kulübede adam yok diyenlere söylüyorum. Birincisi bursassporun o kadrosunda ne insua yedek oturur ne sercan.. hazır olmadıkları için yedekleri. yoksa bursasporun kadrosu derin filan degil..
Bizim kadromuzda yedek yokmuş.. Ben dün 18 de olmayan 2 isim söylüyüm Suarez ve Keita... bunlar 18 de yoktu.
Devam edelim Erman Kılıç bize gelmeden önceki yıl Türkiye liginin iyi oyuncularının başında istanbulssporun İbrahim Akın'la birliklte en önemli hücum gücüydü. Bize geldiginde de ilk Muhsin hoca döneminde en az 5-6 maç takımın en iyi topcusuydu. Adamı oynatmaya oynatmaya yedek tuta tuta şu anki haline biz getirdik.
Yedekte bulunan Murat Sözgelmez ve Akın Varda ismi zaten ortada.. Bize verdikleri emek ve her zaman hazır olarak bekledikleri gerçegi var. şimdiye kadar 7 yedek oyuncudan 5 ini saydım. 1 tane zaten paf takımdan çıkma topcu almak zorundasın kadrona oldu sana 6 sonuncuyada taideri mi seçersin sedat yeşilkayayı mı yoksa ugur kavugu ibrahim şahini mi bilmem.. (Kamanını hiç hesaba katmıyoz şimdilik)
Bi Anadolu takımı için ideale yakın bi yedek kulübesi var... Hamle hatası olmuştur maçta.. bu takımda cihan Yılmaz çıkarılmaz. Ugur kavuk orta sahanın sagında oynamaz (ki bence defansın sagında da oynamaz

) Sahada gezen Mehmet Yıldız'a 90 dakika o haliyle sabredilmez..
Hoca Keita'yı harcamış bu belli.. Ermana geldigi günden beri sıcak bakmıyo Suarez sanırım geçen seneki Rahman gibi olacak sahaya çıkmadan dönecek.Sen kadrondaki oyuncuyu hazır tutmaz geliştirmez ve hatta gerilemesine müsade edersen elbette maçta hamle yapamayacaksın ya da yaptıgın hamleler sonuç vermeyecek...