Forma ve Üyelik
Selam Arkadaslar ben Almanyanin Stuttgart Cevresinde kaliyorum , ve Sivasspora nasil Üye olup Maddi yardimda bulunacagimi bilemiyorum bana yardimci olun Lütfen .
Forma konusuna gelince , bilemiyorum acaba Sivasda öyle bir satim yerimiz varmi tabiki orginal olacak ...
Ve en son konu su bilmiyorum destek verirmisiniz aslinda bunu cok zamandir düsünüyorum ya magdem 6 Million Sivasli yasiyor bu Dünyada ne olurki bir Kampanya kursak diyorum Bir gercek Sivasli Maddi durumu yani iyiyse hepbirlikte söyle para Toplasak ve Baskanimiza yardimci olsak ve güzel olur . Misal veriyim yani Bir Sivasli 1 Euro verse 6 Million toplanir ama tabiki daha fazla vercek olursak bu 100.000.000 Euro bile gecer ve cok Süper olur ben bu Fikre aklim yatti gelin arkadaslar yapalim söyle birsey herkes gönlünden ne kopuyorsa versin bir kampanya kuralim . Birsey daha Almanya Hollanda Belcika Avusturya bunlarin hepsinin en az 50 Euro verecek Gücleri olur sanirim ve buda sagdece 1 kereliye mahsuz . Gelin hepimiz bir olalim su kampanyayi baslatalim hersey Sivasspor icin . Ve bunu düsünmemin sebebi sudur sene sonunda yok neymis Hayrettin gidecek o gidecek su gidecek niye yolliyallim biz basari icin burdayiz Cav Cav gibi Millioner olmak icin degil , bizim istedigimiz Basari Avrupa olsun türkiyede ilk 5 olsun niye olmasin hadi arkadaslar birkereliye mahsuz kurun su kampanyayi yada Türkiyede Mecnun Baskanimiz Telefonu ve emaili varsa onunlan irtibata gecelim yardimci olalim .
En Büyük Sivasspor
|