Yiğido

şarkışla 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

731 Mesajına 1.223 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 823 şarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: BAŞBAKAN VE YAPILMAYAN STADYUM

Hangi konuda kim SİVAS a sahip çıktıki şimdi sahip çıkılsın.Bu konuda daha önce söylediklerimi tekrar edeceğim SİVAS da seçimde kimse sandığa gitmesin.Şimdiye kadar oy kullandınız da ne oldu.BOYKOT-BOYKOT-BOYKOT
şarkışla 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 23.08.2010, 16:19   #62
enKeskin
Yeni Yiğido

enKeskin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 enKeskin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Başbakan'ın mitingine gidecek olan hemşerilerim, bazı gerçekleri akıllarına kazıyarak öyle gitsinler:

- tayyip beyin Sivas'ın başına bela ettiği pısırık ötesi vekiller,
- 6 yıldır yapılmayan adalet sarayı,
- 4-5 yıldır yapılamayan bölge hastanesi,
- önce 35 bin kapasite sözü verilip sonra 20 bine düşürülüp toki'ye peşkeş çekilmeye çalışılan stadyum mevzusu,
- 2011'de bitecek deyip, daha sonra Kayseri'nin devreye girmesiyle 2015'e çekilen hızlı tren,
- Euro 2016'ya Sivas'ın neden dahil edilmediği,
- sanayii teşvikleri verilirken Sivas'ın gelişmişlikte Kayseri ve Konya gibi illerle aynı statüye dahil edilmesi,
- en son olarak da bu büyükşehir olma mevzuu hatırlatılabilir.

Şakşakçılık yapmadan önce iyice bir düşün Sivaslı!
Katıldığım yönler de var ama şunu unutmamak lazım Sivaslının Sivaslıdan başka hiç dostu yok kimseden bişey beklemeyelim önce kendimize bakalım yıllarca okumayan iş güç sahibi olamayan insanlar Sivas ta kalmış diğerleri eline biraz para geçenler İstanbula Ankaraya oraya buraya gitmişler Kayserili öylemi hep memleketini düşünmüş aç kalsamda memleketimde kalırım demiş iş kurmuş başkalarına da iş vermiş hem kendine kazandırmış hem şehrini kalkındırmış devletten beklememiş kendisi yapmış bugün de sivastan kat kat daha güçlü bir şehir üstelikte adamlar işi biliyor kim hükümette ise onu belediye başkanı yapıyorlar ki hizmetler aksamasın devlet sırtını çevirmesin bize bakın sayın Muhsin Yazıcıoğlu vefat etti diye BBPye oy verdik şimdi niye sivasa şu yapılmıyor şu gelmiyor diyoruz suçu kendimizde aramadan başkalarını suçluyoruz hiç kimse sivasa yatırım yapmak zorunda değil sivaslıdan başka. Ve maalesef eminim Sivas gittikçe daha geriye gidecek şimdi gelişmişlikte 53.yüz ileride sonuncu olacaz çünkü biz hep bekliyoruz kendimiz hiçbirşey yapmıyoruz...
enKeskin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 23.08.2010, 16:19   #63
MeXeS58
Tecrübeli Yiğido

MeXeS58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

210 Mesajına 309 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 700 MeXeS58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

arkadaşlar bu yapılacak olan seçim genel veya yerel seçim degil sadece anayasanın bazı maddelerını değiştirmek ıcın yapılacak olan referandum... bu referandumda 'evet' veya 'hayır' demek sıvasa sıvasspora bırsey katmaz veya eksıltmez genel veya yerel secimler olsa anlarım. o zamn gıdelım hep bır agızdan stad yoksa oy da yok ya da ne bıleyım hızlı tren yoksa oy da yok dıyebılırız ama refarandumda evet veya hayır dersen kendı kendıne yarar saglamış veya zarar vermış olursun cunku ınsanı kişiyi ılgılendıren bır durum anayasa değişikliği sonucta... genel seçim veya yerel seçım degıl bu, onun ıcın karıstırmamak lazım

ama dıyorum kı yıne stad konusunu gundeme getırelım hızlı tren konusnu gundeme getırelım ama bunlar yoksa hayır bunlar varsa evet polemığı saçma gelıyor bana bıraz...
son olarak kım hangı oyu kullanırsa kullanır herkese saygımız var

