Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı değerlendirelim
Alt 29.08.2010, 10:41   #131
hasantuan
Yiğido

hasantuan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

60 Mesajına 108 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 hasantuan ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Maçı değerlendirelim

forvet olarak ümit karan düşünülebilir....
hasantuan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.08.2010, 10:51   #132
yiğido cihan
Yeni Yiğido

4 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yiğido cihan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Ausrufezeichen Cevap: Maçı değerlendirelim

Alıntı:
birdokuzaltiyed Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Maçın en kötüsü hatta en berbatı Mehmet Yıldız'dı. Sahada dolanan bir Mehmet Yıldız istemiyoruz. Oynamayacaksan çek git. Takımı eksik bırakıyorsun. Ceyhun bile senden kat be kat çabalıyor koşuyor. Sen kendini ne zannediyorsun. Sahada dolanarak futbolcu olunmaz. kale düzeldi , defans düzeldi, orta alan gayet iyi, tek yamamız gereken forveti düzeltmek.Forvetlerin hepsi birbirinden berbat. Nasıl gol atacağız. 3 haftada gol atamayan forvete forvet mi denir Allah aşkına...
sana kesinlikle katılıyorum.mehmet yıldız mehmet yıldız die tutturuyorsunuz adamda icraat yokya.madem bu adam bu kadar ii neden 3 haftadır gol atamıyor.hadi onu bırak önüne gelen gol fırsatını bile değerlendiremiyor dışarı atıyor.ayıp ya ben olsam oynadığım futboldan utanırdım.mesut hoca artık tshabalala'yı mı alıyon başka bi forvet mi alacaksan al artık bu takım mehmet yıldızla bir yere gitmez.futbolcular ona güvenip top veriyo adam topa vuramıyor.olmaz ki ya..böle giderse sonumuz tehlikeli...
yiğido cihan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.08.2010, 11:31   #133
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1336 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft

Açıkca söylemek gerek ki böyle oynayalım yenilelim yenelim umrumda değil ama böyle oynayalım yeter.

Maç hakkında söylemek istediğim bir kaç şey var ;

- Ferhat Paf takımda bile oynayamaz o adam resmen ÖLÜ YATIRIM !
- Ugur Kavuk ne diye oyuna girer anlamıyorum adam sağ bek Mesut Hoca israrla ondan orta saha oyuncusu yaratma peşinde
- Cihan ne olursa olsun oyundan çıkmamalıydı Erman'ın bu takıma hiç bir faydası olamazzzzz
- Maça bence Mesut Hocanın taktik hataları damga vurdu.
- Son sözümde Bursa 2. golu atmadan önce top İvankov'da iken orda kaleciye faul yapacaksın sarı kartını görüp 2. golü yemeyi engelleyeceksin bunu Süper Ligde oynayan oyuncular nasıl düşünemiyor inanılır gibi değil.

Herşeye rağmen ben takımıma ve Hocama güveniyorum bu yenilgi nazar boncuğumuz olsun...
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Besyo_cu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 29.08.2010, 12:29   #134
yiğido cihan
Yeni Yiğido

4 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yiğido cihan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
yigidoğukan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Maçın Yıldızı Kimdi? Ferhat

Maçın en kötüsü kimdi? Cihan

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler? Biz oynadık Bursa kazandı
maçın yıldızı ferhat olamaz çünkü berbat oynadı maçın kötüsüde cihan olamaz adam en azından futbol oynamayı biliyo ferhat gibi değil.burda kesinlikle cihana laf söyleyemezsin
yiğido cihan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.08.2010, 12:37   #135
pierlotti
Yeni Yiğido

