Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Bursa “ ÇAKIR” keyf! 2-0
Alt 30.08.2010, 01:49   #171
emre41
Tecrübeli Yiğido

271 Mesajına 608 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 729 emre41 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Bursa “ ÇAKIR” keyf! 2-0

Dikkat ettiyseniz eğer Bursaspor gün geçtikçe istanbul takımlarına benziyor. Federasyondaki eski bursaspor başkanı maşallah iyi çalışıyor. Her hafta bursaspor hakem hatası ile bişiler kazanıyor. Taraftarı desen şansa gelen şampiyonlukla iyice kendini kaybetmiş. Yazık!

Geçen sene 5. büyük olmayacağız, anadolulu kalacağız, teslim ol istanbul gibi gayet sempatik ve demagojik laf eden bursa taraftarı ve takımı adım adım "istanbullaşmak"tadır. Ama dikkat etsinler, avrupada da aynı akıbete uğrayabilirler abileri gibi.

Cüneyt Çakır eyyamcı bir maç yönetti. Volkan ve Ozan İpek denen çapulcuya çok göz yumdu. Tüm bunlar oldu diye bizim kadro yetersizliğini de görmezzden gelmez umarım yönetim.
emre41 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı emre41'a Teşekkür Ediyor...
Alt 30.08.2010, 02:40   #172
benozgurr
Tecrübeli Yiğido

benozgurr - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

213 Mesajına 488 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 675 benozgurr BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

bence kotu degldı
benozgurr isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Maçı değerlendirelim
Alt 30.08.2010, 09:14   #173
sivasfutbol
Usta Yiğido

sivasfutbol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

556 Mesajına 1.045 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 928 sivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Maçı değerlendirelim

maçın degerlendirecek bir durumu yok hocanın yanlış oyuncu terçihleri yüzünden takım yenildi suarez ve keita 11 de veya sonradan oyuna girse belkide oyunun kaderini değiştirebilirdi başkanın hocaya müdahale etmesi lazım yoksa takımın durumu kötüye gidiyor haftaya bir mağlubiyet daha alırsak ligin dibine otururuz bizi kimse kurtaramaz hocanın ikaz edilmesi lazım yol yakınken gönderilmesi gerekiyorsa gönderilmeli.....
sivasfutbol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.08.2010, 09:21   #174
sebasteia
Usta Yiğido

sebasteia - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.351 Mesajına 3.187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 935 sebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz sein

yenildik, üzüldük ama bence çok iyi bir takımımız var.

yorum yapan arkadaşlara bir şey de ben eklemek istiyorum:

hoca ne yapıp edip cihan ve zita'yı 90 dakika oynayacak seviyeye getirmeli. resmen bu iki futbolcu çıkana kadar dengede ve hatta üstün götürdüğümüz maçı bu iki oyuncu çıktıktan sonra rakibe hediye ettik. uğur kavuk yine pek sırıtmadı zita'nın yerinde ama erman'ın bu takımda yeri yookkkkk!

tüm yiğidolara çağrı, hocayı elbette eleştirebiliriz ama sabredelim, bu yıl olmasa bile mesut hoca'nın oturtacağı sağlam bir kadro ile bir kaç yıla şampiyonluğa oynarız. bu yıl da ilk 6'ya çok rahat oynarız.

maçta desteğiniz mükemmeldi. rakiplerimiz çatlasın, millet boş tribünlere oynarken sivas hem gs hem bursa maçında tıklım tıklım tribünlerle tüm rakiplerine göz dağı verdi! aynen devam!
sebasteia isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.08.2010, 09:25   #175
tolgahan1961
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 tolgahan1961 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
mühendisburak58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
hakem 2 penaltımızı vermedi.en kritik ana sedatın direkten dönene topuydu ebn o pozsiyondna önce amçın kaderi demiştim gerçektende öyle oldu ama ben gol oalcağını füşünüyorudm olmadı.yazık oldu iyide oynaıdk aam şu bursayı hiç sevmiyorum ya nedense.
Arkadaslar ne penaltisindan bahsediyorsunuz siz macin hakemi görevini iyi yapti bence zaten yenilen bir takim bir bahane bulur Sivas beceriksiz oyuncularin kondüsyonu bozuktu kalecide maalesef hic iyi degildi bence bu kaleciyle bu is yürümez.Önümüzdeki haftada trabzondan en az 3 gol yeriz diye düsünüyorum.
tolgahan1961 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.08.2010, 09:54   #176
sebasteia
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 935 sebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
birdokuzaltiyed Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Maçın en kötüsü hatta en berbatı Mehmet Yıldız'dı. Sahada dolanan bir Mehmet Yıldız istemiyoruz. Oynamayacaksan çek git. Takımı eksik bırakıyorsun. Ceyhun bile senden kat be kat çabalıyor koşuyor. Sen kendini ne zannediyorsun. Sahada dolanarak futbolcu olunmaz. kale düzeldi , defans düzeldi, orta alan gayet iyi, tek yamamız gereken forveti düzeltmek.Forvetlerin hepsi birbirinden berbat. Nasıl gol atacağız. 3 haftada gol atamayan forvete forvet mi denir Allah aşkına...
kardeş ağzına sağlık, tam da bana tercüman olmuşsun.