selametle....
Alt 23.08.2010, 16:27   #64
şarkışla 58
Usta Yiğido

şarkışla 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

731 Mesajına 1.223 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 823 şarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
enKeskin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Katıldığım yönler de var ama şunu unutmamak lazım Sivaslının Sivaslıdan başka hiç dostu yok kimseden bişey beklemeyelim önce kendimize bakalım yıllarca okumayan iş güç sahibi olamayan insanlar Sivas ta kalmış diğerleri eline biraz para geçenler İstanbula Ankaraya oraya buraya gitmişler Kayserili öylemi hep memleketini düşünmüş aç kalsamda memleketimde kalırım demiş iş kurmuş başkalarına da iş vermiş hem kendine kazandırmış hem şehrini kalkındırmış devletten beklememiş kendisi yapmış bugün de sivastan kat kat daha güçlü bir şehir üstelikte adamlar işi biliyor kim hükümette ise onu belediye başkanı yapıyorlar ki hizmetler aksamasın devlet sırtını çevirmesin bize bakın sayın Muhsin Yazıcıoğlu vefat etti diye BBPye oy verdik şimdi niye sivasa şu yapılmıyor şu gelmiyor diyoruz suçu kendimizde aramadan başkalarını suçluyoruz hiç kimse sivasa yatırım yapmak zorunda değil sivaslıdan başka. Ve maalesef eminim Sivas gittikçe daha geriye gidecek şimdi gelişmişlikte 53.yüz ileride sonuncu olacaz çünkü biz hep bekliyoruz kendimiz hiçbirşey yapmıyoruz...
Arkadaş Kayserili fazla çalışmaktan değil akıllı ve memleketlerini seven vekiller sayesinde bu durumdalar.BBP konusuna gelirsek ilk defa SİVAS lı vefa borcu diyerek BBP ye verdi.Sanki yıllardır BBP limiydi belediye başkanı.Sp-FP-RP-Akp hep bunlar değilmiydi belediye başkanı.
şarkışla 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 23.08.2010, 16:36   #65
enKeskin
Yeni Yiğido

enKeskin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 enKeskin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
şarkışla 58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaş Kayserili fazla çalışmaktan değil akıllı ve memleketlerini seven vekiller sayesinde bu durumdalar.BBP konusuna gelirsek ilk defa SİVAS lı vefa borcu diyerek BBP ye verdi.Sanki yıllardır BBP limiydi belediye başkanı.Sp-FP-RP-Akp hep bunlar değilmiydi belediye başkanı.
abicim bu iş sadece vekillerle belediye başkanlarıyla olmaz şehre bir bak ne kadar çok boşta gezen adam var bi de yanlarından son model mercedesle geçenlere işte onlar görmedikçe işsiz gençleri ve onlar için bişeyler yapmadıkça bu iş olmaz göç vermeye devam ederiz nüfusun olmadığı yerde yatırım olmaz kalkınma olmaz
enKeskin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 23.08.2010, 17:07   #66
güneşyurdu
Tecrübeli Yiğido

güneşyurdu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

288 Mesajına 518 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 777 güneşyurdu Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
вαЯon™ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bazı arkadaşlar gece sahura doğru mesajımı okumuş ve dediklerimi ters anlamış olur önemli değil açıklarız..

Akparti belediyesi sivası adama etti: bu lafı nası ters anlarsınız çözemedim, Sivasa 5 yıl önce bakın şimdi bakın, Cıbıllar parkı, aksu, paşa fabrikası, 10 taneye yakın mahalle içi park alanları, yol ve kaldırımlar modern hale gelen sivas ve daha birçoğu...

Sivası 10 yıl geriye götürdünüz: burdada 5 yıl içerisinde sayısız güzellikler katan belediyenin devam edeceği birçokönemli çalışmalar durduğu için yazdım, örneğin hikmet ışık caddesinden saray bosna parkına çıkan alt geçit, doğu kentten ünive metrobüs, karşıyaka köprüsü öyle kaldı, mevlanadan fatih mahallesine kestirme kavşak.. buğday pazarının çok katlı alışveriş merkezi olması ve şu 10 yıl veya dafa fazla sürede göremiyeceğimiz birçok şey..

edit: mesajımda kimse beni yanlış anlamasın dediğim halde artniyet arayıp laf vuranlarıda kınıyorum. biz hepimiz sivaslıyız kardeşiz, görüşümüz ne olursa olsun birbirimizi kıramayız küçük düşüremeyiz.. Selametle kalın..
arkadaş senin karşında çocuk yok.lafını bilip konuşacaksın.düşüncelerin tut ki senin mantığında doğru.kusura bakma o zaman sen kendini ifade etmekden acizsin.
ne demek ya?sizi adam etti.
sivasa sivas diyip geçme senin ağzını yırtarım.adını söylediğin partiden 90 yıl önce ,108 gün boyunca ATATÜRKÜ VE SİLAH arkadaşlarını misafir etmiştir.(adam olmayan sivas)
-asıl onlar adam olsalardı rengine,görüşüne,partisne bakmadan hizmet ederlerdi.bu insanlar gariban ama bir o kadarda gururludur.onlara hizmet etmek her babayiğide nasip olmaz.