3 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 pierlotti FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Duran topların hepsini ,kornerler de dahil ,neden ceyhun kullanıyor anlamadım,alex gibi çok akıllı biri değerlendirmeli o topları.Ceyhun iş bitiren bi adam dolayısıyla o toplarda takımı bir kişi eksiltmiş oluyor.Forvet kesinlikle lazım.Orta saha çok iyi olmasına rağmen gol eksikliği var.Kanat adamları son vuruşları yapamıyor yani top taşıyor ama asist yapamıyorlar..
pierlotti isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.08.2010, 13:15   #136
karşıyakalı
Tecrübeli Yiğido

karşıyakalı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

325 Mesajına 593 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 687 karşıyakalı FAZLA SÖZE GEREK YOKkarşıyakalı FAZLA SÖZE GEREK YOK

herkes mehmet yıldıza neden bu kadr sabrettigini eleştiriyor hocanın mehmet yıldız çok kötüydü yerlerde süründü fakat hocanın yapabilecegi bi şey yok çünki yerine oynatacagı kalitede başka adam yok.kulübemiz çok zayıf hatta hiç yok bundada suç transfer yapmayan yönetimindir hocanın yapacagı bi şey yok bunda.eger bir takımda ibrahim şahin kurtarıcı golcü diye oyuna giriyosa vay geldi o takımın başına belki herkes pedriel suarez var diyecek ama demekki oda süper ligde oynayacak kapasitede degilki hoca oynatmıyor.2 gün kaldı acilen forvet transferi yapılmalı ama 2 aydır kılını kıpırtmayan yönetimin 2 günde BONSERVİSİ ELİNDE OLAN 30 YAŞ ÜSTÜNDE ve kaliteli adam bulabilecegini sanmıyorum.ama takım idare eder şu oyunuyla küme düşmez ama ilk 10 ada giremez
karşıyakalı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.08.2010, 13:17   #137
karşıyakalı
Tecrübeli Yiğido

karşıyakalı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

325 Mesajına 593 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 687 karşıyakalı FAZLA SÖZE GEREK YOKkarşıyakalı FAZLA SÖZE GEREK YOK

bence mehmet ramazandan sonra kendine gelecektir ama yinede kaliteli ve bitirici vuruşları iyi olan bir forvet alınmalı
karşıyakalı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.08.2010, 13:32   #138
yigido_sampiyon
Usta Yiğido

yigido_sampiyon - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

419 Mesajına 645 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigido_sampiyon isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

geçen sezonlarda mehmet yıldız rakip defansa pres yapar top çalar ordan gol atardı...hiç unutmam ibb ye kaleciye pres yapıp çok nefis bir gol atmıştı...ancak geçen sezon ve bu sezonki 3 maçta artık orta sahayı geçecek güç kalmamış mehmetde...artık klübeye alınma zamanı geldi...
yigido_sampiyon isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.08.2010, 13:35   #139
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 834 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
muhendis58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ertuğrulun maç sonunda taraftara yaptığı hareketi gördünüz mü. eğer görseydiniz taraftarın neden kızdığını anlardınız . tek üzüntüm ertuğrul gibi efendiliği ile biline n bir teknık adamın bu hareketıyle en azından kendi kafamda bitmiş olması.
bunun ne olduğunu açıklarsan aydınlanmış oluruz senden başka hiç kimseden duymadım bunu...eğer warsa böyle bir hareket sivaslı arkadaşlar neden bunu belirtmiyor dikkat et ben yoktur yapmamıştır demiyorum sadece bilgim yok aydınlatırmısın diyorum diğer arkadaşlarda merak etmiştir şimdiden teşekkürler..
Alt 29.08.2010, 14:08   #140
Caner POLAT
Tecrübeli Yiğido

Caner POLAT - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

221 Mesajına 404 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 675 Caner POLAT FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Maçı mesut hocamızın taktik hatalarıyla yenildik malesef.Ferhatla olacak iş değil bu , mehmet yıldız eski formundan çok uzak.İçeriye atılan toplarda her zaman kalecinin arkasında kalıyodu umarım eski formuna dönmesi uzun sürmez.Erman ve uğuru bu takımda neden tutdu onuda bilmiyorum ikisi de boş futbolcu.Cihan yılmaz çıkmamalıydı oyundan.Zitaya da birşeyler olduğu kesin.Haftaya bu oyunla trabzona direnemeyiz.

Etiketler
değerlendirelim, maçı