bir takım düşünün ki forveti gol atamıyor? haftalar geçiyor forvet suskun! mehmet topla kendini aslanım ya, bırak sahada gezinmeyi, bu takımın kötüsü olmak sana yakışmıyor. bak ceyhun'a adam canını dişine takıp oynuyor, ceyhun'a eşlik edebilsen rakipleri darma duman ederiz. topla kendini Allah aşkına....
Alt 30.08.2010, 10:04   #177
sebasteia
Usta Yiğido

Alıntı:
SEVDAMSIN58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
yigitce ve onurluca mucadelenizden dolayi hepinizi cani gonulden kutluyorum ben bunu yenilgi falan saymiyorum ALLAH RAZI OLSUN onurlu mucadelenizden dolayi gerek baskanimiz gerek mesut hoca gerekse seyircimiz olmasi gereken en iyi sekildeydi bu mactan dolayi herkesi tebrik ediyorum ben sahsen bu macta kotu oynayan goremedim ALLAH yardimcimiz oldun bundan sonraki maclari kazanmak umidiyle insallah
hehhe sizden böyle olumlu bir yorum görünce dayanamadım tebrik edeyim dedim

hakkaten herşeyi bir kenara bırakırsak çıkıp sahaya aslanlar gibi mücadele eden bir takımımız varya, iyi bir yönetim, beyefendi bir taraftarımız varya, ben kırmızı-beyaz yiğidolarımı tv'den izlerken gurur duyuyorum ya, her şeye yeter! yensen de yenilsen de seviyoruz seni be sivasspor! renklerin yetiyor be güzelim!
Alt 30.08.2010, 10:09   #178
Caner POLAT
Tecrübeli Yiğido

Caner POLAT - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

221 Mesajına 404 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 675 Caner POLAT FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
emre41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Dikkat ettiyseniz eğer Bursaspor gün geçtikçe istanbul takımlarına benziyor. Federasyondaki eski bursaspor başkanı maşallah iyi çalışıyor. Her hafta bursaspor hakem hatası ile bişiler kazanıyor. Taraftarı desen şansa gelen şampiyonlukla iyice kendini kaybetmiş. Yazık!

Geçen sene 5. büyük olmayacağız, anadolulu kalacağız, teslim ol istanbul gibi gayet sempatik ve demagojik laf eden bursa taraftarı ve takımı adım adım "istanbullaşmak"tadır. Ama dikkat etsinler, avrupada da aynı akıbete uğrayabilirler abileri gibi.

Cüneyt Çakır eyyamcı bir maç yönetti. Volkan ve Ozan İpek denen çapulcuya çok göz yumdu. Tüm bunlar oldu diye bizim kadro yetersizliğini de görmezzden gelmez umarım yönetim.
Bursasporla söylediklerinin hiç birine katılmıyorum sanalda bi kaç tane dengesize denk gelip söylüyosan yanlış yapıyosun ama hakem ile söylediklerin doğru.
Alt 30.08.2010, 10:18   #179
sebasteia
Usta Yiğido

Alıntı:
yigido Atilla Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Iki takimada Alkislar iste Futbol bu tabiki Bir sivassporlu olarak skora üzülüyorum macin sonucu bu olmamaliydi..yenilgiyi iki takimda hak etmedi.... Mesut hocanin yaptigi iki degisiklik oyunun sokorunu ve sonucunu etkiledi... her iki degsiklikte bence yanlsiti, Bursa sporun sag kananattan atak yapmamiyorlardi, cihaz o bölgede cok etkiliydi macta fazla görünmüyordu ama bursa spor sol kanattan atak yapamiyordu ferhat cihanin cikisina kadar bence süper oynadi, ne zaman degisiklik yapilinca Bursa spor sag kanattan iyi bindirmeler yapti erman o bölgede iyi pres yapamadigindan Volkan gibi bir futbolcuyuda 90 dakika etkisiz hale getirmek mümkün degil, keske oyuncu degisikligi tercihini hoca baska kullansaydi... örnegin mehmet yildizin cikmasi gerekiyordu.. Bu macta hic etkili degildi

ferhat daha genc ve tercübesiz ileride cok faydalanacagimiz bir futbolcu, macin maglubiyetini ferhatin üzerine yikmak bence haksizlik olur...... bazen yapilan ouncu degisikligi macin sokrunu etkkiliyor bu mactan onlardan biri oldu...

ikinci golü konusmak bile yanlis olur kalecimiz macin son saniyesinde cikip bir gol atsa skoru esitleyecekti ama olmadi

sivasspora acilen bir forvet sart ........

daha önce hep tekrarladığım bir konuydu, erman varsa bizim sol bekte oynayan futbolcuya aşırı yük biniyor, sol kanadımız otoban oluyor, erman'ın bu takımda işi yoookkkkkk yok! cihan ve zita çıkana kadar dengede hatta üstün götürdüğümüz maçı resmen iki yanlış değişiklikle rakibe son 10 dakikada hediye ettik.
mesut hocam ne yap et bu zita ve cihan'ı 90 dakika oynayacak seviyeye getir.
Alt 30.08.2010, 10:48   #180
okan58
Yeni Yiğido

okan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 okan58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
murat_n Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Maçın en kötüsü Ferhat tı. Yıldızımız yoktu malesef. Suarez diye birini aldık hiç bir yerde göremiyoruz. Nerede bu adam.
sana katılıyorum arkadaş macın kötüsü ferhattı ilk golde hata onundu. mehmet yıldızı durgun gördüm ayrıca iyi bir santrofora ihtiyacımız var. ancak takım iyi futbol oynuyor böyle devam etsinler.
okan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, maçı