-ben 33 yaşındayım ben bu adamlardan önce de adamdım.kimsenin hakkını yemedim.senin gibi konuşan kim olursa olsun ister zengin ister güçlü karşında da durdum.
aslında söyleyecek çok sözüm var ama bilirim ki sen anladın bilirim ki sen suçlu değilsin.

diğer konu kim nasıl tepki verirse versin beni ilgilendirmez.

ama formamı götürmeyin
o benim kefenim.
pankartımı açmayın
o benim namusum.
atkımı asmayın
o benim gururum.
stadı mı söylemeyin
o benim ahdim...

neden pankartımız açmayın dedim biliyor musnuz:
pankart açmak yalvarmaktır.yalvaramam o zalim olanlardan oldu.bu iş bize düştü.biz bir gün yapacağız.o ancak gider kendi gibilerine stad yapar.
atkımı asmayın neden dedim biliyor musnuz?
o atkı bizim gurumuz.o bu gururu ruh ve yüreğinde taşıyan biri değil.o başka sahnelerin kahramanı olabilir ama sivassporun değil.siyasetçi olarak değilde TÜRKİYE başbakanı olarak geliyorsa misafirimizdir gurur duyarım.
stadı söylemeyin dedim çünkü ben gitmeyeceğim.gitmeyişim hissedilsin.
gidersenizde yiğido olarak gitmeyin onun adamı olarak gidebilirsiniz saygı duyarım.ama sivasspru söylerseniz hakkım haram olsun.
güneşyurdu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 23.08.2010, 17:13   #67
alperen2009
Yiğido

alperen2009 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

62 Mesajına 86 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 621 alperen2009 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

BENCE BUYUK BIR PANKART ACMAK LAZIM, YUKARI BINALARDAN BIRINE SAYIN BASBAKAN RAHAT GORSUN, SAYIN BASBAKANIM ONCE STAD SOZU VERIN SONRA REFERANDUMA EVET.....YAZIN LUTFEN
alperen2009 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 23.08.2010, 18:05   #68
Ensar
Yiğido

Ensar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

71 Mesajına 115 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 740 Ensar FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

YAPILMAYAN STADYUM ? Konu bu olduguna göre mademki Basbakan geliyor SIYASET DEGIL Konuyu gündeme getirmenin TAM ZAMANI VERILEN sözün gelmesi icin yazili Pankartlar yaziya dökülmesi gerek ve ayni zamanda kac bin kisilik dediyse onu unutdunuz hatirlamanizi ümit ediyoruz pankartlari cok olmali yoksa kavga etmenin agiz dalasi yapmanin zamani geldi gecti onlari bir kenara koyup burda birlesmenin zamani geldi ,ve bazi arkadaslar elestiri yapani cok agir bir sekilde Hakarete maruz koyuyorlar bunu yapmak bence yanlis hakaret olmadigi müddetce isteyen Taraftari susturmak yanlis hak istemekle alinir susmakla degil ? bunu yapmak bugün YIGIDONUN HAKKI BIZ BIZE VERILRN SÖZÜN YERINE GELMESINI ISTIYORUZ baska fazla bir istek degil ve bunu biz cikarmadik verilen söz var Taraftara istemekde bize düsüyor neden susalim ?
Ensar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 23.08.2010, 21:25   #69
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1637 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein

tv58'deki Spor Aktif programında'da Stad konusu konuşuluyor.

www.sivasspor.com daki taraftarların mitinge Sivasspor formalarıyla gideceklerine dair konuşmalar var.Bu şekilde gidilirse eminimki büyük ses getirecek.

Demekki burdaki yorumlar Sivas'ın görsel ve yazılı basını tarafından'da takip ediliyor.
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 23.08.2010, 21:39   #70
sebasteia
Usta Yiğido

sebasteia - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.351 Mesajına 3.187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 906 sebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz sein

yalandan kim ölmüş beyler? adam gelir müjde veriyorum diye bir kaç söz daha eveler geveler, bizim millet şak şak şak, sonra haydiiiii o sözlerin üstünden seneler geçer, sivas yerinde sayar, göç verir, küçülür, sivaslı gurbetin yolunu tutar, kimin umrunda??????????
sebasteia isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
başbakan, stadyum, yapilmayan