Alıntı:
sibur Nickli Üyeden Alıntı
facebook ta bursaspor fan yonetıcısı ile sureklı yazısıyoruz.adam dıyor kı : bursa teksas trubunlerı sıvası sampıyonluk yolunda okadar sevdıler kı gecen yıl kardes kulubumuz sandığımız ankaragucu yerıne keske sıvasspor kardes kulubumuz olsa ve bunun ıcın adımlar atılsa ıkı takımında sırtı yere gelmez' bunu bursasporfan admını soyluyor..sebebını sordum : dedı kı : sampıyonluk yolunda ankaragucu bıze yapmadıgını bırakmadı trubulere cagırıldık kufur yedık' dıyor..insallah bu kardeslıgımız sıvasspor ıle guclenerek devam eder 58 ve 16 ncı dakıkalrda iki takım bırbırlerıne tezahurat yaparak baslarız diyor...artık yorum taraftarımızın
|
fakat bizde nedense sevilmeye alerjisi olan bazı arkadaşlar var...bülent beyden septi gitti heralde...adamlar sevildikçe küfür ediyor...düşman kazandıkça seviniyor...az buçuk psikolojiden anlarız..benim yorumum öncelikle bu insanların kendi içlerindeki kompleksleri yenmesi gerekir...sevilme alerjisi var adamlarda..sevilince kaşınıyor sonra stad çıkışı, etraftaki kadın, çoluk çocuğa aldırış etmeden hayasızca ve gurur duyarak koro halinde küfür ederek geziyorlar...sonrada başlarındaki adam saygı bekliyor trübünlerden...siz saygıyı sadece size benzeyenlerden görürsünüz...Sivas halkından değil...Ben şahsım adıma Bursaspor'u seviyorum..Ertuğrul Sağlamıda...geçen sene şampiyon oluncada arabamla turladım Sivasta...bu sene İstanbul eziklerindense Bursasporu şampiyon görmeyi yeğlerim...keşke imkanımız olsa bizde şampiyonluğa oynayabilsek onlar gibi..